Ben de eski konularına baktım konu sahibinin. Eşinin çalışma saatleri düzelse veya çocuğu kreşe başlasa da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Eşi konu sahibini dışarı çıkarmıyor ve kendi başına çıkmasın diye de para vermiyormuş, çalışmasına da izin vermiyormuş.Şöyle eski konularınıza göz attım da, sizin derdiniz çocuklardan bunalmak değil, ya da yeni yürüyen oğlunuzun peşinden koşturmak değil. Lohusa depresyonu da değil. Siz yalnızsınız, yalnız bırakılmış, hiçbir sosyalliği olmayan birisiniz maalesef. Eşiniz evde yok, geç saatlere kadar çalışıyor. Ev oturmasına bile gitmediğinizi yazmışsınız. Aileniz de uzakta sanırım. Kim olsa kafayı yer. Eşiniz daha makul çalışma saatleri olan bir iş bulsa geçinemez misiniz? Sizin mesleğiniz var mı siz de çalışsanız? En azından oğlan 2 yaşına gelince falan, kreşe verip işe gitseniz aşırı iyi gelir.
Part time iş bakabilirsiniz, önemli olan evden çıkmak bi nefes almak iki insan görmek. Çok iyi gelecek emin olun. Binlerce çalışan anne var 2-3 çocuklu. Zaten sürekli olmasada 6-7 ay çalışsan çocuk büyür, ikiside okullu olunca zaten gidersin bi yerlere kurslara spora vs gibiKüçüğü kreşe bırakıp İşe gitsem büyüğünü nasıl yapacağım büyüğünün okulu var ve sabah 9.00'da gidiyor öğleden sonra 15.00'te geliyor
Ay hala bu durumdalarsa bu kadın bunalmasında ne yapsın.Ben de eski konularına baktım konu sahibinin. Eşinin çalışma saatleri düzelse veya çocuğu kreşe başlasa da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Eşi konu sahibini dışarı çıkarmıyor ve kendi başına çıkmasın diye de para vermiyormuş, çalışmasına da izin vermiyormuş.
Kendisi bu işi bırakmak istemiyor çünkü yası da büyük baska bu maaşa iş bulamayacağınız biliyor kızım 3 yasındayken benim de çalışmamı istemiyordu oglum doğduğunda 3 vardiyalı çalıştığı işindeyken bu kadar zorlanmamıstım ama bu ise gecen sene girdi gecen sene bu sefer patron para veriyorum diyerek surekli mesaiye bırakıyor.Ben de iyice yalnız kaldım.Şöyle eski konularınıza göz attım da, sizin derdiniz çocuklardan bunalmak değil, ya da yeni yürüyen oğlunuzun peşinden koşturmak değil. Lohusa depresyonu da değil. Siz yalnızsınız, yalnız bırakılmış, hiçbir sosyalliği olmayan birisiniz maalesef. Eşiniz evde yok, geç saatlere kadar çalışıyor. Ev oturmasına bile gitmediğinizi yazmışsınız. Aileniz de uzakta sanırım. Kim olsa kafayı yer. Eşiniz daha makul çalışma saatleri olan bir iş bulsa geçinemez misiniz? Sizin mesleğiniz var mı siz de çalışsanız? En azından oğlan 2 yaşına gelince falan, kreşe verip işe gitseniz aşırı iyi gelir.
Part time is burda küçük yerde yok maalesef kayınvalidem de keyfine düşkün olmasaydı kızım küçükken ona bakar ben çalışırdımPart time iş bakabilirsiniz, önemli olan evden çıkmak bi nefes almak iki insan görmek. Çok iyi gelecek emin olun. Binlerce çalışan anne var 2-3 çocuklu. Zaten sürekli olmasada 6-7 ay çalışsan çocuk büyür, ikiside okullu olunca zaten gidersin bi yerlere kurslara spora vs gibi
Yukarda üyenin yazdıkları gibi mi evliliğiniz peki? İmkan olsa eşiniz çalışmanıza izin verir mi? Yada dışarı çıkmanızaPart time is burda küçük yerde yok maalesef kayınvalidem de keyfine düşkün olmasaydı kızım küçükken ona bakar ben çalışırdım
Maalesef haftanın 6 günü saat 22 ye kadar çalısıyor pazar günü de bize vakit zor ayırıyorEşiniz destek olmuyor mu? eşiniz dışında kimsenin destek olma zorunluluğu yok
Onu da etüde vereceksiniz. Çalışan anne babalar böyle yapıyor.Küçüğü kreşe bırakıp İşe gitsem büyüğünü nasıl yapacağım büyüğünün okulu var ve sabah 9.00'da gidiyor öğleden sonra 15.00'te geliyor
eşi akşam 10da işten geliyormuş -- ki konudaki en büyük sorun bu zaten. 6-7 hatta 8de bile gelse yaz günü bari bi dondurma yemeye dolanmaya çıkarlar.Eşiniz destek olmuyor mu? eşiniz dışında kimsenin destek olma zorunluluğu yok
Dısarı çıkmama izin veriyor artık ama bazı seylere laf ediyor mesela anneme gitmeme gibiYukarda üyenin yazdıkları gibi mi evliliğiniz peki? İmkan olsa eşiniz çalışmanıza izin verir mi? Yada dışarı çıkmanıza
