Planlıydı ama oglum kızıma göre daha zor bir çocuk ve simdi kızım varken destek gösterenler ortalıkta yoklarPlanlanmadık doğumlar mıydı?
Gecti zannettim geçmemiş ilaç desen salaklastırıyor uyutuyor tek çaresi ağlamak sanırımLohusa depresyonu bu.
İlaç değil de, eş desteği lazım size. Günde en azından yarım saat kendi başınıza kalmak iyi gelir, çıkıp bi nefes alsanızGecti zannettim geçmemiş ilaç desen salaklastırıyor uyutuyor tek çaresi ağlamak sanırım
Oğlum 5.5 yaşında daha hiç g.tumu yayıp bir yerde oturmadim ama hiç bir yerden de kendimi geri bırakmadım. Çocuk ortamlara girmeden nasıl öğrenecek ki kuralları ?2 çocugum var biri 6 yasında diğeri 18 aylık ama ben mahvoldum ömrümün en güzel yılları hele bu yaz ayları evde gececek maalesef çünkü cocugumu bırakabilecegim biri yok kafa dağıtamıyorum nereye gitsek düz kosan cocugum var millet sıcakta piknikte parkta poposunu yayıyor oturuyor ben o seviyeye gelmem 2 senemi daha alcak belli.Hatta bugun kızımın anaokulunun pikniği vardı piknik yeri uzak(servis tutulmayacakmıs) ve bebeğim de durmadıgı için katılamadım ve sabahtan beri ağlıyorum.En güzel yıllarım heba oldu ve kimse bunun karşılığını vermeyecek ustune nefretle bu günleri ilerde hatırlayacağım.Herkes bakamayacaksan dogurmasaydın o zaman esere semeri ağır gelmez diyor. Cidden psikolojim çok bozuldu oglumu ve kızımı babaannesine bırakıp bu sehirden kaçasım var ne olur yardım edin
Tedavi olmayı denedim rmzirdiğim için sadece bir ilaç yazıyor o da bulantı ve uyku yapıyor emzirmeyi kesince baska ilaç yazabilirmis doktor söyledi.Bir sorun da esimin hep işte olması.Patronu her gun pazar haric gece 10 a kadar çalıştırıyor pazar günü de esim cocuga bakacak durumda pek olmuyor kaynanam desen hergün dolu insan cagırıyor birilerine gidiyor 2 gün merdiven siliyor.Ona bırakamıyorum yoksa bu durumda olmazdım kızım küçükken bu kadar dolu değildi arada bırakıyordum yineTedavi olsanız
Babaannesine bırakıp gitmek yerine yardım talep etseniz
Eşiniz gelince bırakıp bir kahve filan içmeye çıkın yürüyüş yapın
Daha 1.5 yasında ama düz ara kosarak gidiyor kendini kovalatıyor sorun bu.Tam ögrendi beni görüp geri geliyor derken dün yine beni görünce kopuyor cocuğumOğlum 5.5 yaşında daha hiç g.tumu yayıp bir yerde oturmadim ama hiç bir yerden de kendimi geri bırakmadım. Çocuk ortamlara girmeden nasıl öğrenecek ki kuralları ?
