- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Kizlar pardon ya shock burda boyle yaziliyor ben belcikadayimda.
bu cok yanlis olur. Konu buyur, kadinin cani sıkılır, aileler yuzgoz olur. Ne gerek var kiBilmem icimi dokmek icin belki, bende bilmiyorumki
Görüşmeyeceksin çok basitEsim annesine mesaj yazdi yaptigi sey bu. Ve benden boyle bir ailesi oldugu icin surekli ozur diliyor. Delirmek uzereyim bagirarak aglamak istiyorum kendimi okadar kucucuk hissediyorum suan
Eşin yapması gerekeni zaten yapmış inan ne insanlar var ağzını bile açmıyor hatta eşine kızıyor onu suçluyor böyle durumlarda. eşin seninle sana destekçi sonuçta annene yansıtma onlarlada birdaha görüşme yapman gereken bu benceGörüşmeyeceksin çok basit
o yaptıgı küfür kendi ayıbı esin anlayıslı hiç görüsme ve bence büyütme onlar utansın dıcem ama utanmazmıs.çok ayıp cookkkkizlar,
Gorumcemlerle gorusmuyoruz gecen hafta kayinpederim bilerek benim buyuk cocugumu gorusturmus ben yokken.
Esim annesine baya kizdi, az once kayinpeder aradi benim oglani almaya gelmek istiyormus bende anlatiyordum olmaz baba gecen sefer boyle boyle yaptiniz dicektim adam bana sunu dedi : kapat kapat agzina s.ctigimin cocugu.
Bizde disarda yemekteydik sok oldum deminden beri agliyorum. Esimde cok sasirdi annesine mesaj yazdi sizden uzaklasiyorum botle yaptikca diye.
Kizlar ne yapmam lazim anneme soylesem annem delirir ne yapicagimi bilemedim esimin ne yapmasi lazim onu bile bilmiyorum
terbiyesiz adam ya .. ama briden bire olmamıştır öncesinde konuşmalar geçmiştir illa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?