Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

Ne guzel bak meslektasmisiz. Ben de 21 yasindayim. 3uncu sinifa gectim. Bu sene mutlaka basla okula. Hayatin kurtulur. Rest cekmezsen. Yakinda hamile de kalirsiin cocuguna istedigini alip istedigin gibi yetistiremezsin de, koleleri gibi kullanirlar seni. Her istediklerini yapma. Esin kizarsa kizsin. Okumiycaksin da desin. Seni terkederim de tehdit et. Ailem yok yalnizim deme. Buna ragmen guclu pozu ver. Birakir giderim de. Anasi babasi yok kiz bana rest cekiyo diyip sasirir. Bosanma lafini duyunca birakma beni diye aglamayan erkek yok konulari iyi oku

Yavrum, güzelim bir saniye yazdıklarını tarafsız olarak oku, sonra insanlara kız, kocana mana buluyorlar diye.
-Babasına maddi yönden bağımlı, kendi ayaklarının üzerinde duramayan, babası höt dedi mi sinen bir adam profili çıkıyor eşin hakkında yazdıklarından. Tabi sana kızacak "kabahat sende" diye, sana arka çıkıp evden mi kovulsun? 5 parasız, evsiz barksız?

-Hiiiç burada "ana-babanı silmişsin, değer miydi?" diye soranlara kızma. Buyur arkanda anan-baban olsaydı seni ezemezlerdi böyle. Yangından mal kaçırır gibi evlendirmişler, sende razı gelmişsin. Herhangi bir değerin yok o ailede senin. Hizmetçisin, damızlıksın o kadar. Kocan azıcık adam olaydı, şimdiye kadar resti çeker çıkar giderdi hala onların eline bakıyor. Aferin çok tatlıymış gerçekten. Efsane düşünceli bir adammış helal olsun.

Yahu herşeyi geçtim cidden ne aceleniz vardı? Ya evlenicem diye okul bırakılır mı? Valla diyecek bir kelime bulamıyorum. Kendi düşen ağlamaz, gideceksin yalvar yakar ailenden özür dileyeceksin, kendini affettiriceksin. Onlar sana arka çıkar ancak. Okuluna da kaldığın yerden devam edeceksin.

Yok hayatımın kontrolü benim elimde değil, olaylar benim dışımda gelişiyor bahanesine sığınma. "Kendim ettim kendim buldum" lafına mükemmel bir örneksin.
Azıcık sesiniz çıksın ya. Toplayın tası tarağı gidin, 1 lokma 1 hırka da olsa geçinir gidersiniz, çalışacağım dedikten sonra geçinir insan. Ama yok rahat böyle. Kayınpederin dükkanında çalış, kayınpederin evinde otur, sonra "beni eziyorlar."
Kocan yanaşmıyor mu? Onun keyfi yerinde madem bırak devam etsin keyfine. Sen ailenle aranı düzelt, onların desteğini al. Okuluna geri dön, bir meslek edin. Sonra çok lazımsa koca da olur. Hayret bir şey, kendi elinle hayatının içine etmişsin be canım. Bari artık dizginleri eline al.
Şunu da ekleyeyim, buraya yazan herkes hemen hemen aynı şeyleri yazdı. Derdimiz senin psikolojini bozmak değil, vaktinde bir eşin dostun sana böyle konuşsaydı belki bir durup düşünürdün "acaba hata mı yapıyorum?" diye. Aklını başına al gözünü seveyim.

ayyy ne kadar sacma boşver onların demelerını okulunu bıtır hemen bır senen kalmıs

okaynana kayınpeder de ne kadar utanmaz ınsanlarmıs bıraz daha yuz verırsen gelıp ilişki sonrasında bacaklarını kaldırırlar beklenır bunlardan

