Kayin pederin bana kufuru ben şok

Sinir bozucu gerçekten ne yapılır bilemedim
Tek bildiğim uzak ve mesafeli kalmak çocuk konuları geçtiği zaman ise telefonu eşinize verip onun görüşmesini sağlamak
Asla muhattap olmazdım.
AYRICA SANIRIM BU KELİMEYİDE YUTMAZDIM YERİ VE ZAMANI gelince de nekadar büyüğüm olursa olsun ağzının payını birşekilde veriridim .net !!!

Ayrıca bence benim yanlışını görüp küstüğüm lişiyle çocuğumuda görüştürmem sonuçta büyüyünce isterse görüşür zaten yani küs olduğumuzu bilmez ama aynı ortamda da bulunmam.

S..... daha iyi k......ı görürüm deseydin.Tövbe tövbe ne cahil insanlar var bu ne cüret.

Kayınpederiniz dediği çok çirkin evet belli ki sinirlenmiş ama. Yine de kabul edilir bir şey değil.

Ancaak siz görümcenizle görüşmüyorsunuz diye çocuğunuzu da ona göstermemek gibi bir hakkınız yok ne yapacak yiyecek mi çocuğunuzu yiğeni sonuçta ne olursa olsun kayınpederiz gösterdiyse ne olmuş köşe bucak kaçırsın mı. Çocuğunuzunda halasını bilmesi lazım. En sevmediğim şey biriyle husumeti olup çocuğunu da uzaklaştırmak o zaman şimdi dedesiyle de görüştürmezsiniz çocuğunuzu. Aynı şey size yapılsa memnun olur muydunuz? kendi meselelerinize çocukları karıştırmayın bu kadar olay çıkarıp yok baba göndermiyorum görümceme gösterdiniz derseniz tepki alırsınız.

Ne alaka boyle konusmak icin kaynana yada gorumce mi olmam lazim ? Ben yuvarlak bi cumle kurdum sdc
yuvarlak değil çok sivri köşeleri olan bi cümle bence

k.pederi döverde söverde ne demek? ne babası ne k.pederi ne kocası dövemez sövemez yok böyle bi algı

Yuhh!
Küfürü kp etsin suçlu konu sahibi çıksın bu nasıl mantık? ??
Hem tabiiki esine söyleyecek boyle bir durumu
Kendi başıniza gelse cingar cikarirsiniz!

yuvarlak değil çok sivri köşeleri olan bi cümle bence

k.pederi döverde söverde ne demek? ne babası ne k.pederi ne kocası dövemez sövemez yok böyle bi algı

kocasida babasida dovemez mi yok boyle bi dunya
varsada komunistlerin yarattigi bi dunyada olur boyle dort koseli (!) hayaller hayatlar
biz oyle gorduk bacim gayrisini bilmem

kocasida babasida dovemez mi yok boyle bi dunya
varsada komunistlerin yarattigi bi dunyada olur boyle dort koseli (!) hayaller hayatlar
biz oyle gorduk bacim gayrisini bilmem

bu zihin yapısıyla sen komünistlerin yarattığı dünyaya kurban ol diycemde olmayacak

senin gibi dövme ve kendini dövdürme kendine sövdürme merakı olan kadınlar erkek çocuk doğuracak ve onlarıda kendi zihniyeti ile büyütecek diye korkuyorum ben

bendeki meraka sen gurban ol aslinda kizini dovmeyen dizini dover demisler. neymis yaa bendeki zihniyet bacim hiii babam agam dovmusse sucum ne hee. kocamda dovuyosa dover sanane bacim : ı cok sukur ki oglum saygili uslu bi cocuk cok sukur ki kocam dovmuyo seviyo cok sukur ki senin ve sizin gibiler dahil mezhebimiz genis degil

Son düzenleme:
mezhep çok dar belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…