Kayin pederin bana kufuru ben şok

Kesinlikle konusmazdim bir daha senin yerinde olsam. Ne demek o be. Pislik herif.

Birsey yap
birsey yapmayın
Eşiniz yanınızda
Sessiz kalın ve görüşmeyin

bence ailenize söylemeyin kayınpederiniz yaptığınızdan utansın gerçi böyle bir küfür eden adam neden utanır ki

Kp terbiyesizin tekiymis.
Anneme desem delirir niye diyosun anlamadim.tabiki de boyle biseyi hemen arayip deme.
Esin zaten dogru olani yapmis.

Belki kendi oğluna demek istemistir annenizle paylasmayin bence zaten pisman olmustur birakin esiniz halletsin siz karismayin bence (bu arada bizim toplumumuzda küfürü gurur duyulacak birseymis gibj cocuklarina ogretenler var onlarada burdan bu dokundurmak istedim)

Kötü söz sahibine hastır..diye msj at eşin de sana sahip çıksın ezdirmesin gerekirse bir süre küsün tepki olsun!!ay ne ayıp hayır karşındaki bi başkasının evladı sonuçta kaldı ki küfürü kendisinden başkası hak etmiyor o adamın

Hadsiz adam !

Görüşmezsiniz olur biter .

Görümcenizle problem neydi ? Yani çok büyük bir sorun değilse , ben çocukların dede, nine , hala , amca ... akrabalardan uzak tutulmasını doğru bulmuyorum .

Tabii dediğim gibi çok ileri boyutta bir durum yoksa ....

Mesela "ağzına .... " diyen dedeyi görmese de olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…