edemem ki zaten aşktan yana çok sıkıntı çektim onun ısrarı beni düşündüren. bilmiyorum hayırlısı olsun herkes için. zaten sevgilisi için bayağı vicdan azabı çekiyorum. bu böyle olmayacak yani ben bu cendereden çıkmalıyım..
Hayatımda biri var sevgili değiliz ama. Benimle aşırı derecede ilgileniyor.
uzun zamandır neredeyse bir sene oldu sürekli iletişim kurmaya çalışıyor.
Ben çoğu zaman cevap vermemeye çalışıyorum.
Ama inanın bazen sohbet etmeye başladığımızda kaybolup gidiyoruz.
o kadar güzel sohbet ediyoruz ki.
Çok akıllı ve olgun birisi.
Dünyaya ve insanlara karşı yaklaşımları çok güzel fikirleri falan boş biri değil.
1 senedir konuşuyoruz bazen ortamda karşılaşınca yüzyüze bazen netten bazen telefondan bazen mesajla iletişimimiz oldu.
arkadaş gibi görünüyor dışarıdan.
Ama içeriden ben rahatsız oluyorum çünkü bir sevgilisi var.
Bu güne kadar özel mevzulara hiç girmedik.
yani ben zaten çok rahat olamıyorum ona karşı o da bu konuda hiç saygısızlık etmedi. ama konuşmaya başladığımızda değişik bir şey var tuhaf bir huzur ve mutluluk.
sanki dünyadan soyutlanıyoruz.
o bunu bir çok kere dile getirdi. benimle konuşmaktan sohbet etmekten çok mutlu olduğunu ama ben bu konuda hiç bir tepki vermedim.
Kız arkadaşı da bizim sosyal grubumuzdan.
kızda bana sürekli mutsuz olduğunu paylaşımları olmadığını sevgilisinin kendisiyle iletişim kurmadığından ilişkiye başlarken kendisinin bu ilişkiyi başlattığından ama sonradan evlilik planları yaptıklarından falan bahsetti.
kendisi bana hiç anlatmadı ilişkisini hatta evlilik yolunda olduklarını falan anlatmıştı ilk zamanlar.
ondan uzak durmaya çalışıyorum sevgilisinin olduğunu öğrendiğimden beri. ilgilenmiyordum. ta ki dün akşama kadar.
Bana benim ile görüşmenin onun için ne pahasına olursa olsun çok önemli olduğunu her şeyi göze aldığını ve bana "senin yürüdüğün yol kenarında bir çiçeğim ister al kokla ister kopar ister geç git" dedi....
bunun ona yakışmadığını söylemedi saydığımı yazarak cevap verdim bende.
O da bana " bu kendini çekiş niye, sen ne dersen de önünden çekilmeyeceğim" dedi.
ben de kapattım telefonumu uyudum... s
abah özür mesajı vardı. "özür dilerim ama içimdeki sana olan şefkati söylemeden edemedim" demiş.
cevap yazmadım..
Bilmiyorum o kadar korkuyorum ki.
benim tanıdığım adama ciddiyetsiz bir duruş yakışmıyor.
önüme bakmaya çalışıyorum geçmeye çalışıyorum ama, gerçekten çok ısrarcı çekilmiyor önümden.
İnanın bir haftadır bıkmadan usanmadan her gece iyi geceler mesajı çekiyor cevap vermediğim halde..
kafamı çok karıştırıyor.
Vicdanım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım....
böyle bir şeyi yapacak cesaretim yok. bir keresinde dedim böyle sohbet etmemizden kız arkadaşın rahatsız olur bence bir son verelim anlatmaya çalıştım anladığını söyledi gerçekten uzak da durduk birbirimizden ama, sonra bir ayrıntı yüzünden bir araya geldik görüşme için kalabalık olacaktı toplantı ama bir ben gelmiştim bir de o orada yine daldık aynı rüyaya...[/QUOTE]
Neticede siz zaten kız arkadaşının rahatsız olma ihtimalinden bahsetimişsiniz o da bunu anlamış ve uzak durmaya çalışmışsınız. Bunun ardından tesadüf, ayrıntı her ne derseniz deyin tekrar bir araya gelip aynı rüyaya dalındıysa ona verilen mesaj "Evet, kız arkadaşın rahatsız olur farkındayım, bu yanlış ama kendime engel olamıyorum"dur. Bu nedenle yarın bir gün kız arkadaşıyla bu sohbetleri gerçekleştirip sizi yok sayarsa ya da sizinleyken başkası bu muhabbetleri onunla kurarsa şikayet etme hakkınız kalmıyor. Zira ilgisini fark ettiğinizi ve sizin de onunla ilgilendiğinizi hatta buna mani olmadığınızı "çoktan" itiraf etmişsiniz. Bu şekilde karşılık bulan her erkek şansını zorlamaya çalışacaktır, baksanıza sıkılmış kız arkadaşına sadık kalmaktan
Yanlış anlama eleştiri anlamında söylemedim, kafanın bu kadar uyuştuğu birinin ilgisinden hoşlanıyor olman çok doğal. Kim olsa hoşlanır. Ama böyle beklemek çok eziyet veren bir durum bence. Kendi hislerini açmaktan ziyade onun sana açılması önemli burda bence. Ki umarım bir an önce yapar bunu, belirsizlik kadar kötü bir şey bence çünkü.
