Kayın valide ile yaşayanlar ??

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim evde oğluşu varken herşeye koşturmaya çalışan hasta yaşlı biricik anne
Oğlu yokken elini biseye sürmez hiç biseyi beğenmez sürekli bir laf söyler
Hepimizin elinde akilli tlf var ses kaydi alın söylediklerini veya videoya çekin aksam eşinize gösterirsiniz sen olmadan böyle.diye..

Hepimizin elinde akilli tlf var ses kaydi alın söylediklerini veya videoya çekin aksam eşinize gösterirsiniz sen olmadan böyle.diye..
Bu söylediğinizi eşim kendi yapmıştı benim haberim olmadan ki biz beraber oturmuyoruz sadece 1 gün beni ağlarken yakaladı ufak bi citlattim ne olduğunu bi gün haberim yokken kayıt etmiş konusmalarimizi araya mesafe koydu başından beri savunurdu sağolsun daha da laf ettirmemeye başladı :)))

Allah sabir versin. 49 yasinda haminneye cevirmis kendini. Oyunculukta oskar alirlar bu kvler.
Aynen öyle şu lohusalık döneminde onun edememeleri yüzünden başlayan bir sorunla öyle büyük bir kavga yaşadık ki normalde asla beddua etmeyen biriyimdir her gün beddua ediyorum . Allah onu benim elime düşürürse yandı. Kocamla aram yok herşey berbat . Tabi kocamda da büyük suç var gözleri kör olmuş gördüğü halde ana kuzusu anasının afedersiniz kçnı yiyor tamam anneler kutsaldır atılmaz ama bir dur demesini bilmeli insan . Benim o kadar ahımı alıyorlar ki allah sorar onlara . Kocam anası yokken çok iyi ama söz konusu anası ve benim aramdaki mesele ise asla anasına dur demez haksız etmez. Midemi bulunduruyorlar bazen ana oğul.

Canim oncelikle Allah sabir versin insanlar yaslaninca bir de erkek annesi olunca kiskaniyorlar. Yasli iste ne yapacaksin. Soylemek istediklerini cok iyi anladim cunku benim annem de babannemle dedemle ayni cati altinda kaldi yillarca. Cok zor birarada olmak. Allah gonlunce versin insallah

Benim kv ve kp çok iyi insanlar ve bana hiç bir zararları yok ama yinede ayrı eve çıkmak istiyorum. Aynı evde insan rahat edemiyor. Eşimde sürekli ailesi ile kavga ediyor ve ben artık onların kavgalarını duymaktan çok bıktım. Eşimi ikna etmeye çalışıyorum, nezamana kadar bu kavgalarınız devam edecek diyorum. Ama malesef bir türlü ikna edemiyorum.

Ah bu kaynanalar yok mu bizde aile aparatmaninda oturuyoruz o üstte ben alta resmen mobese kamerası gibi hep izlemede hep bi karışma derdinde ama şükür benim eşim biliyor annesinin nasıl biri olduğunu o yüzden pek sorunumuz olmuyor ama uzak olsak daha da güzel olucak ama malesef

Çek kv yi vıdeoya izlet

Artık yolun yarısı şiirlerdeki gibi 30 değil 50 dolayısıyla 60 yaş genç bir yaş annem babamdan biliyorum benden gençler :) ayrı yaşamak için ikna etmek zorunda kalmanıza üzüldüm inşallah aslında olması gerekenin bu olduğunu anlar eşinizde.

Maşallahhh insan sağlıklı eli ayağı tutunca olur tabi ne güzel . Ya kv lerde azda olsa rahat edemiyordur heralde birine hizmet ettirmek en büyük eğlenceleri olsa gerek .

aynen öyle geçen bizim kaynana kardeşinin eşine ne topluyon sofrayı artık kaynana oldun bırak gelinler toplasın diyor...

cidden merak ediyorum? berbaer oturmadan bunları nasıl düşünmediniz?
Banada bu teklif geldi evlenmeden önce kvdemden asla dedim bir evde oturmam.
Ya bunun yemesi içmesi gezmesi misafiri... rahat giyinmesi uzanmasi var... hepsini gectim cinsellik kari koca...
cidden merak ediyorum nasıl kocalarınızla cinsel anlamda beraber oluyorsunuz yan odada anne baba yatarken? hicmi gikiniz cıkmıyor...
gece kalcan banyo yapacan tüm ev halki benim özelimimi bilmeli... Anlıyamıyorum. Üzerine saha ev olmadan birde cocuk yapıyorsunuz...
Ev kuramıyan evlenmesin bir zahmet. Öyle yaşıyacagıma kendi ailemin evinde bekar yaşarım ondan bin kat iyidir.

Canım senin halin daha kötüymüş rabbim yardımcın olsun bende bu yüzden çocuk yapmadım ya guvenemedim sonra boşanırsak diye

Canım senin halin daha kötüymüş rabbim yardımcın olsun bend
Boşan demiyorum ama korkusunu verseniz çok zor asla değişmez bunlar ben denedim ses kaydı falan almayı ama benimki benden uyanık
Sizde bir deneyin

Aminnnnnn teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…