Kayın valide sorunu

Bu durumu dert etmediniz de kv nin belki de şaka diye söylediği süs cümlesini mi dert ettiniz

Yahut komşuya söylediklerini

Kv dürüst, çocuklu gelin istemiyor bu durumu kabul etmiyor, belki etraftan çekiniyor vs

O zaman çözün basit, sizi zaten sevmiyor, istemiyor

gitmeyin, eşiniz de istenmediğiniz yere götürmemeyi öğrenirdi eğer zamanında direnseydiniz

Sonuç kv sizi evinde istemiyor, gitmeyin, eşiniz isterse gitsin kendisi

Sizce sorun kayınvalidenizin neden süs getirmedin vs demesi mi bunun için mi eşinize ailesini şikayet ettiniz. Ne olursa olsun evladınızı istemeyen bir aile var ortada ve sizin derdiniz saçma sapan laf sokan kayınvalide mi ?

Su yazdığınız şey beni o kadar çok rahatsız etti ki benim çocuğumu istenmeyen insanların alnını karışlarım ne demekmiş ailem kabul etmek zorunda değil ve sizde bunu bile bile evlendiniz öyle mi? O çocuğunuz kaç yaşında? Ona yaşattığınız travmanın farkında mısınız siz ? Bence kayınvalidenin laf sokmalarına dert edeceğinize ben nereye çocuğumda oraya istemeyen de yallah diye tepki verin. Çok yazık çok üzüldüm çocuğunuza. Bunu nasıl kaldırıyor yüreğiniz?

3 cocuk annesi olmuşsun eş ailesini eşe kötülersen zararlı cıkacagını öğren artık.
Gel kal diye ısrar edilmedikçe kalma. Kv rahatsız olup arkadasın dert

Tatsızlık çıkmasın saygızlık olmasın diye bir şey demiyorum.sonra böyle için içimi kemiriyor enerjim düşüyor ☹

Tatsızlık çıkmasın saygızlık olmasın diye bir şey demiyorum.sonra böyle için içimi kemiriyor enerjim düşüyor ☹
Olur mu öyle şey güzel bir kahkaha eşliğinde patlat lafını geç boşver takma hiç, kocana gidene kadar orda mort etseydin ya cnm, bak sen kötü olmuşsun durduk yere ..

Sizin çocuğunuzun istenmediği yerde sizin ne işiniz var Allah aşkına ??

Ben böyle anneleri gördükçe cıldırıyorum. Baya baya diğer çocuklarınızı götürüyorsunuz , büyük çocuğunuzu götürmüyorsunuz öyle mi?
Kıyamam o çocuğa ya… Ağaç kavuğundan mı çıktı o çocuk ?

Doğru mu anlıyorum siz çocuğunuzun istenmediği yere gidip havuz sefası mı yapıyorsunuz? Çocuğunuza da anneniz mi bakıyor?
Ben havuz sefası yapmıyorum k.v orada ki havuza girmem zaten 4 yaşın da ki kızım giriyor

O zaman ben de seni kabul ettim, anneni kabul etmek zorunda degilim deyip gorusmeyi kesseydiniz. Oglunuza cok uzuldum.

Çocuğumu istemeyen adamla bir dakika durmam ben. Ne demek ben kabul ettim ailem etmek zorunda değil. En baştan çocuk yapmadan ayrılmalıyızdınız bu adamdan. O çocuk kendi çocuklarının da kardeşi, kardeşleri de birbirine dolduruyor. Ne hakla? Siz böyle pasif durdukça çocuğunuzu daha çok ezerler. Bir anne olarak siz en başta üç çocuk arasında ayrımı kabul etmemelisiniz. O çocuk da o ailenin bir parçası. Çocuğu bu kadar yaralamaya ne hakkınız var?

Olur mu öyle şey güzel bir kahkaha eşliğinde patlat lafını geç boşver takma hiç, kocana gidene kadar orda mort etseydin ya cnm, bak sen kötü olmuşsun durduk yere ..
Aynen çok iyi dedin de bende o kapasite yok benim yüzümden hemen anlaşılıyor o yuzden ustume ustume geliyorlar

Zaten bu yasananlar doğum günü oldugu gun oldu ondan sonra evlerine gidip yiyip icmedim merak etmeyin
Eşim bana diyor ki kızı alıp gitcekmisim orada kalacakmışım kız için
Bende bugün şişme havuzunu şişirip oturttum içine eve oynasın

Tatile gittiğimiz zaman götürüyorum yanımda
Kızım da abisine çok düşkündür

Dışarıdaki insanlara ayrımcılık yapınca sevmiyorsunuz kendi evladınızı ayırdıklarında problem yok
Çok hakkaniyetliymişsiniz pes

4 yaşındaki çocuğunuzun girebildiği havuza 14 yaşındaki çocuğunuz giremiyor ve siz bunu kabulleniyorsunuz öyle mib

4 yaşındaki çocuğunuzun girebildiği havuza 14 yaşındaki çocuğunuz giremiyor ve siz bunu kabulleniyorsunuz öyle mi
Benlik bir durum yok burada eşimin ailesi oglumu istemiyor.oglumu ben oraya götürürsem laflariyla olamasa bile bakışlarıyla anlatıyorlar (oğlum bizde kalırken her telf görüşmesinde sizde kalıyor mu o oğlan diye soruyorlarmış bana bunu eşimin arkadaşı söyledi cok üzülmüştü oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…