- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
Hepimizin elinde akilli tlf var ses kaydi alın söylediklerini veya videoya çekin aksam eşinize gösterirsiniz sen olmadan böyle.diye..Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim evde oğluşu varken herşeye koşturmaya çalışan hasta yaşlı biricik anne
Oğlu yokken elini biseye sürmez hiç biseyi beğenmez sürekli bir laf söyler
Bu söylediğinizi eşim kendi yapmıştı benim haberim olmadan ki biz beraber oturmuyoruz sadece 1 gün beni ağlarken yakaladı ufak bi citlattim ne olduğunu bi gün haberim yokken kayıt etmiş konusmalarimizi araya mesafe koydu başından beri savunurdu sağolsun daha da laf ettirmemeye başladı :)))Hepimizin elinde akilli tlf var ses kaydi alın söylediklerini veya videoya çekin aksam eşinize gösterirsiniz sen olmadan böyle.diye..
Aynen öyle şu lohusalık döneminde onun edememeleri yüzünden başlayan bir sorunla öyle büyük bir kavga yaşadık ki normalde asla beddua etmeyen biriyimdir her gün beddua ediyorum . Allah onu benim elime düşürürse yandı. Kocamla aram yok herşey berbat . Tabi kocamda da büyük suç var gözleri kör olmuş gördüğü halde ana kuzusu anasının afedersiniz kçnı yiyorAllah sabir versin. 49 yasinda haminneye cevirmis kendini. Oyunculukta oskar alirlar bu kvler.
Benimki anlıyorda işte annesini babasını bırakamuyorİma ile olmuyor vallahi billahi olmuyor ben açık açık konuştum öyle dedim böyle dedim olmuyor olmuyor
Canim oncelikle Allah sabir versin insanlar yaslaninca bir de erkek annesi olunca kiskaniyorlar. Yasli iste ne yapacaksin. Soylemek istediklerini cok iyi anladim cunku benim annem de babannemle dedemle ayni cati altinda kaldi yillarca. Cok zor birarada olmak. Allah gonlunce versin insallahMerhaba hanımlar
Kayınvalidesiyle birlikte yaşayıp evini ayıranlar var mı ?Nasıl yaptınız
Ben de 4 yıldır birlikteyim 60li yaşlarda oldukları için basta kayınvalidem eşime yalandan hasta numaraları yapıyor acitasyon yapıyor o yokken çok farklı davranıyor uzun olmasın diye anlatmıyorum. . .
Ayrılmak istiyorum ama nasıl ikna etmeliyim eşimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Çek kv yi vıdeoya izletMerhaba hanımlar
Ben de 4 yıldır birlikteyim 60li yaşlarda oldukları için basta kayınvalidem eşime yalandan hasta numaraları yapıyor acitasyon yapıyor o yokken çok farklı davranıyor uzun olmasın diye anlatmıyorum. . .
Ayrılmak istiyorum ama nasıl ikna etmeliyim eşimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Artık yolun yarısı şiirlerdeki gibi 30 değil 50 dolayısıyla 60 yaş genç bir yaş annem babamdan biliyorum benden gençler :) ayrı yaşamak için ikna etmek zorunda kalmanıza üzüldüm inşallah aslında olması gerekenin bu olduğunu anlar eşinizde.Merhaba hanımlar
Apla der çocuk ona ya dert etmesinBenim kv 50 yaşında babaanne olacam diye triplere girmiştibu çocuk bana ne diyecek diye
Maşallahhh insan sağlıklı eli ayağı tutunca olur tabi ne güzel . Ya kv lerde azda olsa rahat edemiyordur heralde birine hizmet ettirmek en büyük eğlenceleri olsa gerek .
