kaygana ne oluyor ?Hanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...
Kayınvalide yle bir derdini anlatırsın bir bardak çay içersin sohbet edersin. Bunlar sizin için önemli olmaya bilir ama benim için önemlikaygana ne oluyor ?
kayınvalıdenızle ozel basbasa romantık yemek yemeyecegınıze gore gelse nolur kı eltı allah askına lutfen ya :)
sırf eltı oldugunuz ıcın mı yapıyorsunuz bunu
dua edın eltınız evınıze gırıp cıkabılecek ıletısım sınırında
oyle eltıler var kı...
sahsen bende eltımlerle kayınvalıdemlerle bırlıkteyken gorusuyorum ayrı ayrı hıc takılmayız ne gerek var ?
Anlaşırım ama onun ikiz 8 yaşında çocukları var ve oğlu aşırı yaramaz ve bana karşı çok saygısız. Benimde 2 tane çocuğum var. Çocuklar bir araya gelince yapmayın etmeyin demekten inanın yoruluyorum. O yüzden pek gitmiyorum çağırmıyorumda. Eltim çocuklar konusunda başı boş o huyunu sevmiyorum. Çocuklar oynasın başka odada ne yaparlarsa yapsınlar o rahat oturayım kafasındaEltiniz le araniz nasil anlaşır mısınız ?
ozaman bırgun habersız kayınvalıdenıze gıdın veya arayın senınle bas basa gezelım gelın kaynaya sana cay ısmarlayacagım hıc bas basa kafa kafaya verıp sohbet edemedık dıyın ?Kayınvalide yle bir derdini anlatırsın bir bardak çay içersin sohbet edersin. Bunlar sizin için önemli olmaya bilir ama benim için önemli
Açık açık konuşun kayinvalidenizle ima ile olacak bisey degil eşinize de söyletmeyin arada kalmasin kendiniz söyleyinAnlaşırım ama onun ikiz 8 yaşında çocukları var ve oğlu aşırı yaramaz ve bana karşı çok saygısız. Benimde 2 tane çocuğum var. Çocuklar bir araya gelince yapmayın etmeyin demekten inanın yoruluyorum. O yüzden pek gitmiyorum çağırmıyorumda. Eltim çocuklar konusunda başı boş o huyunu sevmiyorum. Çocuklar oynasın başka odada ne yaparlarsa yapsınlar o rahat oturayım kafasında
Onlarsa sürekli kavga eder. Ben öyle kavga etsem Bi daha suratına bakamam kv o kadarozaman bırgun habersız kayınvalıdenıze gıdın veya arayın senınle bas basa gezelım gelın kaynaya sana cay ısmarlayacagım hıc bas basa kafa kafaya verıp sohbet edemedık dıyın ?
vallahı ben ölsem kayınvalıdeme derdımı anlatmam dasız ıllakı anlatmak ıstıyorsanız bunun yolu var
ha buna degecek mı onemlı olan o ? eltıyı aradan cıkarınca belkı gergınlık cıkacak kayınvalıde buna degecek ınsan mı cıkacak huzursuzluga degecek bır sohbetınız mı olacak o onemlı
onlar altlı ustlu oturuyormus bırbırlerıyle ıyı gecınmek zorundalar yakınlıkları oyuzden belkı anlasıyorlardır kız kayınvalıdenın herseyıne kosuyorsa karsılıklı cıkar falan varsa ondan bırbırlerını fazla tutuyorlardır. onu daha cok yanında tutup sız kendınızı bıraz uzaklarında hıssedıyorsanız zaten orda uzakta kalmanız gerekıyor demek oluyor
Konu başlığına kaygana yazdığınıza göre kayınvalidenizle de aranız iyi değil. Ama yine de yalnız olmak istiyorsanız sakince açık açık konuşun.Hanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...
Gelsin demedi. Onlara da söyledim ben tamam diyor.Dusuncenizi acik acik kaynanaya soyleyin. Her yere eltimleri de getirme diye. Zaten kadin sormus gelsinler mi diye. Annem hasta onlar da baska sefer gelsin deseydin
sız kayınvalıdeyle bukadar ıyı anlasıyorsanız nıye hıc soylemedınız en azından arayıp konusabılırdınızOnlarsa sürekli kavga eder. Ben öyle kavga etsem Bi daha suratına bakamam kv o kadar. Eltim sır tutmaz kv hayatta kimseye bişey anlatmaz. Eltim le iyiyim ama çocuklarına katlanamıyorum. Bendekiler bana yetiyor zaten. Onları gözetlemekten ne sohbet ne Bi çay içebiliyorum zaten. O yüzden arada tek gelsin rahat rahat vakit geçirelim istiyorum bu kadar
Sesli güldümKayınvalide yle bir derdini anlatırsın bir bardak çay içersin sohbet edersin. Bunlar sizin için önemli olmaya bilir ama benim için önemli
kv ile neden açik sekilde konusup dusuncelerinizi anlatmiyorsunuz? Ben hatayi sizde gordum.Hanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...
Aynen ya kaynanaya dert anlatmak nedir :) ben de asla anlatmam çünkü ne anlar ne istediğim gibi dertlesir yarin bi gun baskasindan duyarim derdimi. Onun dışında eltiyi her yere getirmesi umrumda olmaz da benim aileme getirmesini ben de pek istemem açıkçası ben annemi hasta ziyaretine gideceğim kv tutup danismadan etmeden eltiyi de çağıracak cümbür cemaat.ozaman bırgun habersız kayınvalıdenıze gıdın veya arayın senınle bas basa gezelım gelın kaynaya sana cay ısmarlayacagım hıc bas basa kafa kafaya verıp sohbet edemedık dıyın ?
vallahı ben ölsem kayınvalıdeme derdımı anlatmam dasız ıllakı anlatmak ıstıyorsanız bunun yolu var
ha buna degecek mı onemlı olan o ? eltıyı aradan cıkarınca belkı gergınlık cıkacak kayınvalıde buna degecek ınsan mı cıkacak huzursuzluga degecek bır sohbetınız mı olacak o onemlı
onlar altlı ustlu oturuyormus bırbırlerıyle ıyı gecınmek zorundalar yakınlıkları oyuzden belkı anlasıyorlardır kız kayınvalıdenın herseyıne kosuyorsa karsılıklı cıkar falan varsa ondan bırbırlerını fazla tutuyorlardır. onu daha cok yanında tutup sız kendınızı bıraz uzaklarında hıssedıyorsanız zaten orda uzakta kalmanız gerekıyor demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?