Kayin pederin bana kufuru ben şok

Annenize söyleyip onun da canını sıkmayın, patavatsız, terbiyesiz bir herif yüzünden annenizin niye kalbi kırılsın?

Siz görüşmeyin, eşinizin de görüşmesine engel olun. Eşiniz görüşürse de siz eşinizle aranızı açın zira hanımına küfür eden bir adamla görüşen bir eşten size hiç bir hayır gelmez, söz konusu bir baba oğul ilişkisi bile olsa...

Acaba çok yüz göz mü oldunuz ? Kimse birbirine karşı saygı ve sevgisini koruyamamış..Çocukları ve eşinizi daha fazla öfkeyle doldurmayın yoksa yine zararlı siz çıkarsınız.

canim bence gorusme onlarla esinde sana saygisizlik ettigi icin mesafe koysun biraz ama esin ailesi sonucta görüşsunama sen zorunda degilsin

Çok ama çok büyük terbiyesizlik yapmış kp utanması yok demekki çocugunu dedesine yolla desek oda onun aynısın tıpkısı olur ,özür dilemedikten sonra senden kp yüzüne bakmamakda haklısın artık özürden sonra kocaman bir sınır çizmeyi unutma

Aynen oyle. Gorusmeyi dusunmuyoruz ozur diliyecegini zannetmiyorum. Dilesede benim icin bitti surekli laf soyleyip ozur dileyelim ozaman ne ala memleket

Aaaa cok ayip. Ozur dilese bile affetmeyin ve gorusmeyin. Esinizde gorusmesin esine kufur ediyolar sonuçta nasil bir sey koskoca kp gelinine kufur eder mi yasindan basindan utanir insan birde oğlunun esi yani

Aaaa cok ayip. Ozur dilese bile affetmeyin ve gorusmeyin. Esinizde gorusmesin esine kufur ediyolar sonuçta nasil bir sey koskoca kp gelinine kufur eder mi yasindan basindan utanir insan birde oğlunun esi yani

Ozur dilesede gorusmicem artik torun morunda yok onlara.
Bukadar olmaz biraz saygi. Aklima geldikce deliricek gibi oluyorum

pis terbiyesiz.. eğer sizi ararsa lütfen terbiyenizi düzeltin öyle konusalım diyin... eşinizin ne yapacağına karısmayın bence kendisi ne yapacağını bilir sonucta kendi ailesinide sizide tanıyan eşiniz..

Avon shock maskara

bi şey sorucam k.pederinden küfür yemiş bi kadının konusuna gelip espiri katliamı olan bu garip şeyi yazmak kadının shock yazmasından daha garip değilmi sence

konuyu açan arkadaş şok olma onun yerine onları şok et ve hayatın boyunca görüşme bu insanlarla

kp cok ayip etmiş. kp niye bu kadar inat ediyor anlamadim. ama kusluk isini cocuklari karistirmayin derim. gene siz bilirsiniz

Kp küfür etmesi hoş degil tabiki, ama çocuklarınızın halasını tanımaya hakkı var bence, eşinizin annesine niye görüştürdünüz diye kızmasıda bir garip, şunu sakın unutmayın kendi ailesine sırt çeviren bir eş gün gelir sizide tanımaz.Siz sevmeye bilirsiniz eşinizin ailesini ama lütfen çocuklarınıza bunu aşılamayın, ilerde onlarda size aynısını yapar.

eşine söyle adamsa o s.çar babasının ağzına. insan gelinine nasıl küfür eder ya hu. seviyesiz.

annene söylemek nerden çıktı ayrıca?
herşeyi annene söyleme tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…