Kaybolup gidiyoruz.....

sevgilisyle mutlu olmadığı belli sana ilgi duyduğuda
madem seni bırakmayacağını söylüyor ozaman diğer kızın kalbini iyi kırmadan ilişkilerine son versinler
ki diğer kız perişan olmamaış sende ikinci biri durumuna düşme
sen uzaklaşmak mesafeyi koymak istediğini yazmışsın ama seninde ona karşı ilgin olduğuda belli

Size sevgi değilde , şefkat mi hissediyormuş, önce duygusunun ismini koysun bence. İkisi birbirinden çok farklı bence.

Duygusunun ismini koyduktan sonrada, öncelikle hayatındaki insana bu yanlışı yapmayıp, dürüst olup, hayatından çıkarsın, sonra da sizle birşey yaşamak istiyorsa ondan sonra yaşasın.

Şuan yaptığı yanlış.

cnm ozaman senin yerinde olsam görüşmemeye çalışırım pat diye biden görüşmemezlik etme oda ayrıı anlaşılır..ama aranızdaki bagı kopart bence görüşme derim..

Bence açık açık konuşman lazım.
Hem sevgilisi var hem de seni bırakmayacağını söylüyor.
Madem mutsuz ayrılsın kızdan.
Böyle o kıza da sana da yazık yani.
Tavrını açıkça belli etmelisin. Rahatsız olduğun şeyleri söyle ona.
Sevgilinden vazgeçmiyorsan ben de yokum, arkadaş kalmak falan da istemiyorum de.

Bir haftadır usanmadan iyi geceler mesajı çekmesi inanılamayacak bir şey değil, inanıyoruz hatta zor bir şey de değil, abartılacak, ısrar sayılacak bir durum da... Şu halde aynı mesaj ya da benzerini kız arkadaşına ya da sohbetinden hoşlandığı başka bayanlara da çekiyordur...
Aslında durumuzun cevabı kendi mesajınızda... Kız arkadaşı size ilişkiyi kendi başlattığını, artık pek de iletişimlerinin kalmadığını söylemiş. Böyle topikler sık açılıyor buralarda, "eskisi kadar konuşmuyoruz, ilgilenmiyor benimle..." Yapılan yorum da genelde "O zaman başkası vardır!" Umalım da o kıza da dert yandıkları böyle söylemesin, "o başkası"nın derdini anlattıklarından biri olduğunu tahmin edemiyordur eminim... Fazla açık konuşuyorum ki henüz o yola girmediyseniz manevra yapabilin... İnsan nefsi bahaneler üretirken, kendini aklarken pek verimlidir... Kendinizi "onunla sohbet güzel, ben engelliyorum, yanlış bir şey yapmıyorum" diyerek kandırmayın. Belki henüz yanlış yapmıyorsunuz ama öyle yüceltiyorsunuz ki sizinle, o kızla ve belki başkalarıyla "rüyalara dalan adamı"... Tek yapılması gereken empati, o "olgun adam" sizin erkek arkadaşınız olsaydı ve iletişiminizden hoşnut olmadığını size haber vermeden başka kaynaklara yönelseydi kendi mesajlarınızı nasıl yorumlardınız düşünün... şakkıdı
Faydası olur mu bilmem, hepimizin başına geliyor benzer durumlar paylaşayım. Lakin benim başıma gelen durumda kız arkadaş yoktu ortada... Ben de sadece sohbetini seviyordum, erkek olarak görmüyordum, fikrini, beynini seviyordum adamın... Biz de konuşmama kararı aldık açıldığı zaman fakat sonrasında dertleşirken bulduk kendimizi... Kendisini 5 yıldır tanırım hayatında hala kimse yok ve dostluğumu kabullendiğini sandığım anlarda bile kalbimi yoklarken buluyorum onu... Oysa kaç kez söyledim fikirlerine hayran olduğumu ki o, o haliyle evlenmemi, mutlu olmamı istiyor, en azından iyi temennilerde bulunuyor bu hususta... 5 yıldır hayatına kimseyi sokmayan o adam... İlgiyi, sevgiyi hak ettiğine inandığım halde her iyi anlaşanın beraber olması, evlenmesi gerekmediğini düşündüğümden aklıma bile gelmiyor hislerine cevap vermek... Hele hayatına biri girerse minimum tuttuğum iletişimi anında keserim onca yıla rağmen... lmaz: Siz de ilgisine prim vermeyin ve kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın...

senin yorumunu yanlış anlmadım tatlım. yanlış anlayacaksam zaten neden sorayım:)) evet ben kafamın bu kadar uyuştuğu için bana yaklaşmasına bu kadar izin veriyorum. yoksa her kadının karşısına çıkar ilgi gösteren erkek. çıkmıştır da çıkar da. ben benim aldığım elektriğe göre bunları düşünüyorum. gün içinde de çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. yalnız ne zaman aklıma gelse şöyle durup düşünsem aklımdan geçirsem telapeti gücümü var nedir ya arıyor ya mesaj çekiyor. haftalarca görüşmediğimiz ve düşünmediğim zamanlar oldu benim için o zamanlar zor geçmiyor aramayıp sormadığında ama aradığı zaman çok çok mutlu oluyorum içten içe..

ben öyle hissediyorum ki o da benimle sohbet etmeyi seviyor geleceğe dair bir şey düşünmüyor. bende düşünmüyorum. ha kız arkadaşına gelince de o yönünü ben çözemem kendilerinin bbilecekleri iş ben dışarıdaki bir yabancıyım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…