Kayın valide sorunu

3 çocukla neden başka bi yere yatılı kalmaya gidiyorsunuz ki ?
Hem doğum gününüzü kendi evinizde kutlayın.
3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum

3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
İstenmeyen gelinlerden misiniz ?
Normalde babaanneler dedeler bayılırlar torunlara .

Demek ki istemiyorlar boşverin mesafe koyarsınız olur biter .

Gitmeyin boşverin
Gün olur devran döner
İlerde olur da size ihtiyacı olursa,huzurun bozulmasın diye gelip gitmeyelim dersiniz

Aslında haklisiniz
Kayınvalıdenız başkasının yanında yaptığı da ayıp.

Siz de bundan sonra ona gore davranırsınız ve kalmaya gitmezsiniz

Ayrıca tepkinizi o anda vermelıısnız
Sonrası olmuyor işte. Boyle içinizi yersiniz
o anda vermiş olsanız daha farkli olurdu.

Kayınvalıdenız cok cins biri bu arada.

Çocuğumun olmadığı yerde benim de yerim yoktur. Şu an çok sinirlendim size. O çocuk doğum gününde olmadı kardeşinin hemde. Çocuk ayrımcılığa maruz kaldı

Eşinize demek yerine o an duyduğunuzda siz kayınvalidenızle konuşabilirdiniz
Kendi kulağınızla duymuşsunuz
O an eşinizde yanınızda olsa ve yıne aynı tepkıyı verse tabiki yanlış olurdı fakat eşiniz orda değilmiş kendiniz duymuşsunuz bu yüzden sorunu kendını çözmelisiniz diye düşünüyorum

Ya nasıl yapıyorsunuz bunu? Sizin yanınızda kv komşusuna gelinlerden bahsediyor diyelimki siz duyun diye yapıyor, anne seni tanımasam kırılacam şu lafına diyemiyor musunuz, yada haklısın anne gelin-kaynana anne-kız birbirini idare edecekki geçim olsun yada anne biraz ayıp olmuyor mu ne demek istiyorsun diyemiyor musunuz? Söylenebilecek bir sürü şey varken nasıl koştur koştur uyuyan adamı annen bana laf soktu diye uyandırabiliyorsunuz? Yani okadar basit bir hareket ki yaptığınız, akıl baliğ olmuş üç çocuk anası olmuş ev bark kurmuş koskoca kadınsınız, 5yaşında çocuk gibi millete şikayetlenmek nedir ya, cevap verebilecek iradeniz yokmu?
Hadi diyelim cevap vermediniz illa kocanızda bilecek ya evinize döndükten sonra anlatsanız olmuyor mu, kadının evinde oğluna dedikodusunu yapmak zorunda mısınız, bir de adam uyuyormuş bunun için uyandırmaya utanırım ben ya sanki küfür etmişler gibi. Siz istemişsiniz ki oğlu gitsin anasına vay efendim sen benim karımın yanında nasıl böyle konuşursun desin ama ters tepmiş önce size patlamış ki adamın yerinde ben olsam size çok daha büyük bir tepki koyardım.
Pandemi hepimize var tek size değil. Hepimizin çocukları sıkıldı. Kayınvalidelerin yeni evini sizin için aldıklarını zannetmiyorum. Bir zahmet çocuklarınızı kayınvalide evi yerine kendi evinizde, parklarda, başka yerlerde oyalayın insanları da rahat bırakın. 3 çocukla sıkıntı vermeyin daha fazla.
Ha bir de şu var süs malzemesi konusundada bir düşünün bakalım kadın niye öyle demiş kızınıza

E duruyorsunuz işte istenmediğiniz yerde
Hem gidip yiyip içip yatıp hem de şikayet ediyorsunuz kadının evinde
Verdiğiniz paranın karşılığını mı almaya çalışıyorsunuz? Hadi gidin kocanıza açıkça söyleyin ben kredi çektim ben katkıda bulundum şimdi ben oturacam deyin, cevabını da bize söyleyin
Siz üç çocukla çalışıyor muydunuz da kredi çektiniz onu da bir açıklarsanız…..

Sen çocuğunun istememesinden rahatsız olmuyor musun
Ne işin var çocuğunun olmadığı yerde
Kendi karnında büyütüp doğurduğun çocuğu hangi vicdanla ayırıyorsun
Eşi ısrar etmişmiş, otursaydın evinde abiside kardeşinin doğum gününde olsaydı
Ne dedin çocuğa oğlum biz kardeşine doğum günü yapmaya gidiyoruz seni istemiyorlar benim de umrumda değil sen yallah anneannene biz havuzlu doğum günü partisine
En başta bilseydim bu durumu hiç yazmazdım, Allah ana gibi ana olmayı nasip etsin, o 14 yaşındaki yavruyada mutluluk versin

Valla kendi annem kızkardeşim kim oldugu önemli degil ikide bir yatılı çocuklu misafir yorucu olur sessizce terk edin birdaha da yatılı gitmeyin ortamları güzel diye sık sık gitmek büyük bir yük

Çocuğunuz normalde sizinle yaşıyor ve babaanneye gidilirken onu götürmüyorsanız eşinizin ailesi ile olan ilişkinizi kesin

Yani o çocuk sizin aileden, bundan rahatsız oluyorlarsa muhatap olmayın

İstenmeyen gelinlerden misiniz ?
Normalde babaanneler dedeler bayılırlar torunlara .

Demek ki istemiyorlar boşverin mesafe koyarsınız olur biter .
aslında torunlarına çok düşkünler kızının dolduruşuna geliyor
Çocuklarınızın aklına girseydiniz çocuk havuzlarına işeseydi ..
orada kiralık ev tutup oturanlara, sitenin çocuklarına havuzu pisletiyorlarmis diye laf ediyorlar (eşim de parasını vermişler tabi ki de havuza girecekler dedi) geçen gün bana diyor ki orada ki kalitesiz insanlar gitmiş sindi kaliteli insanlar kalmış
Kaliteli insan olarak tanımladığı kişiler (dr. Savcı vs.) Bu yaptıkları ayrımcılığı hiç sevmiyorum

Valla kendi annem kızkardeşim kim oldugu önemli degil ikide bir yatılı çocuklu misafir yorucu olur sessizce terk edin birdaha da yatılı gitmeyin ortamları güzel diye sık sık gitmek büyük bir yük
Tamam haklısınız benim demek istediğim normal bir daire de kalırken bir şey yoktu havuzlu eve taşınıncamı oldu ben kalma meraklısı değilim hele ki şimdi ısrar etseler de kalmam

3 cocuk annesi olmuşsun eş ailesini eşe kötülersen zararlı cıkacagını öğren artık.
Gel kal diye ısrar edilmedikçe kalma. Kv rahatsız olup arkadasın dert yanmış olabilir.
Kalmayın

Çocuğunuz normalde sizinle yaşıyor ve babaanneye gidilirken onu götürmüyorsanız eşinizin ailesi ile olan ilişkinizi kesin

Yani o çocuk sizin aileden, bundan rahatsız oluyorlarsa muhatap olmayın
Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹

Kendini de parçalasan esin haksız dahi olsa ailesini savunacak , sen kendin ağızlarının payını ver eşine deme bırak onlar şikayet etsin sen de nedenini anlatırsın o zaman, bu erkekler ailelerine asla laf söyleyemiyor, kendi işini kendin halletcen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…