Bir haftadır usanmadan iyi geceler mesajı çekmesi inanılamayacak bir şey değil, inanıyoruz hatta zor bir şey de değil, abartılacak, ısrar sayılacak bir durum da... Şu halde aynı mesaj ya da benzerini kız arkadaşına ya da sohbetinden hoşlandığı başka bayanlara da çekiyordur...
Aslında durumuzun cevabı kendi mesajınızda... Kız arkadaşı size ilişkiyi kendi başlattığını, artık pek de iletişimlerinin kalmadığını söylemiş. Böyle topikler sık açılıyor buralarda, "eskisi kadar konuşmuyoruz, ilgilenmiyor benimle..." Yapılan yorum da genelde "O zaman başkası vardır!" Umalım da o kıza da dert yandıkları böyle söylemesin, "o başkası"nın derdini anlattıklarından biri olduğunu tahmin edemiyordur eminim... Fazla açık konuşuyorum ki henüz o yola girmediyseniz manevra yapabilin... İnsan nefsi bahaneler üretirken, kendini aklarken pek verimlidir... Kendinizi "onunla sohbet güzel, ben engelliyorum, yanlış bir şey yapmıyorum" diyerek kandırmayın. Belki henüz yanlış yapmıyorsunuz ama öyle yüceltiyorsunuz ki sizinle, o kızla ve belki başkalarıyla "rüyalara dalan adamı"... Tek yapılması gereken empati, o "olgun adam" sizin erkek arkadaşınız olsaydı ve iletişiminizden hoşnut olmadığını size haber vermeden başka kaynaklara yönelseydi kendi mesajlarınızı nasıl yorumlardınız düşünün... şakkıdı
Faydası olur mu bilmem, hepimizin başına geliyor benzer durumlar paylaşayım. Lakin benim başıma gelen durumda kız arkadaş yoktu ortada... Ben de sadece sohbetini seviyordum, erkek olarak görmüyordum, fikrini, beynini seviyordum adamın... Biz de konuşmama kararı aldık açıldığı zaman fakat sonrasında dertleşirken bulduk kendimizi... Kendisini 5 yıldır tanırım hayatında hala kimse yok ve dostluğumu kabullendiğini sandığım anlarda bile kalbimi yoklarken buluyorum onu... Oysa kaç kez söyledim fikirlerine hayran olduğumu ki o, o haliyle evlenmemi, mutlu olmamı istiyor, en azından iyi temennilerde bulunuyor bu hususta... 5 yıldır hayatına kimseyi sokmayan o adam... İlgiyi, sevgiyi hak ettiğine inandığım halde her iyi anlaşanın beraber olması, evlenmesi gerekmediğini düşündüğümden aklıma bile gelmiyor hislerine cevap vermek... Hele hayatına biri girerse minimum tuttuğum iletişimi anında keserim onca yıla rağmen...lmaz: Siz de ilgisine prim vermeyin ve kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın...
böyle bir şeyi yapacak cesaretim yok. bir keresinde dedim böyle sohbet etmemizden kız arkadaşın rahatsız olur bence bir son verelim anlatmaya çalıştım anladığını söyledi gerçekten uzak da durduk birbirimizden ama, sonra bir ayrıntı yüzünden bir araya geldik görüşme için kalabalık olacaktı toplantı ama bir ben gelmiştim bir de o orada yine daldık aynı rüyaya...[/QUOTE]
Neticede siz zaten kız arkadaşının rahatsız olma ihtimalinden bahsetimişsiniz o da bunu anlamış ve uzak durmaya çalışmışsınız. Bunun ardından tesadüf, ayrıntı her ne derseniz deyin tekrar bir araya gelip aynı rüyaya dalındıysa ona verilen mesaj "Evet, kız arkadaşın rahatsız olur farkındayım, bu yanlış ama kendime engel olamıyorum"dur. Bu nedenle yarın bir gün kız arkadaşıyla bu sohbetleri gerçekleştirip sizi yok sayarsa ya da sizinleyken başkası bu muhabbetleri onunla kurarsa şikayet etme hakkınız kalmıyor. Zira ilgisini fark ettiğinizi ve sizin de onunla ilgilendiğinizi hatta buna mani olmadığınızı "çoktan" itiraf etmişsiniz. Bu şekilde karşılık bulan her erkek şansını zorlamaya çalışacaktır, baksanıza sıkılmış kız arkadaşına sadık kalmaktan
bu yazdıklarınızın hepsini birer birer aklımdan bende geçiriyorum. geleceğe dair beklenti içine girmek de yanlış zaten. bende onun beynini fikirlerini beğeniyorum. belki de senin dediğin gibi olmalı yani sadece fikir alışverişi yapılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?