Kayın valide sorunu

Eşinizin arkadaşı bile üzülüyor siz anne olarak üzülmüyorsunuz ya
Evladınızın sokulmadığı kapıda ne işiniz var
Elalemin bile üzüleceği duruma gelmiş bir çocuğunuz var zerre dert etmiyorsunuz

Benim bu konuda neler yaşadığını bilemezsiniz bende istiyorum yanımda olsun ama rahat vermiyorlar (bundan sonra alttan alan taraf ben olmayacağım tavrımı koyuyorum )
Neler yaşadığınızı bilmemize gerek yok durum ortada. Evladınızın istenmediği bir evliliğe bir aileye iki çocuk doğurmuşsunuz, kendinizi savunacak bir tarafınız mı var Allah aşkına ya

Evlendigimden sonra oldu bu olanlar
Evlenmeden önce olsaydı zaten kabul etmezdim

Evlendikten sonra da kabul etmeyin. Ağzınız yok mu? Kaynana yüzünden kocanızı darlayacağınıza oğlunuzu ezdirmemeyi öğrenin önce. Ne tuhafsınız ya. Boğazınızdan nasıl geçti o Elsalı pasta hayret bir şey.

Rahatsız oluyorlar demekki sizden. Az gidin. Ayrica cocugunuzun dogumgununu de kendi evonizde kutlayın

Ama çocuklar doğmadan önce olmuştur. Bunu duyunca evliliği bitirmeyi değil üstüne o adama iki çocuk vermeyi secmissiniz bahaneleriniz karnımızı doyurmuyor üzgünüm. Evlat herşeyden öte gelir. O şu an en büyükleri evlatlarıniz arasında bundan bir iki sene sonra genç olduğunda nasıl hesap vereceksiniz açtığınız yaranın farkında değilsiniz. Kardeşlerimle sizinle ben neden gelemiyorum derse ne diceksiniz. Seni istemiyorlar mi?

Sizin kayinvalidenizden cooook daha ağır bir sorununuz var ...seni (oglunla) dediginde beliymiş kabul etmediği..

Boğazımdaki yumruyu dile getirdiniz, seviyorum sizin gibi insanları

Evlendikten sonra olunca ne farkediyor, kocasız mı kalmak evlatsız mı kalmak, hangisi daha çok koyuyor size, kocasız kalmak. O çocuğun suçu günahı ne? Zorlamı geldi dünyaya, sahip çıkmayacağınız analık yapmayacağınız çocuğu niye doğurdunuz? Çocuk anneannesinde kalabiliyorsa sizde kalabilirdiniz, evladınızı istemeyen kocayı aileyi boşar ananızla oğlunuzla yaşardınız, siz kabul edip iki çocuk daha doğurmayı seçtiniz ama. Bir bana mı evladım kocadan kıymetli geliyor ya. Sanki evlat kıymeti bilir gibi iki evlat daha….el insaf ya

Boğazımdaki yumruyu dile getirdiniz, seviyorum sizin gibi insanları
Benim de içime taş oturdu konu sahibinin yorumlarını okurken. Ne kıymetli kocası varmış, şeyi altından mıdır nedir? Kendisine, çocuğuna yapılan psikolojik şiddete boyun eğiyor. Ne için? Çocuğunu istemiyorlarsa sen de gitme. En kötü ihtimal boşanırsın, yine de çocuğunu öyle bir muameleye maruz bırakmazsın. Bir de tatile gittiğimiz zaman götürüyorum yanımda diyor. Sağ ol ya, eyvallah diyesim geldi. Herkes ürememeli bence.

Demekki koca daha önemli hanımefendi için.

Annelik bu kadar basit işte ona göre

Size hersey müstehak. Lütfetmis kabul etmekle. Ya ben mi asabiyim, ama bana öyle birsey diyen adamin ailesinde benim ne isim var. Ve dahasi: böyle bir herifin yaninda benim ne isim var? Bence kayinvalideden cok oglunuzu düsünseniz daha iyi olut

Eh normal. Yeni kocadan yenisi yapilir böyle olur biter. Anneanne bakiyor digerine sonucta (bazi konulari olurken bacagima catal sokasim geliyor sinir den ya)

Şahsen esimle degil sorun yasadigim kisiyle konusuyorum
sorunu ben yasamissam esim nasil çözecek. sonuçta ailesi. objektif olamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…