Kayin pederin bana kufuru ben şok

Annenizee söylemeniz olayı büyütür.Bence siz halledin.Görusmemeye çalışın.
Esinizin de arkanızda durması gerek.
Tabi ne kadar durur orası ?(sıkıntı)

valla bende şoke oldum okuyunca annene söyle bilsin sahipsiz sanmasınlar bu ne terbiyesizlik yahu

Yerinizde olsam katı kurallar ile uzaklaşır, özür dilemediği sürece de ne kendim ne de evladımı görüştürmezdim.
Bu nasıl bir terbiyesizlik...
Şok olunmayacak gibi değil ki...

Eşinin de yapacağı tek şey, sana gerekli saygının gerekli şekilde gösterilmesini sağlamak.

Esim annesine mesaj yazdi yaptigi sey bu. Ve benden boyle bir ailesi oldugu icin surekli ozur diliyor. Delirmek uzereyim bagirarak aglamak istiyorum kendimi okadar kucucuk hissediyorum suan

Kesinlikle çok net ve sert bir şekilde tavrımı koyar ve birdaha görüşmezdim. Annenize konuyu anlatmayın bile olaylar dahada büyür

Görüşmeyeceksin çok basit
Eşin yapması gerekeni zaten yapmış inan ne insanlar var ağzını bile açmıyor hatta eşine kızıyor onu suçluyor böyle durumlarda. eşin seninle sana destekçi sonuçta annene yansıtma onlarlada birdaha görüşme yapman gereken bu bence

Kp nizin soyledigi cok terbiyesizce.siz degil esiniz konussun babasiyla bu nasil kelime diye.
Bu arada cocugunuzu neden hala lariyla gorusturmuyorsunuz siz kus olabilirisniz ama cocuga lutfen kin nefret asilamayin.ileride kendisi karar verir kimle gorusup gorusmeyecegine.
Bende halamla gorusmuyorum ama bu annemin degil benim kararim.annem gorusuyor ben gorusmuyorum

neden görüştür müyorsunuz çocuğunuzu? sizin akrabalarınızla ilişkiniz ne olursa olsun çocuğunuzun akrabalarıyla ilişkisine karışmamanız gerekiyor bence. kendi karar vermeli sevip sevmeyeceğine.

o yaptıgı küfür kendi ayıbı esin anlayıslı hiç görüsme ve bence büyütme onlar utansın dıcem ama utanmazmıs.çok ayıp cookkk

Kızına söyle sen onu, ona git mıç derdim.
.
Ulan bunlar büyük diye her boku deme hakkimiz var biz biliriz mi zannediyolar acaba.

Zictiginda bogulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…