• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

Bu erkekler hep bole benim esimmi bole diye dusunme aileleri ozellikle anneleri bastaclari once onlar gelir onlar doru yapar dogru soyler her zamann

Tüm erkekler böyle değil sakın bunu böyle kabul edip bir öküzle evlenme

Hak Yaradanın isimlerinden biridir o yüzden haklıya hakkını vermek önemlidir, hak işine inanan adam annesi babası da olsa haksızsa haksız der

Bölümün iş garantili ne yap et oku sakın bırakma.. İki şeyi anlamadım biraz çelişkilisin..Senden habersiz okulu dpnduramazlar kesinlikle senin orda olman dilekçe vermen gerek.. İkincisi benim bildiğim okul dondurma kalktı gitmiyorsun okula devamsız oluyorsun o kadar. Her neyse çocuk yapta suratlarına at diyenlere bakma sakın öyle birşey yapma sonun olur bu cocugunuda istedikleri gibi yaparlar.. Evden atarız dediklerine bakma o laf asla atamazlar öyle kolay değil.. Okulunu bitir sakın bırakma..
Yok okulu dondurmaya beraber gittik esimle onlar ole karar verince mecbur.

Bide esim her sabah ise gitmeden annesine bi bakior yukari ole gidio ise .bikac gun cikmadi die hemen annesi huyun degisti oglumuda goremiom falan dio yani resmen bna dio bunlari. Ya gercekten bnmi yanlis anliyorum? Ben disari cikarkende hep yukari cikip ner÷eye gittigimi falan rapor etmemi bkliolar

ay çok sinir oluyorum ya nişanlı iken ne zaman evleniyorsunuz evlendikten sonra ne zaman cocuk yapıyorsunuz cocuk yapsan 2. ne zaman olucak derlerr bu insanlar kafayı yemiş :KK20: Allah sabır versin ne diğim o_O

E haklı, sana baktı kendine baktı da
Ama yaşadığınız yer köy gibi ise dedikodu da olur çocuğu olmuyo vs diye
Ya evet kucuk biyer hattaa ben daha akrabalarindan bahsetmedim onlarin baskisindanda. Her toplanilan gunde o kadar kisinin arasinda benim cocuk mevzu bi aciliyor bi keresinde dusunmuyoruz daha bikac yil dedimde kayinvalidenin bakisi gorecektiniz

Back
X