Maalesef en fazla evde cocuk uyurken balkona bahveye cıkabiliyorum keske onun dışında bırakıp gidebilsemİlaç değil de, eş desteği lazım size. Günde en azından yarım saat kendi başınıza kalmak iyi gelir, çıkıp bi nefes alsanız
Yürümeyi yeni öğrenmiş etrafta gördüğü her şey onun için çok farklı ve büyüleyici geliyor evet yaşadığın lohusa depresyonu olabilir iki çocuk arası kısa olduğu için bunalmış olabilirsin eşin destekcin değil belli ki kendini bu karanlığa kapatmak yerine karanlığına ışık ol derim. Gideceğim yerleri ona göre seç eve kapatma kendini.Daha 1.5 yasında ama düz ara kosarak gidiyor kendini kovalatıyor sorun bu.Tam ögrendi beni görüp geri geliyor derken dün yine beni görünce kopuyor cocuğum
Sizin şartlarınız ikinciyi yapmaya hiç uygun değilmiş aslında.Tedavi olmayı denedim rmzirdiğim için sadece bir ilaç yazıyor o da bulantı ve uyku yapıyor emzirmeyi kesince baska ilaç yazabilirmis doktor söyledi.Bir sorun da esimin hep işte olması.Patronu her gun pazar haric gece 10 a kadar çalıştırıyor pazar günü de esim cocuga bakacak durumda pek olmuyor kaynanam desen hergün dolu insan cagırıyor birilerine gidiyor 2 gün merdiven siliyor.Ona bırakamıyorum yoksa bu durumda olmazdım kızım küçükken bu kadar dolu değildi arada bırakıyordum yine
Sizin tek çözümünüz küçük kreşlik olunca işe girip çalışmak. Sosyalleşmeye ihtiyacınız var. Destek biri yokmuş eşiniz zaten bi pazarı var haftaiçi yoğun çalışıyomuş. Bu durumda çok seçenek yok. İkinci çocuk planlı mı oldu? Aslında ilki büyük biraz alanınız olsa bu kadar bunalmayacaksınız. Oyun grupları araştırın haftada 1-2 ebeveynsiz, en azından bi kaç saat oynar sizde kahve çay içersiniz ordaki velilerle kaynaşırsınız2 çocugum var biri 6 yasında diğeri 18 aylık ama ben mahvoldum ömrümün en güzel yılları hele bu yaz ayları evde gececek maalesef çünkü cocugumu bırakabilecegim biri yok kafa dağıtamıyorum nereye gitsek düz kosan cocugum var millet sıcakta piknikte parkta poposunu yayıyor oturuyor ben o seviyeye gelmem 2 senemi daha alcak belli.Hatta bugun kızımın anaokulunun pikniği vardı piknik yeri uzak(servis tutulmayacakmıs) ve bebeğim de durmadıgı için katılamadım ve sabahtan beri ağlıyorum.En güzel yıllarım heba oldu ve kimse bunun karşılığını vermeyecek ustune nefretle bu günleri ilerde hatırlayacağım.Herkes bakamayacaksan dogurmasaydın o zaman esere semeri ağır gelmez diyor. Cidden psikolojim çok bozuldu oglumu ve kızımı babaannesine bırakıp bu sehirden kaçasım var ne olur yardım edin
Küçüğü kreşe bırakıp İşe gitsem büyüğünü nasıl yapacağım büyüğünün okulu var ve sabah 9.00'da gidiyor öğleden sonra 15.00'te geliyorSizin tek çözümünüz küçük kreşlik olunca işe girip çalışmak. Sosyalleşmeye ihtiyacınız var. Destek biri yokmuş eşiniz zaten bi pazarı var haftaiçi yoğun çalışıyomuş. Bu durumda çok seçenek yok. İkinci çocuk planlı mı oldu? Aslında ilki büyük biraz alanınız olsa bu kadar bunalmayacaksınız. Oyun grupları araştırın haftada 1-2 ebeveynsiz, en azından bi kaç saat oynar sizde kahve çay içersiniz ordaki velilerle kaynaşırsınız
Evde zaten kendi kendime oynuyor ama dısarda beni yoruyor mesela bebek arabasında durmuyor uyumuyor hatta indirdiğim zaman kosarak kaçıyor hep ben kovalıyorum yakın zamanda bahçede sınırları ogrendi beni görünce geri dönüyordu simdi o da yok yine kaçıyor gitmemesi gereken yerlere bilerek gidiyor(anlıyor)Bu günler de gececek en güzel zamanlarında yanındasınız evlatlarınızın. Çalışan, çocuklarına vakit ayıramayan ebeveynler var. İyi tarafından bakmaya çalışın. Birda cocukları oyalamak için aktiviteler var kendi kendine yapabiceği. instagramda falan çok denk geliyor. Kendi kendine oynarsa biraz rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?