Canım senin halin daha kötüymüş rabbim yardımcın olsun bende bu yüzden çocuk yapmadım ya guvenemedim sonra boşanırsak diyeBende 1 buçuk yıllık evliyim. Evlenmez olaydım tam seninanlattigin gibi bi kv var başımda ama ne beteri . Eli belinde gezer sürekli oran buram ağrıyor allahım bir de suratsız ki sorma. benim kv tek var esim tek erkek kp de vefat etmis . Eşim desen ana kuzusu anasının kçnda dolanır annem hasta annem yapamaz annem öyle annem böyle der durur annesi hep haklıdır hastadır filan . Yalandan yaptığı o kadar çok şey var ki düşünün çöp atmak nedir ya dışarı çıkarken bir kere çöpü at anne dedim o ağır ben taşıyamam dedi benim aptl eşim de annesine hak verir o hasta edemez der. Şimdi soracaksınız niye aptl diyorsun çünkü hamilelik dönemimde risklerim oldu hiç bir iş yapamadım. Tahmin edin bakım kadın gibi evde bütün işleri kim yaptı? Eşim. Hem gitti işte çalıştı hem geldi evde çalıştı çamaşırından bulaştığına çayından temizliğine hatta sofra toplamasına çamaşır asıp kaldırmasına kadar yaptı . Sizce annelik böyle bir şey mi resmen oğlunu kullanıyor bizim ki de bunu görmüyor. soyleyincede o benim annem yaparım ona edemiyor kadıncağız diyor . Birde benim kv denecek neyse kaç yaşında biliyor musunuz 49 yaşında . Allah sorsun ona Ama herşey kocada bitiyor senin kocan benim ki gibiyse vay haline değişmez. Ben ne yaptıysam olmadı. Kv de tek ekonomik özgürlüğü de yok bi geliri de yok kp veya bi kaynım da yok kalmış başıma allah bana sabır versin ölümle birlikte anca bizde sorun biter .Sen şanslısın senin ki öyle değil ayrılma sebebin çok imkanıda varsa ne yap ne et en kısa zamanda ayrıl. Çekilecek dert değil valla eziyet . Keşke bana şimdiki aklımı ve gecem 2 yılımı verseler. Bu hayattaki tek güzel şeyim 2 haftalık olan miniğim . Oda istemeden oldu bende esim de istemedik ne ağladım neler neler. Ama şimdi iyi ki olmuş diyorum bari kızımla oyalanırım bunlardan bunaldim çünkü
Canım senin halin daha kötüymüş rabbim yardımcın olsun bendBende 1 buçuk yıllık evliyim. Evlenmez olaydım tam seninanlattigin gibi bi kv var başımda ama ne beteri . Eli belinde gezer sürekli oran buram ağrıyor allahım bir de suratsız ki sorma. benim kv tek var esim tek erkek kp de vefat etmis . Eşim desen ana kuzusu anasının kçnda dolanır annem hasta annem yapamaz annem öyle annem böyle der durur annesi hep haklıdır hastadır filan . Yalandan yaptığı o kadar çok şey var ki düşünün çöp atmak nedir ya dışarı çıkarken bir kere çöpü at anne dedim o ağır ben taşıyamam dedi benim aptl eşim de annesine hak verir o hasta edemez der. Şimdi soracaksınız niye aptl diyorsun çünkü hamilelik dönemimde risklerim oldu hiç bir iş yapamadım. Tahmin edin bakım kadın gibi evde bütün işleri kim yaptı? Eşim. Hem gitti işte çalıştı hem geldi evde çalıştı çamaşırından bulaştığına çayından temizliğine hatta sofra toplamasına çamaşır asıp kaldırmasına kadar yaptı . Sizce annelik böyle bir şey mi resmen oğlunu kullanıyor bizim ki de bunu görmüyor. soyleyincede o benim annem yaparım ona edemiyor kadıncağız diyor . Birde benim kv denecek neyse kaç yaşında biliyor musunuz 49 yaşında . Allah sorsun ona Ama herşey kocada bitiyor senin kocan benim ki gibiyse vay haline değişmez. Ben ne yaptıysam olmadı. Kv de tek ekonomik özgürlüğü de yok bi geliri de yok kp veya bi kaynım da yok kalmış başıma allah bana sabır versin ölümle birlikte anca bizde sorun biter .Sen şanslısın senin ki öyle değil ayrılma sebebin çok imkanıda varsa ne yap ne et en kısa zamanda ayrıl. Çekilecek dert değil valla eziyet . Keşke bana şimdiki aklımı ve gecem 2 yılımı verseler. Bu hayattaki tek güzel şeyim 2 haftalık olan miniğim . Oda istemeden oldu bende esim de istemedik ne ağladım neler neler. Ama şimdi iyi ki olmuş diyorum bari kızımla oyalanırım bunlardan bunaldim çünkü
Boşan demiyorum ama korkusunu verseniz çok zor asla değişmez bunlar ben denedim ses kaydı falan almayı ama benimki benden uyanıkAynen öyle şu lohusalık döneminde onun edememeleri yüzünden başlayan bir sorunla öyle büyük bir kavga yaşadık ki normalde asla beddua etmeyen biriyimdir her gün beddua ediyorum . Allah onu benim elime düşürürse yandı. Kocamla aram yok herşey berbat . Tabi kocamda da büyük suç var gözleri kör olmuş gördüğü halde ana kuzusu anasının afedersiniz kçnı yiyortamam anneler kutsaldır atılmaz ama bir dur demesini bilmeli insan . Benim o kadar ahımı alıyorlar ki allah sorar onlara . Kocam anası yokken çok iyi ama söz konusu anası ve benim aramdaki mesele ise asla anasına dur demez haksız etmez. Midemi bulunduruyorlar bazen ana oğul.
Aminnnnnn teşekkür ederimCanim oncelikle Allah sabir versin insanlar yaslaninca bir de erkek annesi olunca kiskaniyorlar. Yasli iste ne yapacaksin. Soylemek istediklerini cok iyi anladim cunku benim annem de babannemle dedemle ayni cati altinda kaldi yillarca. Cok zor birarada olmak. Allah gonlunce versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?