Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹
Sizce sorun kayınvalidenizin neden süs getirmedin vs demesi mi bunun için mi eşinize ailesini şikayet ettiniz. Ne olursa olsun evladınızı istemeyen bir aile var ortada ve sizin derdiniz saçma sapan laf sokan kayınvalide mi ?Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Su yazdığınız şey beni o kadar çok rahatsız etti ki benim çocuğumu istenmeyen insanların alnını karışlarım ne demekmiş ailem kabul etmek zorunda değil ve sizde bunu bile bile evlendiniz öyle mi? O çocuğunuz kaç yaşında? Ona yaşattığınız travmanın farkında mısınız siz ? Bence kayınvalidenin laf sokmalarına dert edeceğinize ben nereye çocuğumda oraya istemeyen de yallah diye tepki verin. Çok yazık çok üzüldüm çocuğunuza. Bunu nasıl kaldırıyor yüreğiniz?Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
3 cocuk annesi olmuşsun eş ailesini eşe kötülersen zararlı cıkacagını öğren artık.
Gel kal diye ısrar edilmedikçe kalma. Kv rahatsız olup arkadasın dert
Aslında haklisiniz
Kayınvalıdenız başkasının yanında yaptığı da ayıp.
Siz de bundan sonra ona gore davranırsınız ve kalmaya gitmezsiniz
Ayrıca tepkinizi o anda vermelıısnız
Sonrası olmuyor işte. Boyle içinizi yersiniz
o anda vermiş olsanız daha farkli olurdu.
Kayınvalıdenız cok cins biri bu
Tatsızlık çıkmasın saygızlık olmasın diye bir şey demiyorum.sonra böyle için içimi kemiriyor enerjim düşüyor ☹Kendini de parçalasan esin haksız dahi olsa ailesini savunacak , sen kendin ağızlarının payını ver eşine deme bırak onlar şikayet etsin sen de nedenini anlatırsın o zaman, bu erkekler ailelerine asla laf söyleyemiyor, kendi işini kendin halletcen...
Olur mu öyle şey güzel bir kahkaha eşliğinde patlat lafını geçTatsızlık çıkmasın saygızlık olmasın diye bir şey demiyorum.sonra böyle için içimi kemiriyor enerjim düşüyor ☹
Sizce sorun kayınvalidenizin neden süs getirmedin vs demesi mi bunun için mi eşinize ailesini şikayet ettiniz. Ne olursa olsun evladınızı istemeyen bir aile var ortada ve sizin derdiniz saçma sapan laf sokan kayınvalide mi ?
Ben havuz sefası yapmıyorum k.v orada ki havuza girmem zaten 4 yaşın da ki kızım giriyorDoğru mu anlıyorum siz çocuğunuzun istenmediği yere gidip havuz sefası mı yapıyorsunuz? Çocuğunuza da anneniz mi bakıyor?
O zaman ben de seni kabul ettim, anneni kabul etmek zorunda degilim deyip gorusmeyi kesseydiniz. Oglunuza cok uzuldum.Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Çocuğumu istemeyen adamla bir dakika durmam ben. Ne demek ben kabul ettim ailem etmek zorunda değil. En baştan çocuk yapmadan ayrılmalıyızdınız bu adamdan. O çocuk kendi çocuklarının da kardeşi, kardeşleri de birbirine dolduruyor. Ne hakla? Siz böyle pasif durdukça çocuğunuzu daha çok ezerler. Bir anne olarak siz en başta üç çocuk arasında ayrımı kabul etmemelisiniz. O çocuk da o ailenin bir parçası. Çocuğu bu kadar yaralamaya ne hakkınız var?Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Aynen çok iyi dedin de bende o kapasite yok benim yüzümden hemen anlaşılıyor o yuzden ustume ustume geliyorlarOlur mu öyle şey güzel bir kahkaha eşliğinde patlat lafını geçboşver takma hiç, kocana gidene kadar orda mort etseydin ya cnm, bak sen kötü olmuşsun durduk yere ..
