- 15 Ağustos 2015
- 492
- 524
- 18
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
Ne guzel bak meslektasmisiz. Ben de 21 yasindayim. 3uncu sinifa gectim. Bu sene mutlaka basla okula. Hayatin kurtulur. Rest cekmezsen. Yakinda hamile de kalirsiin cocuguna istedigini alip istedigin gibi yetistiremezsin de, koleleri gibi kullanirlar seni. Her istediklerini yapma. Esin kizarsa kizsin. Okumiycaksin da desin. Seni terkederim de tehdit et. Ailem yok yalnizim deme. Buna ragmen guclu pozu ver. Birakir giderim de. Anasi babasi yok kiz bana rest cekiyo diyip sasirir. Bosanma lafini duyunca birakma beni diye aglamayan erkek yok konulari iyi okuYa lafa gelince sen bizim kizimizsin ,senin ablandan(gorumcem) hicbi farkin yok bizi oz anne baban yerine koy falan diolar ama ole olmuo ise gelince . Annesi hergittigi yerde kizini ovuyor yok benim kizim surda calisio sole yuksek lisans yapio die bana gelince iyi kalpli guleryuzlu biridir deyip gecio. gecen dedim artik hep onu ovuyosun die oda senide ovuom iyi klpli guleryuzlu diom dedi bende onlar zaten gercekler dedim solemesen yalan olur zaten benim baska ovulecek hicbirseyim yokki dedim o yuzden hemsire olmak istiyorum okuyup
Yukari cikmazsam sorun oluyo bigun bile cikmayayim hemen kizarlar arada 18 msrdiven var neden cikmion dio babasi. Babasinin derdi karsisina yardim etmem zaten . Disari cikacak olirsa hemen gelini al git dio nedenini evde sikilmasin dio bnde beni dusundukleri icin sanmistim meger annesinin disarda bazen basi donermis dusermis ondan benle ciksin diolarmis yada bakici olarakYüzük takmak illa hemen evlenmek değil ki. Siz istediniz ailen de iyi yüzük takın bari dedi. Ama eşinin ailesi torun aşkı ve baskısı ile eşini doldurdu dil döktü. Sen de tav oldun, ailen karşı çıktı. Kaçar gibi evlendin -ki bana göre bu şekil kaçmaktır.
Eşin dediğin gibi bal börek olsaydı seni dinlemeyi bilirdi. Babasının baskısından gerçekten bunalmış olsaydı kendine dışarıda başka iş bulup bütün gün rahat rahat çalışırdı. Hatta kiraya başka eve çıkardınız.Ayrıca sen de ya okuluna devam eder ya da çalışırdın -ki niye dondurduğunu anlamadım.
Senin yüzüne çemkiren insanların evine her çağırdıklarında niye gittiğın ayrı bir soru işareti.
Çözüm mü? bknz. İkinci paragraf
ayyy ne kadar sacma boşver onların demelerını okulunu bıtır hemen bır senen kalmıs
okaynana kayınpeder de ne kadar utanmaz ınsanlarmıs bıraz daha yuz verırsen gelıp ilişki sonrasında bacaklarını kaldırırlar beklenır bunlardan
Hemsirelik canim . Vala ne iyi oldu bole keske daha once yazabilseymisim icimde kala kala sismistimKonussunlar dursunlar esinde istemiyormus tika kulaklarini cocuk olsada dertleri bitmeyecek yasin daha cook kucukk,okulunu bitirmeye bak esinde destekliyormus kendini derslere ver okulda calis ders kutuphanede bulun ne bileyimcok evde kalmamaya calis
Bolumun ne bu arada merak ettim
Yukari cikmazsam sorun oluyo bigun bile cikmayayim hemen kizarlar arada 18 msrdiven var neden cikmion dio babasi. Babasinin derdi karsisina yardim etmem zaten . Disari cikacak olirsa hemen gelini al git dio nedenini evde sikilmasin dio bnde beni dusundukleri icin sanmistim meger annesinin disarda bazen basi donermis dusermis ondan benle ciksin diolarmis yada bakici olarak
Iste o bnde yok . Biz koyde buyumustuk hane sayisida 30-40 falandi aile desen cekirdek aile . Koyde insan gordugum yok anca hayvan kovala. Bole olunca pisirik ozguvensiz sessiz biri oldumEsin okuycak diyosa bastan dondurtmiycakti. Onunki sadece lafta. Senen dolsun bosver gecti artik der. Okul hayatin bitmis. Sesini cikartmazsan ezerler. Azicik agzin laf yapsin. Ozgur bi insansin kimse kisitlayamaz bu kadar
Zten bundan sonra bna evlilik konusunda danisacak insan olursa birsuru aci tecrubem var solerim. Ozellikle asla ayni ilde bile yasamasinlar esin ailesiyleBen 9 sene çıktığım adamla kalem kalem pazarlık yaptım bak şunu yapmam bunu istemem ailen benden bunu beklemesin vs diye, şimdiki kızlar ölüyo koca diye yaa ben anlamıyorum nedir bu acele bu yangından mal kaçırma
Ayy masallah harika bi bolumun var sakin erteleme ama cocuk meselesini mutlaka ertele dusunme bile 21 yas yaa cok kucuksunHemsirelik canim . Vala ne iyi oldu bole keske daha once yazabilseymisim icimde kala kala sismistim
Ya benimki kaygisiz eger ailesine tovbe hasa !! Bi saygisizlik edim ilk o kovar beni git die . tamam sevmesine sevio galiba beni ama ailesine karsida hep demeyeyimde cogunlukla onlari savunuor.Ne guzel bak meslektasmisiz. Ben de 21 yasindayim. 3uncu sinifa gectim. Bu sene mutlaka basla okula. Hayatin kurtulur. Rest cekmezsen. Yakinda hamile de kalirsiin cocuguna istedigini alip istedigin gibi yetistiremezsin de, koleleri gibi kullanirlar seni. Her istediklerini yapma. Esin kizarsa kizsin. Okumiycaksin da desin. Seni terkederim de tehdit et. Ailem yok yalnizim deme. Buna ragmen guclu pozu ver. Birakir giderim de. Anasi babasi yok kiz bana rest cekiyo diyip sasirir. Bosanma lafini duyunca birakma beni diye aglamayan erkek yok konulari iyi oku
Ya benimki kaygisiz eger ailesine tovbe hasa !! Bi saygisizlik edim ilk o kovar beni git die . tamam sevmesine sevio galiba beni ama ailesine karsida hep demeyeyimde cogunlukla onlari savunuor.
Bu erkekler hep bole benim esimmi bole diye dusunme aileleri ozellikle anneleri bastaclari once onlar gelir onlar doru yapar dogru soyler her zamannYa benimki kaygisiz eger ailesine tovbe hasa !! Bi saygisizlik edim ilk o kovar beni git die . tamam sevmesine sevio galiba beni ama ailesine karsida hep demeyeyimde cogunlukla onlari savunuor.
işte böyle git üniversiteni bitir. 2 sene sık dişini. bunlarada okuyacağım bitti elim ekmek tutacak sonra çocuk de.Ama busene kaydim acildi artik derste clisiyorum gidecem allahin izniyle artik bu konuda laf solettirmicem esim yanimda oldugu surece tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?