Daha açık konuşun bence, böyle imalarla, dolaylı kelimelerle falan uğraşmayın.
Dan diye söyleyin içinizdekini, sorun, anlatsın derdini, siz de rahat edin o da etsin.
Valla bu ilgi normal bir ilgi değil orası kesin.
İleride daha çok üzülmek istemiyorsanız tekrar ediyorum açık ve net konuşun onunla.
Sonra kabak döner dolaşır size patlar, kötü kedi siz olursunuz.
evt bende bundan korkuyorum. şu an askerde zaten de. ben ona nasıl söylerim nasıl başlamalıyım...
Canım aynen dediğim gibi işte dan diye girivereceksin konuya.
Senin bu ilgin normal bir ilgi değil, farketmedim sanma diye.
Ola ki derse yok canım sana öyle gelmiş sen benim normal arkadaşımsın o zaman da sorarsın sen her normal arkadaşına her gece iyi geceler mesajı mı atıyorsun diye.
Açıklasın dursun ondan sonra.
sevgilisi var ve mutsuzlar belliii..ama neden bitirmiyor ve neden senle bu derece samimi..1 senedir konuşuyorsunuz az bi zaman deil..bence adam kararsız baya , sende bu kararsızlıkta arada kaynayıp gitme cnm...
bide diyelimki sevgilisinden ayrılıp geldi sana açıldı tam anlamıyla kabul edermisin onu ozman...bu soru çok önemli bence..
direkt olarak açıkca konuşmayı deneseniz birde. neden böyle yakınlaşmaya çalışıyorsun nedne böyle yazdın. benmi yanlış anladım yoksa bana ilgimi duyuyorsun de. sevgilisinin olduğunu hatırlat. konuşmanıza göre sorularını sırala cevaplarını al. peki sen ne hissediyorsun bu kişiye akrşı eğer karşışıklıysa neden olmasın. sevgilisiyle anlaşamıyorsa zaten bitmiştir. bunları ayrıntılı olarak konuşmanız gerekiyor boşuna kafanı yoruyorsun.
edemem ki zaten aşktan yana çok sıkıntı çektim onun ısrarı beni düşündüren. bilmiyorum hayırlısı olsun herkes için. zaten sevgilisi için bayağı vicdan azabı çekiyorum. bu böyle olmayacak yani ben bu cendereden çıkmalıyım..
Bak canım, erkekler bize ancak bizim izin verdiğimiz ölçüde yaklaşabilirler. Onun bu ısrarı beni rahatsız ediyor diyorsun ama sana bu denli yaklaşmasına yine sen izin veriyorsun farkında mısın? İçten içe sen de bundan hoşlanıyor olabilir misin?
ya ben zaten onu beğenmesem hoşlanmasam burada bu konuyu neden açayım ki. dedim ya sohbetinden tavrından çok hoşlanıyorum ama, yapacak bir şeyim yok. hislerimi açsam olmaz. açmasam uzak duruyorum duruyorum muhakak bir yerde yine oluyor bu olan.. o bir şey yapana veya karar verene kadar arkadaş babında 3 mesajından birine cevap verip yorulmasını beklicem artık. başka boyuta da taşıyamam yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?