- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
İlk olarak sizin yaptığınız yanlış. Siz görüşmüyorsunuz diye çocuk da halasıyla görüşmesin gibi bir mantık çok ilkel ve bencilce. Ama kayınpederin yine de büyük ayıp etmiş. Bence ciddi bir biçimde konuşun ve özür dilemesini isteyin, bundan sonra da seviyeli olun. Ha bir de tabii ki kendi küslüklerinize minicik yavruları alet edip akrabalarından uzaklaştırmayın. Yarın öbürgün öldüğünüzde ihtiyaçları olacak o insanlara.kizlar,
Gorumcemlerle gorusmuyoruz gecen hafta kayinpederim bilerek benim buyuk cocugumu gorusturmus ben yokken.
Esim annesine baya kizdi, az once kayinpeder aradi benim oglani almaya gelmek istiyormus bende anlatiyordum olmaz baba gecen sefer boyle boyle yaptiniz dicektim adam bana sunu dedi : kapat kapat agzina s.ctigimin cocugu.
Bizde disarda yemekteydik sok oldum deminden beri agliyorum. Esimde cok sasirdi annesine mesaj yazdi sizden uzaklasiyorum botle yaptikca diye.
Kizlar ne yapmam lazim anneme soylesem annem delirir ne yapicagimi bilemedim esimin ne yapmasi lazim onu bile bilmiyorum
Tooovvbeee tobeeeeee adama bak yasindan basindan utanmamis... Bosver canim sen onu cahilliginekizlar,
Gorumcemlerle gorusmuyoruz gecen hafta kayinpederim bilerek benim buyuk cocugumu gorusturmus ben yokken.
Esim annesine baya kizdi, az once kayinpeder aradi benim oglani almaya gelmek istiyormus bende anlatiyordum olmaz baba gecen sefer boyle boyle yaptiniz dicektim adam bana sunu dedi : kapat kapat agzina s.ctigimin cocugu.
Bizde disarda yemekteydik sok oldum deminden beri agliyorum. Esimde cok sasirdi annesine mesaj yazdi sizden uzaklasiyorum botle yaptikca diye.
Kizlar ne yapmam lazim anneme soylesem annem delirir ne yapicagimi bilemedim esimin ne yapmasi lazim onu bile bilmiyorum
evet ya ilk ona takıldımShock nedir?
Yani adam kıza küfür ediyor ama sizin takıldığınız shock yazması mi ?? İlginçsiniz bayanlar
yok artık ben olsaydım kendini mi anlatıyorsun terbiyesiz derdimkizlar,
sızın yerınızde ben olsam, kı Allah korusun, su anda nasıl bır yasantınız var cok mu samımısınız bılmıyorum ama mesafe koyarım gordugum yerde sadece meraba meraba bu kadar bayramlarda seyranlarda uzaktan elını bıle opmem ama konusmamazlık yapmam yanı onun sevıyesıne dusmem zaten terbıyelı bırı olsa gelınıne o sekılde bır kelıme soylemezdı annenızede boyle bır konu acmayın derım sonucta kadıncagızın kalbını bı densızın lafı yuzunden kırmaya gelmez sızde canınızı sıkmayın esınle aranızı ıyı tutmaya bakın allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah , boyle seyler herkezın basında var hepımız yasıyoruz tek sız degılsınız yanı o bakımdan uzmeyın kendınızıkizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?