- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.036
- 348
- 39
Eşinizin arkadaşı bile üzülüyor siz anne olarak üzülmüyorsunuz yaBenlik bir durum yok burada eşimin ailesi oglumu istemiyor.oglumu ben oraya götürürsem laflariyla olamasa bile bakışlarıyla anlatıyorlar (oğlum bizde kalırken her telf görüşmesinde sizde kalıyor mu o oğlan diye soruyorlarmış bana bunu eşimin arkadaşı söyledi cok üzülmüştü oda
Neler yaşadığınızı bilmemize gerek yok durum ortada. Evladınızın istenmediği bir evliliğe bir aileye iki çocuk doğurmuşsunuz, kendinizi savunacak bir tarafınız mı var Allah aşkına yaBenim bu konuda neler yaşadığını bilemezsiniz bende istiyorum yanımda olsun ama rahat vermiyorlar (bundan sonra alttan alan taraf ben olmayacağım tavrımı koyuyorum )
Evlendigimden sonra oldu bu olanlarSu yazdığınız şey beni o kadar çok rahatsız etti ki benim çocuğumu istenmeyen insanların alnını karışlarım ne demekmiş ailem kabul etmek zorunda değil ve sizde bunu bile bile evlendiniz öyle mi? O çocuğunuz kaç yaşında? Ona yaşattığınız travmanın farkında mısınız siz ? Bence kayınvalidenin laf sokmalarına dert edeceğinize ben nereye çocuğumda oraya istemeyen de yallah diye tepki verin. Çok yazık çok üzüldüm çocuğunuza. Bunu nasıl kaldırıyor yüreğiniz?
Evlendikten sonra da kabul etmeyin. Ağzınız yok mu? Kaynana yüzünden kocanızı darlayacağınıza oğlunuzu ezdirmemeyi öğrenin önce. Ne tuhafsınız ya. Boğazınızdan nasıl geçti o Elsalı pasta hayret bir şey.Evlendigimden sonra oldu bu olanlar
Evlenmeden önce olsaydı zaten kabul etmezdim
Ama çocuklar doğmadan önce olmuştur. Bunu duyunca evliliği bitirmeyi değil üstüne o adama iki çocuk vermeyi secmissiniz bahaneleriniz karnımızı doyurmuyor üzgünüm. Evlat herşeyden öte gelir. O şu an en büyükleri evlatlarıniz arasında bundan bir iki sene sonra genç olduğunda nasıl hesap vereceksiniz açtığınız yaranın farkında değilsiniz. Kardeşlerimle sizinle ben neden gelemiyorum derse ne diceksiniz. Seni istemiyorlar mi?Evlendigimden sonra oldu bu olanlar
Sizin kayinvalidenizden cooook daha ağır bir sorununuz var ...seni (oglunla) dediginde beliymiş kabul etmediği..Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹
Boğazımdaki yumruyu dile getirdiniz, seviyorum sizin gibi insanlarıEvlendikten sonra da kabul etmeyin. Ağzınız yok mu? Kaynana yüzünden kocanızı darlayacağınıza oğlunuzu ezdirmemeyi öğrenin önce. Ne tuhafsınız ya. Boğazınızdan nasıl geçti o Elsalı pasta hayret bir şey.
Evlendikten sonra olunca ne farkediyor, kocasız mı kalmak evlatsız mı kalmak, hangisi daha çok koyuyor size, kocasız kalmak. O çocuğun suçu günahı ne? Zorlamı geldi dünyaya, sahip çıkmayacağınız analık yapmayacağınız çocuğu niye doğurdunuz? Çocuk anneannesinde kalabiliyorsa sizde kalabilirdiniz, evladınızı istemeyen kocayı aileyi boşar ananızla oğlunuzla yaşardınız, siz kabul edip iki çocuk daha doğurmayı seçtiniz ama. Bir bana mı evladım kocadan kıymetli geliyor ya. Sanki evlat kıymeti bilir gibi iki evlat daha….el insaf yaEvlendigimden sonra oldu bu olanlar
Benim de içime taş oturdu konu sahibinin yorumlarını okurken. Ne kıymetli kocası varmış, şeyi altından mıdır nedir? Kendisine, çocuğuna yapılan psikolojik şiddete boyun eğiyor. Ne için? Çocuğunu istemiyorlarsa sen de gitme. En kötü ihtimal boşanırsın, yine de çocuğunu öyle bir muameleye maruz bırakmazsın. Bir de tatile gittiğimiz zaman götürüyorum yanımda diyor. Sağ ol ya, eyvallah diyesim geldi. Herkes ürememeli bence.Boğazımdaki yumruyu dile getirdiniz, seviyorum sizin gibi insanları
Demekki koca daha önemli hanımefendi için.Evlendikten sonra olunca ne farkediyor, kocasız mı kalmak evlatsız mı kalmak, hangisi daha çok koyuyor size, kocasız kalmak. O çocuğun suçu günahı ne? Zorlamı geldi dünyaya, sahip çıkmayacağınız analık yapmayacağınız çocuğu niye doğurdunuz? Çocuk anneannesinde kalabiliyorsa sizde kalabilirdiniz, evladınızı istemeyen kocayı aileyi boşar ananızla oğlunuzla yaşardınız, siz kabul edip iki çocuk daha doğurmayı seçtiniz ama. Bir bana mı evladım kocadan kıymetli geliyor ya. Sanki evlat kıymeti bilir gibi iki evlat daha….el insaf
Annelik bu kadar basit işte ona göreBenim de içime taş oturdu konu sahibinin yorumlarını okurken. Ne kıymetli kocası varmış, şeyi altından mıdır nedir? Kendisine, çocuğuna yapılan psikolojik şiddete boyun eğiyor. Ne için? Çocuğunu istemiyorlarsa sen de gitme. En kötü ihtimal boşanırsın, yine de çocuğunu öyle bir muameleye maruz bırakmazsın. Bir de tatile gittiğimiz zaman götürüyorum yanımda diyor. Sağ ol ya, eyvallah diyesim geldi. Herkes ürememeli bence.
Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹
Eşinizin arkadaşı bile üzülüyor siz anne olarak üzülmüyorsunuz ya
Evladınızın sokulmadığı kapıda ne işiniz var
Elalemin bile üzüleceği duruma gelmiş bir çocuğunuz var zerre dert etmiyorsunuz
Tatsızlık çıkmasın saygızlık olmasın diye bir şey demiyorum.sonra böyle için içimi kemiriyor enerjim düşüyor ☹
Şahsen esimle degil sorun yasadigim kisiyle konusuyorumMerhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?