- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
Bu erkekler hep bole benim esimmi bole diye dusunme aileleri ozellikle anneleri bastaclari once onlar gelir onlar doru yapar dogru soyler her zamann
Yok okulu dondurmaya beraber gittik esimle onlar ole karar verince mecbur.Bölümün iş garantili ne yap et oku sakın bırakma.. İki şeyi anlamadım biraz çelişkilisin..Senden habersiz okulu dpnduramazlar kesinlikle senin orda olman dilekçe vermen gerek.. İkincisi benim bildiğim okul dondurma kalktı gitmiyorsun okula devamsız oluyorsun o kadar. Her neyse çocuk yapta suratlarına at diyenlere bakma sakın öyle birşey yapma sonun olur bu cocugunuda istedikleri gibi yaparlar.. Evden atarız dediklerine bakma o laf asla atamazlar öyle kolay değil.. Okulunu bitir sakın bırakma..
O biraz buyuk hatta baya :) ama anlasmasina iyi anlasioz cocuk gibieşinin yaşı kaç???
O biraz buyuk hatta baya :) ama anlasmasina iyi anlasioz cocuk gibi
O biraz buyuk hatta baya :) ama anlasmasina iyi anlasioz cocuk gibi
Ya bole sebeklik falan yapar biraz guldurur beni mutsuz oldug7mdaHani dünya tatlısı idi bu adam
Ya bole sebeklik falan yapar biraz guldurur beni mutsuz oldug7mda
Yazacamda simdi gene bisuru nsihat vereceksiniz gecmisle alakali seylsr keske meske duymk istemiom kesksli cumlwler cunku degismio anca uzuoEvet ben de yaşını sordum bu üçüncü
38mesela tam olarak kaç?
Ya yok dusunmuo o . Nasil bakacam dio cocuga38 mi
38 yaşında babasının eline bakan bir erkek çocuğu heee, adam da çocuk ister yarın bir gün yaşı gelmiş geçiyo
Ya yok dusunmuo o . Nasil bakacam dio cocuga
Ya evet kucuk biyer hattaa ben daha akrabalarindan bahsetmedim onlarin baskisindanda. Her toplanilan gunde o kadar kisinin arasinda benim cocuk mevzu bi aciliyor bi keresinde dusunmuyoruz daha bikac yil dedimde kayinvalidenin bakisi gorecektinizE haklı, sana baktı kendine baktı da
Ama yaşadığınız yer köy gibi ise dedikodu da olur çocuğu olmuyo vs diye
Ya evet kucuk biyer hattaa ben daha akrabalarindan bahsetmedim onlarin baskisindanda. Her toplanilan gunde o kadar kisinin arasinda benim cocuk mevzu bi aciliyor bi keresinde dusunmuyoruz daha bikac yil dedimde kayinvalidenin bakisi gorecektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?