Konussunlar dursunlar esinde istemiyormus tika kulaklarini cocuk olsada dertleri bitmeyecek yasin daha cook kucukk,okulunu bitirmeye bak esinde destekliyormus kendini derslere ver okulda calis ders kutuphanede bulun ne bileyimcok evde kalmamaya calis
Bolumun ne bu arada merak ettim

Yukari cikmazsam sorun oluyo bigun bile cikmayayim hemen kizarlar arada 18 msrdiven var neden cikmion dio babasi. Babasinin derdi karsisina yardim etmem zaten . Disari cikacak olirsa hemen gelini al git dio nedenini evde sikilmasin dio bnde beni dusundukleri icin sanmistim meger annesinin disarda bazen basi donermis dusermis ondan benle ciksin diolarmis yada bakici olarak

Evet yaparlar iş güç ev hepsi onların

Hemsirelik canim . Vala ne iyi oldu bole keske daha once yazabilseymisim icimde kala kala sismistim

Yaw seni düşünse hadi kızım arkadaşlarınla çık der 65 yaşında kadınla ne yapacaksın tabi ki göz kulak olacak yükünü tasicaksin

Esin okuycak diyosa bastan dondurtmiycakti. Onunki sadece lafta. Senen dolsun bosver gecti artik der. Okul hayatin bitmis. Sesini cikartmazsan ezerler. Azicik agzin laf yapsin. Ozgur bi insansin kimse kisitlayamaz bu kadar
Iste o bnde yok . Biz koyde buyumustuk hane sayisida 30-40 falandi aile desen cekirdek aile . Koyde insan gordugum yok anca hayvan kovala. Bole olunca pisirik ozguvensiz sessiz biri oldum

Arkadaslar dinleme baş git çalış vs diyorsunuz da her gün kV KP bekliyo nasıl gidecek, sonunda dayak olur senin karın nerelere gidiyor diye bir gaza bakar

Zten bundan sonra bna evlilik konusunda danisacak insan olursa birsuru aci tecrubem var solerim. Ozellikle asla ayni ilde bile yasamasinlar esin ailesiyle

Ya benimki kaygisiz eger ailesine tovbe hasa !! Bi saygisizlik edim ilk o kovar beni git die . tamam sevmesine sevio galiba beni ama ailesine karsida hep demeyeyimde cogunlukla onlari savunuor.

Ya benimki kaygisiz eger ailesine tovbe hasa !! Bi saygisizlik edim ilk o kovar beni git die . tamam sevmesine sevio galiba beni ama ailesine karsida hep demeyeyimde cogunlukla onlari savunuor.
Bu erkekler hep bole benim esimmi bole diye dusunme aileleri ozellikle anneleri bastaclari once onlar gelir onlar doru yapar dogru soyler her zamann

Bölümün iş garantili ne yap et oku sakın bırakma.. İki şeyi anlamadım biraz çelişkilisin..Senden habersiz okulu dpnduramazlar kesinlikle senin orda olman dilekçe vermen gerek.. İkincisi benim bildiğim okul dondurma kalktı gitmiyorsun okula devamsız oluyorsun o kadar. Her neyse çocuk yapta suratlarına at diyenlere bakma sakın öyle birşey yapma sonun olur bu cocugunuda istedikleri gibi yaparlar.. Evden atarız dediklerine bakma o laf asla atamazlar öyle kolay değil.. Okulunu bitir sakın bırakma..

Ya ben gercekten kucuk seylerimi buyutuyorum mesela bikac ornek verim. Esime yemegi ben asagida yapiodum (tabi sonra yemeklsr berabsr yukarda yencek dediler) bigun yukarda yerken esim biseyi begenmedi anneside ordan senin agzinin tadi bozulmus dedi yani benim yemeklerimden dolayi mi?

Gençliğine yazık etmişsin bari geleceğine etme ne olur 1 sene nedir ki oku mezun ol al eline mesleğini. .Şartların ağırsa sende önce okul sonra bebek de Allah sana kolaylik versin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…