Kayın valide ile yaşayanlar ??

Benimki de kavga edecek oluyor anası çemkiriyor oğlu dinliyor sonra barıştılar Allah'ım dayanma gücü ver diyorum sadece

Ben şu anda ona bile razıyım
Umarım sizinde herşey dilediğiniz gibi olur

Sizde haklısınız ama dediğim gibi yapamamaktan değil vicdanen onları üzmemek için onları yanlız bırakmamak için kabul ettim fakat sonra kayınvalidem değişti

Canım senin halin daha kötüymüş rabbim yardımcın olsun bend

Boşan demiyorum ama korkusunu verseniz çok zor asla değişmez bunlar ben denedim ses kaydı falan almayı ama benimki benden uyanık
Sizde bir deneyin
Benim kocamda iş yok ki ses kaydı da alsam nede yapsam annesi melek onun gözünde ya resmen kör olmuş anlatamam insan yanlışı savunur mu görüyor annesinin yaptıklarını ama ona normal geliyor . Annesinin elini hiç bir şeye attirmamaya çalışıyor. Annesi yorulmasın diye kendi yapıyor o sorun değil ne hali varsa görsün de yanında beni de harcıyor . Benim evliliğim numune sürünün tek örneği

Bahaneye ihtiyacınız yokki.Bahane bulmaya çalışmak,kocayı annesinin hasta olmadığına ikna etmeye uğraşmak falan hep zayıflık psikolojisinden...
"Ayri eve çıkmak istiyorum "diyeceksiniz.Siz kararinizda diretin bırakın da eşiniz kalmak için sizi iknaya çalışsın.

" Ben ayrı eve çıkıyorum,ister gel ister gelme " diyeceksin :)
Kocaların keyfinin gelmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.Biraz sert olun,dik durun,blöf yapın,rest çekin.
Dedim dedim oylede dedim git bul nerden buluosan dio ananin evine git dio bana benim evim burasi kira vermem kabul ediosan dio daha bugun bile ev yuzunden surtustuk o kadar tadilat yapacak eve ona bile razi baska yere kira vermemek icin ben kalmak istemiorum ev yuzunden bosanacagiz nerdeyse..

benım konumu okuyabılırsınız, ayrılma surecının nasıl oldugu ve suankı durum da yazıyor orada, kolaylıklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…