Ya konu sahibi neden 2. Çocuk denilince kızılıyor ama saat 10 da gelen çalışmanıza izin vermeyen anne babanıza gitmenize laf eden adama gerçekten neden 2. ÇocukDısarı çıkmama izin veriyor artık ama bazı seylere laf ediyor mesela anneme gitmeme gibi
İzin vermiyor değil ama gidince laf yapan zorbalayan biri ve bu da 2.den sonra ortaya çıktı maalesef.Cocugum 8 aylıkken yeni ise basladı bu iste de patron parasını veriyorum diyerek haftanın 6 günü mesaiye bırakıyor esim de çıkmak istemiyor istenYa konu sahibi neden 2. Çocuk denilince kızılıyor ama saat 10 da gelen çalışmanıza izin vermeyen anne babanıza gitmenize laf eden adama gerçekten neden 2. Çocuk
E daha ne olsun, en başta annene gitmene bi şey dememesi gerekirken. Cidden sizin evlilik dinamiklerinizdede sorun var, bu şartlarda bunalmanız çok normal.Dısarı çıkmama izin veriyor artık ama bazı seylere laf ediyor mesela anneme gitmeme gibi
konu sahibi iyi de yani k.valideniz mecbur mu sizin bebeğinize bakmaya? kaldı ki kadın merdiven siliyormuş bırakın da kalan vaktinde de misafirini ağırlasın veya kendisi gitsin. siz çalışacaksınız diye kadın neden kendi parasından, kendi kafasına göre hayatından olsun?Part time is burda küçük yerde yok maalesef kayınvalidem de keyfine düşkün olmasaydı kızım küçükken ona bakar ben çalışırdım
3 çocuklu biri olarak en iyi ben anlarım seni. Çocuklarımın üçüde küçük tek büyütüyorum.Bende çok zorlanıyorum ama yinede senin ruh halin nasıl olursa çocuğa da yansıyor. Hergün okuldan aldım mı 1 bilemedin 2 saat dışarda oturuyoruz onlar oynarken bende çayımı termosa koyup içiyorum, birlikte oynadığımız oluyor. Birlikte dondurma yemeye gideriz,eşimle sık sık dışarı çıkarır piknik yaparız. Hiç cikmasak evde yemeğimi hazırlayıp parka çıkıyoruz orda yiyoruz. Ev işi vs umrumda deyil çocuklar uyuyunca yapıyorum. Benimde pek kendime ayıracak zamanım yok ama nefretle hatırlayacagim günler diyorsunya aslında en güzel zamanlar bunlar.2 çocugum var biri 6 yasında diğeri 18 aylık ama ben mahvoldum ömrümün en güzel yılları hele bu yaz ayları evde gececek maalesef çünkü cocugumu bırakabilecegim biri yok kafa dağıtamıyorum nereye gitsek düz kosan cocugum var millet sıcakta piknikte parkta poposunu yayıyor oturuyor ben o seviyeye gelmem 2 senemi daha alcak belli.Hatta bugun kızımın anaokulunun pikniği vardı piknik yeri uzak(servis tutulmayacakmıs) ve bebeğim de durmadıgı için katılamadım ve sabahtan beri ağlıyorum.En güzel yıllarım heba oldu ve kimse bunun karşılığını vermeyecek ustune nefretle bu günleri ilerde hatırlayacağım.Herkes bakamayacaksan dogurmasaydın o zaman esere semeri ağır gelmez diyor. Cidden psikolojim çok bozuldu oglumu ve kızımı babaannesine bırakıp bu sehirden kaçasım var ne olur yardım edin
Gecen onun kavgasını yaptık anneler gününden önceki aksam neymis anneler gününde kaynanam da gidecekmis(onda ben bir sey demedim zaten)ama market,carsı alışverişi de yapacakmış annemde 2 saat kalsak olurmuş ve ben annemi 1 ay görmedim ben de kızdım her seyi o gune sığdırmak zorunda mısın diye iste bagırıs cagırıs neymis annemi çok görmek istemiyormuş ben görmek istiyorum dedim ondan tartıştık dün de neden oglanı anneme bırakıp diş hastanesine gitmişim diye söyleniyor(kız babannedeydi kendi istedi kalmayı)Neden annene gitmene izin vermiyor? zaten kızın 3 te okuldan geliyormuş o saate kadar tek çocuk var evde al çık dışarı birşey bilmiyorsan termosa kahve yap,parka git, ama sorun çocuklar değil bence,
Eşin laftan anlamıyorsa dellenmeli bir sinir krizi geçir ayıl bayıl
Annemi istiyorum de yıl olmuş kaç tövbe tövbe
Kadın merdıven sılıyor dıyorsunuz.. bu basıl keyfine düşkünlük anlamadımPart time is burda küçük yerde yok maalesef kayınvalidem de keyfine düşkün olmasaydı kızım küçükken ona bakar ben çalışırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?