Kaybolmuş

İnanmak istemiyordun Müge.
Seven sevdiğinin üzülmesini istemez hele ki onu tek başına bırakıp dışarıda gününü gün etmez.
Neyse şu anda beni anlayabilecek durumda olduğunu sanmıyorum.
Tekrar ediyorum,kendini kurtarmaya bak artık lütfen.
İyi kötü deme bir işe gir,mutlaka terapi al.
Halk eğitim'in çok cüzi ücretlerde kursları oluyor,akşamları onlara katıl.
Bak ben işten çıkıp eve girmeden kursa koşardım.

Onları takip etmek ya da onlar hakkında senaryolar yazmak, şu aşamada sana tahmin edemeyeceğin kadar çok zarar verir.
Belki için için kızıyorsun bana,ama iyiliğin için söylüyorum.
Bu şekilde daha da kötüye gidersin,kalk ve silkelen artık.
En azından bir işin ucundan tut,gerisi gelir.
Allahım yardımcın olsun inşallah...
Biliyorum kolay değil.
Lütfen sabırla çabala,lütfen...

İnşAllah bundan sonra; onu ve size yaşattıklarını unutup, iyi ki de yapmış, beni aldatmış, çocuk peydahlamış ve ayrılmısız diyebileceğiniz kadar musmutlu günleriniz hayatınız olur.

Son düzenleme:
Müge şunlardan haber alıp durma
Hasta olacaksın

Canim oncelikle kendini dusun.
Evet cok buyuk kotulukler yapmislar.
Ama bizle olmadi onla cocuklari oldu diye dusunup durutsan ancak kendini uzersin.
Bosver ALLAH vermiyorsa bir bildigi var demektir.
Bak demekki adam karaktersizmis meger belkide ondan bebek vermiyormus. Belki seni ve bebeğini hakkeden biri olacak hayatinda. Belki hakkeden biriyle bebek yapacaksiniz.
Herseyde vardir bir hayir. Bir bebegin olsaydi ve butun bunlari yasasaydin inan daha vok aci olacakti hersey. Adam bu hakti herhalkukade de yapacakmis
ALLAHINdan bulun de. ALLAHA havale et yeterli.
Elbet yaptiklarini bulacaklar.

Okudukça benim ciğerim yandi bende bir yila yakindir çocuk için ugrasiyorum kendimi bi an yerine koydum ne aci bisey allahlarindan bulsunlar o masum yavruya bisey demem ama bu aci ciksin ikisinden de üzülme cnm sende ben inaniyorum cok mutlu olcaksin allah bu acilarinin mukafatini vericektir

Üzülüyorum, elimizden hiçbir şey gelmiyor, gelemez. Bunu sen atlatabilirsin saedece. Ne kadar güçlü olduğuna bağlı atlatma süren. Hafifletmek için derdini buraya dök neden yazmayacakmışsın? Sanki burası 'Ne kadar mutlusun paylaş' bölümü mü? bildiğin dertli kadınlarız, çok az bir kısmı sorunsuz devam ediyor hayatına. Böyle böyle geçecek işte. İlerde başka bir sorunla karşılaştığında, ben zamanında neler atlattım, bu da dert mi heyt be diyeceğin günler kısa sürede gelir umarım.

Müge merhaba,
Konularını bende herkes gibi okudum, takip ettim.
Yazdıkların ciddi anlamda üzdü beni.
Yaşadıkların elbette kolay değil. Ama şuan sandığın gibi geçmeyecek de değil.

Artık merak etmekten vazgeçmelisin.
Ne kadar merak edersen o kadar öğrenirsin.
Öğrenme isteğinle mücadele et lütfen.
Yaşadıkların ile ilgili ne kadarını biliyorsan
bildiğin kadarını kabul et.
Soruların ve öğrenmenin sonu yok.
Gördüklerinin bildiklerinin seni daha çok acıtmaktan başka
bir şeye yaramayacağını biliyorsun.

Geçici olarak zaman zaman iyi hissetmelerin olacaktır
ama önemli olan kalıcı olanlara yönelmen.
Belki iş hayatı, belki düzenli spor..
Sana bir amaç lazım :) Yeni hayatını inşa etmeye
planlamaya başlasan iyi dersin.
İnsanlar kayboluşunu değil yeniden doğuşunu izlesinler.
İntikam yada inat için değil..
Tamamen kendin için yapmalısın bunu.

Çok zor.. Çok acı olsa gerek. Emin ol mutlu olmayacaklar,bigün biyerde patlak verecekler. Birinin canını bukadar yakıp mutlu olmak adaletsizlik olur. Kendimi koymaya çalıştım yerine düşünmesi bile acı.. Düşünemedim..
Allah sana sabır versin,güç versin ki atlat bian önce. Dimdik yeniden başla kaldığın yerden.

