Kayın valide ile yaşayanlar ??

Nickbulamadimya

Bir yanım hala çocuk...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
226
291
53
Merhaba hanımlar
Kayınvalidesiyle birlikte yaşayıp evini ayıranlar var mı ?Nasıl yaptınız

Ben de 4 yıldır birlikteyim 60li yaşlarda oldukları için basta kayınvalidem eşime yalandan hasta numaraları yapıyor acitasyon yapıyor o yokken çok farklı davranıyor uzun olmasın diye anlatmıyorum. . .
Ayrılmak istiyorum ama nasıl ikna etmeliyim eşimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz

60 yaşın nesi hasta ve yaşlı oluyor? Benim anneannem 90 yaşında İstanbul’un en işlek semtinde tek yaşıyor. Kimseyi de yanında istemez hayatta. Ona gittiğimizde neler neler döktürür. Benim annem 60 yaşında ona yaşlısın deseniz aşırı kırılır.
Bence annenin de ayrı bir evi olmalı yoksa gün geçtikçe daha da hasta olur, işleyen Demir pas tutmaz falan deyin.
İnsan neden bir oturmak ister onu da hiç anlamam.

Hastalığın yaşı mı olur???

Konu sahibi başta kabul etmeseydin keşke..
Eşinle karşılıklı oturun konuşun istemiyorum de..
Ben şahsen kayınvalidemle oturamam..
Eşimi istediğim zaman en pasaklı halimle istediğim zaman en seksi halimle karşılamalıyım..
Tüm günümü misafir gibi geçiremem...

Olmesini bekleyeceksin. Oglundan ayrilmaz bilirim bu oyunlari ben 25 yildir evliyim kaynanayla 22 yil yasadim..benim yanimda ogulcugu yikken ciftetelli oynayan kadin oglu geldimi yatak dosek yatar.suram agriyor buram agriyor der sikayet ederdi.birgun dedimde esime boyle boyle diye kaynana odaya yanima geldi oglum su koseyi donsun (yani evden gitsin)sen gorursun

Yaş sebebiyle hasta olduğunu ima etmiş.

Zaten değil tamamen yalan söylüyor
Beni kızdıran da bu kayın pederim de çok iyidir ama sürekli onu doldurmaya çalışıyorken yakalıyorim bu yüzden artık tahammülüm kalmadı

Başta böyle değildi çok iyi kalpli biriydi
Çok hasta yaşlı duruyordu bende vicdan yaptım ama sonuç beklediğim gibi değil
ne kadar iyi olursa olsun ayni evin icinde hergun sorun olur. Ayri evden bile çekilmiyorlar...

E ne yaptı sonra size

Çıldıracağım artık bu kadının hasta numarasından

E ne yaptı sonra size

Çıldıracağım artık bu kadının hasta numarasınd
Eziyet...psikolojik siddet..agza alinmayacak sozler... tuylerim diken diken olurdu..sinir oldugum bir tarafida ogulcugu evdeyken bana oyle sevkatli oyle iyi olurduki...oglu yokken bana yaptiklarini gelde ispatla...
Bir lafi vardi ben herseyi bilirim siz giderken ben donuyordum derdi..

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim evde oğluşu varken herşeye koşturmaya çalışan hasta yaşlı biricik anne
Oğlu yokken elini biseye sürmez hiç biseyi beğenmez sürekli bir laf söyler

Bende birlikte yasiyorum sabah iniyor aksam evime cikiyorum 1 bcuk sene oldu artik kendi duzenimi kurmak istiyorum esim askere gitcek die ayrilmamizi istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…