- 22 Ağustos 2016
- 28
- 15
- 3
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
kizlar,
Gorumcemlerle gorusmuyoruz gecen hafta kayinpederim bilerek benim buyuk cocugumu gorusturmus ben yokken.
Esim annesine baya kizdi, az once kayinpeder aradi benim oglani almaya gelmek istiyormus bende anlatiyordum olmaz baba gecen sefer boyle boyle yaptiniz dicektim adam bana sunu dedi : kapat kapat agzina s.ctigimin cocugu.
Bizde disarda yemekteydik sok oldum deminden beri agliyorum. Esimde cok sasirdi annesine mesaj yazdi sizden uzaklasiyorum botle yaptikca diye.
Kizlar ne yapmam lazim anneme soylesem annem delirir ne yapicagimi bilemedim esimin ne yapmasi lazim onu bile bilmiyorum
eşine söyle adamsa o s.çar babasının ağzına. insan gelinine nasıl küfür eder ya hu. seviyesiz.
annene söylemek nerden çıktı ayrıca?
herşeyi annene söyleme tabiki.
Babasinin agzina s.cmak kolaymiymis oyle
Kp bi buyuktur gelini kizi demektir doverde soverdeee
hayırdır görümcemisin yoksa kaynanamı
yuvarlak değil çok sivri köşeleri olan bi cümle benceNe alaka boyle konusmak icin kaynana yada gorumce mi olmam lazim ? Ben yuvarlak bi cumle kurdum sdc
evet ya ilk ona takıldım
artı size böyle bir laf söylemesi için bayağı birşeyler görmüş olmalılar sizden...sizde melek değilsiniz bence..böyle bir laf yediğinize göre...hem eşinizi niye araya koyup aile daha beter yapıyorsunuz ilişkinizi
yuvarlak değil çok sivri köşeleri olan bi cümle bence
k.pederi döverde söverde ne demek? ne babası ne k.pederi ne kocası dövemez sövemez yok böyle bi algı
kocasida babasida dovemez miyok boyle bi dunya
varsada komunistlerin yarattigi bi dunyada olur boyle dort koseli (!) hayaller hayatlar
biz oyle gorduk bacim gayrisini bilmem
bu zihin yapısıyla sen komünistlerin yarattığı dünyaya kurban ol diycemde olmayacak
senin gibi dövme ve kendini dövdürme kendine sövdürme merakı olan kadınlar erkek çocuk doğuracak ve onlarıda kendi zihniyeti ile büyütecek diye korkuyorum ben
geleceğin ağza s.çacak kayınvalidesi sanada merhabaBabasinin agzina s.cmak kolaymiymis oyle
Kp bi buyuktur gelini kizi demektir doverde soverdeee
mezhep çok dar bellibendeki meraka sen gurban ol aslindakizini dovmeyen dizini dover demisler. neymis yaa bendeki zihniyet bacim hiii babam agam dovmusse sucum ne hee. kocamda dovuyosa dover sanane bacim : ı cok sukur ki oglum saygili uslu bi cocuk cok sukur ki kocam dovmuyo seviyo cok sukur ki senin ve sizin gibi mezhebimiz genis degil
geleceğin ağza s.çacak kayınvalidesi sanada merhaba
mezhep çok dar belli
evet konya ovası kadar geniş uçsuz bucaksızseninki de baya bi cok genis belli
o zaman o fıtratta olan birini nasıl normal görebiliyorsun sevgili bacı?merhaba bacimben cok sukur ki gelinine damadina diliyle yahut eliyle eza edecek bi insan olmam olamam rabbimin izniyle :) fitratim kabul etmez bunu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?