Müge sen güçlü bi insansın, bunu da atlatacaksın. Ama artik onları takip etmekten vazgeç. Bu yarayı böyle deşerken iyileşmesini bekleyemezsin.

Müge konularinin hepsini biliyorum. Ve eger inancliysan mesneviye yönel kitaplar vs. rahatlatir seni. Bos vermek aslinda tevekkül etmek lazim. Kismet degilmis. Sana Allah kat kat güzelini yasatsin. Dünyada kötü insan cok. Bu ikisi gibi. Simdi sen bunlari düzeltemezsin. Yillari basa saramazsin. Gelecegi gördün tekrar gecmise dönsen bu adamdan cocuk ister miydin???????????????????????????????????
Bence istemezdin. O kadinda bu günlere dönmek istiyecek ama cok gec olacak.

Senin konuların hep içimi acıtıyor derinlerde bi yerlerımi sızlatıyor bu konularindan sende dahil hepimizin çıkarcagi dersler var Müge
Hiçbir sorunumuz yok çocuğumuz olmuyor dedin acaba ayrilcakmiyiz da olmuyor dedin eşim hep dışarda dedin aldatıldım ayrılıyorum dedin kadın hamile olabilir ve kadın hamile..
Çok temiz bir kalbin var her dediğin istisnasız çıktı hissettin yaşadın bizede hissettirdin
Sana bakma artık şu adama diyemiyorum merak çok güçlü bir duygudur çoğu zaman karşı koyamazsin bak ama canını acıtma kendi hayatını yaşayarak bak acil bir uğraşlar bulman lazım ve doktor senin ilacın değil kesinlikle birşeyler yap Müge acil sana iyi gelen birşeyler yap

Çok üzüldüm gerçekten keşke bunlar yaşanmasa umarım gerçek mutluluğu bir an önce bulursun

Balım şu an üzüldüğün ne varsa ileride iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.
Senin acın kadar olamaz ama bende bu ara hiç iyi değilim, tanıdım herşeyini biliyorum dediğim insanı tanıyamamışım hiç.
O şu an başkasıyla keyfi yerindedir bense saf gibi acı çekiyorum.
İşte çok sevmenin midesiz olmamanın bedeli.
Sabır dile kuzum, Allahm sabır ver de dua et.
Bunlar bizim imtihanımız.
Şimdi akıttığımız gözyaşları ileride güleceğimizin habercisi olsun.
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet.
O doğru insan karşımıza çıktığında bunlar umrumuzda bile olmayacak.
Bırak onlar sahte mutluluklarını yaşasınlar.
Elbet bir gün tökezlerler.
Allah büyük.

Siz çok güçlü bir kadınsınız
Yorumlarınız zaten bunu belli ediyor
Sadece onları takip etmeyi bırakın,bırakın ki ne halleri varsa görsünler..
Rabbim zaten onlara hakettiklerini yaşatır.
BU adam sizin merkeziniz değil bunu düşünün bundan çok daha değerleri şeyler var
Böyle bir insanın adını bile anmaya değmez,uğraş bulun ama mutlaka bulun
Yeni sayfa açın kendinize Allah sığının Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Hak ettiğiniz mutluluğu inşallah o açtığınız sayfada bulursunuz VE bir bebekle de taçlandırırsınız ....

Sözün bittiği yer...

Inşallah bundan sonrasında hayal bile edemeyeceğin mutluluklar seni bulsun Müge...

Müge çok üzüldüm tatlım ama pes etme nolursun pes etme ! Hayat o adamdan ibaret değil hayatını yaşamaya bak,hedefler belirler,hayallerinin peşinden koş ama nolur pes etme ! Biz hep yanındayız

hakkında hayırlısı olsun yaşadıklarınız zor şeyler ALLAH yardımcın olsun inşallah arada bebek olduğu için beddua etmekte olmuyo yapılan doğru değil diye düşünüyorum.

Konularını biliyorum mügecim, seni teselli edecek söz bulamıyorum, ama biliyorumki ağlayanin MAL 'ı gülene yar olmaz... sen acılarını yaşa. , hemde dibine kadar, çünkü acıların geçince çoook mutlu olacaksın, onlarında bu mutlu günleri uzun sürmeyecek... Allah onların yaptıklarını evlatlarindan çıkarmasın insallah.
Positiv düşün seni mutsuz edenleri değil mutlu edecekleri gör. Kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme.
Ayrıca buraya hep yaz sakin kendini yalnız hissetme bak biz varız seninleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…