Kaybolup gitmel istiyprum yasadıgım hayat değil çünkü?

busu54

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
306
-67
98
27
2 çocugum var biri 6 yasında diğeri 18 aylık ama ben mahvoldum ömrümün en güzel yılları hele bu yaz ayları evde gececek maalesef çünkü cocugumu bırakabilecegim biri yok kafa dağıtamıyorum nereye gitsek düz kosan cocugum var millet sıcakta piknikte parkta poposunu yayıyor oturuyor ben o seviyeye gelmem 2 senemi daha alcak belli.Hatta bugun kızımın anaokulunun pikniği vardı piknik yeri uzak(servis tutulmayacakmıs) ve bebeğim de durmadıgı için katılamadım ve sabahtan beri ağlıyorum.En güzel yıllarım heba oldu ve kimse bunun karşılığını vermeyecek ustune nefretle bu günleri ilerde hatırlayacağım.Herkes bakamayacaksan dogurmasaydın o zaman esere semeri ağır gelmez diyor. Cidden psikolojim çok bozuldu oglumu ve kızımı babaannesine bırakıp bu sehirden kaçasım var ne olur yardım edin

Oğlum 5.5 yaşında daha hiç g.tumu yayıp bir yerde oturmadim ama hiç bir yerden de kendimi geri bırakmadım. Çocuk ortamlara girmeden nasıl öğrenecek ki kuralları ?

Tedavi olsanız
Babaannesine bırakıp gitmek yerine yardım talep etseniz

Eşiniz gelince bırakıp bir kahve filan içmeye çıkın yürüyüş yapın
Tedavi olmayı denedim rmzirdiğim için sadece bir ilaç yazıyor o da bulantı ve uyku yapıyor emzirmeyi kesince baska ilaç yazabilirmis doktor söyledi.Bir sorun da esimin hep işte olması.Patronu her gun pazar haric gece 10 a kadar çalıştırıyor pazar günü de esim cocuga bakacak durumda pek olmuyor kaynanam desen hergün dolu insan cagırıyor birilerine gidiyor 2 gün merdiven siliyor.Ona bırakamıyorum yoksa bu durumda olmazdım kızım küçükken bu kadar dolu değildi arada bırakıyordum yine

Oğlum 5.5 yaşında daha hiç g.tumu yayıp bir yerde oturmadim ama hiç bir yerden de kendimi geri bırakmadım. Çocuk ortamlara girmeden nasıl öğrenecek ki kuralları ?
Daha 1.5 yasında ama düz ara kosarak gidiyor kendini kovalatıyor sorun bu.Tam ögrendi beni görüp geri geliyor derken dün yine beni görünce kopuyor cocuğum

İlaç değil de, eş desteği lazım size. Günde en azından yarım saat kendi başınıza kalmak iyi gelir, çıkıp bi nefes alsanız
Maalesef en fazla evde cocuk uyurken balkona bahveye cıkabiliyorum keske onun dışında bırakıp gidebilsem

Sizinki lohusa depresyonu. Tedavi olmazsamız daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir,mutlaka bir uzmana görünün.
Bunun dışında çocuğuyla her yere gidebilen anneler var illa ki ama iki çocuk olunca o iş zor oluyor tabii. Yine de bir pikniğe gidebilirdiniz yani,servis tutumayacaksa eşiniz götürürdü,o götüremezse taksi ile giderdiniz yine giderdiniz. O her yere giden totosunu yayıp oturuyor dedikleriniz de böyle böyle gidiyor işte. Evde ağlamıyorlar.

Daha 1.5 yasında ama düz ara kosarak gidiyor kendini kovalatıyor sorun bu.Tam ögrendi beni görüp geri geliyor derken dün yine beni görünce kopuyor cocuğum
Yürümeyi yeni öğrenmiş etrafta gördüğü her şey onun için çok farklı ve büyüleyici geliyor evet yaşadığın lohusa depresyonu olabilir iki çocuk arası kısa olduğu için bunalmış olabilirsin eşin destekcin değil belli ki kendini bu karanlığa kapatmak yerine karanlığına ışık ol derim. Gideceğim yerleri ona göre seç eve kapatma kendini.

Sizin şartlarınız ikinciyi yapmaya hiç uygun değilmiş aslında. Allah yardımcınız olsun ama geçecek elbet bugünler de. En güzel yıllar heba oldu diye düşünmeyin. Allah hastalıklarını, acılarını göstermesin. Büyütüp rahatladığınızda doya doya gezersiniz.

Şöyle eski konularınıza göz attım da, sizin derdiniz çocuklardan bunalmak değil, ya da yeni yürüyen oğlunuzun peşinden koşturmak değil. Lohusa depresyonu da değil. Siz yalnızsınız, yalnız bırakılmış, hiçbir sosyalliği olmayan birisiniz maalesef. Eşiniz evde yok, geç saatlere kadar çalışıyor. Ev oturmasına bile gitmediğinizi yazmışsınız. Aileniz de uzakta sanırım. Kim olsa kafayı yer. Eşiniz daha makul çalışma saatleri olan bir iş bulsa geçinemez misiniz? Sizin mesleğiniz var mı siz de çalışsanız? En azından oğlan 2 yaşına gelince falan, kreşe verip işe gitseniz aşırı iyi gelir.

Bu günler de gececek en güzel zamanlarında yanındasınız evlatlarınızın. Çalışan, çocuklarına vakit ayıramayan ebeveynler var. İyi tarafından bakmaya çalışın. Birda cocukları oyalamak için aktiviteler var kendi kendine yapabiceği. instagramda falan çok denk geliyor. Kendi kendine oynarsa biraz rahat edersiniz.

Sizin tek çözümünüz küçük kreşlik olunca işe girip çalışmak. Sosyalleşmeye ihtiyacınız var. Destek biri yokmuş eşiniz zaten bi pazarı var haftaiçi yoğun çalışıyomuş. Bu durumda çok seçenek yok. İkinci çocuk planlı mı oldu? Aslında ilki büyük biraz alanınız olsa bu kadar bunalmayacaksınız. Oyun grupları araştırın haftada 1-2 ebeveynsiz, en azından bi kaç saat oynar sizde kahve çay içersiniz ordaki velilerle kaynaşırsınız

Küçüğü kreşe bırakıp İşe gitsem büyüğünü nasıl yapacağım büyüğünün okulu var ve sabah 9.00'da gidiyor öğleden sonra 15.00'te geliyor

Evde zaten kendi kendime oynuyor ama dısarda beni yoruyor mesela bebek arabasında durmuyor uyumuyor hatta indirdiğim zaman kosarak kaçıyor hep ben kovalıyorum yakın zamanda bahçede sınırları ogrendi beni görünce geri dönüyordu simdi o da yok yine kaçıyor gitmemesi gereken yerlere bilerek gidiyor(anlıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…