Kayin pederin bana kufuru ben şok

Bildiğin bir ayı bu.

Ben olsam hayatboyu görüşmem çocuğumunda yüzünü bile göstermem

Eşinde böyle yaptıkça sizden soğuyorum diyene kadar ağzının payını vermeliydi

Eşinizin ailesiyle daha önce yaşadığınız problemler mi var görümceyle neden ögrüşmüyorsunuz. Yani siz haklısınız sadece durumu bu raddeye getiren sebepleri merak ettim. Eşiniz yanınızdaysa hiç tedirgin olmayın ağlamayında umurunuzda olmasın. Eşinize sinirinizi yansıtmayın aksi halde iki taraflı tartışma çıkar. O zaten gerekeni yapar o da yeterli olur somra da görüşmezsiniz. Ama sürekli söyleyip sinir yaparsanız eşiniz babasına kızarken dönüp size de kızmaya başlar steres olup

İlk olarak sizin yaptığınız yanlış. Siz görüşmüyorsunuz diye çocuk da halasıyla görüşmesin gibi bir mantık çok ilkel ve bencilce. Ama kayınpederin yine de büyük ayıp etmiş. Bence ciddi bir biçimde konuşun ve özür dilemesini isteyin, bundan sonra da seviyeli olun. Ha bir de tabii ki kendi küslüklerinize minicik yavruları alet edip akrabalarından uzaklaştırmayın. Yarın öbürgün öldüğünüzde ihtiyaçları olacak o insanlara.

Kp gerizekaliymis ama alti ustu halasina gostermis belki ozlemistir bi hala olarak.
Tabi aranizda ne yasandi bilemem ama buyuklerin kavgasina cocuklar bu kadar dahil edilmemeli

Kizlar okadar cok sey yasandiki, bizi ayirmaya calistilar evimde kavga cikarmaya neler neler.
Ben kv kp gorusturdeklerinden sonra kv dedim neden yaptin diye bana dedigi laf halasida illa goriyimgoriyim demiyomus kp arattirmis.
Oda bile bile arattirdi benim istemedigimi bile bile, halasida madem bayilmiyo illa goriyim demio neden arartiriyorsunuz okadar olaydan sonra.
Bide yusuz yuzsuz dalga gecer gibi bugun almaya gelicektim diyor.

Tooovvbeee tobeeeeee adama bak yasindan basindan utanmamis... Bosver canim sen onu cahilligine

Görüşmeyin tabi ama o kayınpeder gelip sizden özür dilesin.

Dilemek zorunda.

Eşine bunu yaptırmalısın.

yok artık ben olsaydım kendini mi anlatıyorsun terbiyesiz derdim

sızın yerınızde ben olsam, kı Allah korusun, su anda nasıl bır yasantınız var cok mu samımısınız bılmıyorum ama mesafe koyarım gordugum yerde sadece meraba meraba bu kadar bayramlarda seyranlarda uzaktan elını bıle opmem ama konusmamazlık yapmam yanı onun sevıyesıne dusmem zaten terbıyelı bırı olsa gelınıne o sekılde bır kelıme soylemezdı annenızede boyle bır konu acmayın derım sonucta kadıncagızın kalbını bı densızın lafı yuzunden kırmaya gelmez sızde canınızı sıkmayın esınle aranızı ıyı tutmaya bakın allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah , boyle seyler herkezın basında var hepımız yasıyoruz tek sız degılsınız yanı o bakımdan uzmeyın kendınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…