O zaman ben de seni kabul ettim, anneni kabul etmek zorunda degilim deyip gorusmeyi kesseydiniz. Oglunuza cok uzuldum.
Zaten bu yasananlar doğum günü oldugu gun oldu ondan sonra evlerine gidip yiyip icmedim merak etmeyinE duruyorsunuz işte istenmediğiniz yerde
Hem gidip yiyip içip yatıp hem de şikayet ediyorsunuz kadının evinde
Verdiğiniz paranın karşılığını mı almaya çalışıyorsunuz? Hadi gidin kocanıza açıkça söyleyin ben kredi çektim ben katkıda bulundum şimdi ben oturacam deyin, cevabını da bize söyleyin
Siz üç çocukla çalışıyor muydunuz da kredi çektiniz onu da bir açıklarsanız…..
Tatile gittiğimiz zaman götürüyorum yanımdaSizin çocuğunuzun istenmediği yerde sizin ne işiniz var Allah aşkına ??
Ben böyle anneleri gördükçe cıldırıyorum. Baya baya diğer çocuklarınızı götürüyorsunuz , büyük çocuğunuzu götürmüyorsunuz öyle mi?
Kıyamam o çocuğa ya… Ağaç kavuğundan mı çıktı o çocuk ?
Lütfediyorsunuz…Tatile gittiğimiz zaman götürüyorum yanımda
Kızım da abisine çok düşkündür
4 yaşındaki çocuğunuzun girebildiği havuza 14 yaşındaki çocuğunuz giremiyor ve siz bunu kabulleniyorsunuz öyle miBen havuz sefası yapmıyorum k.v orada ki havuza girmem zaten 4 yaşın da ki kızım giriyor
Dışarıdaki insanlara ayrımcılık yapınca sevmiyorsunuz kendi evladınızı ayırdıklarında problem yokaslında torunlarına çok düşkünler kızının dolduruşuna geliyor
orada kiralık ev tutup oturanlara, sitenin çocuklarına havuzu pisletiyorlarmis diye laf ediyorlar (eşim de parasını vermişler tabi ki de havuza girecekler dedi) geçen gün bana diyor ki orada ki kalitesiz insanlar gitmiş sindi kaliteli insanlar kalmış
Kaliteli insan olarak tanımladığı kişiler (dr. Savcı vs.) Bu yaptıkları ayrımcılığı hiç sevmiyorum
Bu kadar saygı meraklısısıysanız önce evladınıza saygı duyunTatsızlık çıkmasın saygızlık olmasın diye bir şey demiyorum.sonra böyle için içimi kemiriyor enerjim düşüyor ☹
4 yaşındaki çocuğunuzun girebildiği havuza 14 yaşındaki çocuğunuz giremiyor ve siz bunu kabulleniyorsunuz öyle mib
Benlik bir durum yok burada eşimin ailesi oglumu istemiyor.oglumu ben oraya götürürsem laflariyla olamasa bile bakışlarıyla anlatıyorlar (oğlum bizde kalırken her telf görüşmesinde sizde kalıyor mu o oğlan diye soruyorlarmış bana bunu eşimin arkadaşı söyledi cok üzülmüştü oda4 yaşındaki çocuğunuzun girebildiği havuza 14 yaşındaki çocuğunuz giremiyor ve siz bunu kabulleniyorsunuz öyle mi
Şuraya bı alkış butonu istiyorum artıkBu kadar saygı meraklısısıysanız önce evladınıza saygı duyun
Bu kadar saygı meraklısısıysanız önce evladınıza saygı duyun
Benim bu konuda neler yaşadığını bilemezsiniz bende istiyorum yanımda olsun ama rahat vermiyorlar (bundan sonra alttan alan taraf ben olmayacağım tavrımı koyuyorum )Bu kadar saygı meraklısısıysanız önce evladınıza saygı duyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?