- 29 Ağustos 2015
- 88
- 38
- 38
Normalde özgüveni olması gerektiği boyutta kaygılarını kontrol edebilen biriydim.Biriydim diyordum meğerse ben kendimi öyle sanıyormuşum.Benim hayatımda resmen bir dönüm noktası oldu.Ehliyet için başvurdum teorik sınavı hiç çalışmadan tek seferde geçtim direksiyon dersleri çok güzel geçmesine rağmen direksiyon sınavı günü çatınca sanki ben değil yerime başka birisi geliyor adeta kaygı yumağı oluyorum.Karnıma sancılar giriyor hani böyle kötü bir haber alacakmışsınız gibi içine bir sızı düşer ya ben onu katmerli katmerli yaşıyorum.Ellerim titriyor terliyor zihnim bulanıyor kontrolünü kaybediyorum.çok yoğun bir korku kaygı adeta tüketiyor beni bu yüzden de her seferinde de kaybediyorumbu trafik korkusu sınav heyecanı değil ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.Kimisi önceden sakinleştirici bir şeyler al diyor kimisi alma iyice seni dağ8tır diyor .Kendi kendime verdigim telkinler okudugum dualar dahi fayda etmiyor.Normal zamanlarda böyle bir sıkıntım yok.Lütfen kendinizden yada çevrenizden tecrübeliriniz varsa bana yardımcı olun.Ne yapayım .