bende aynı apartmanda oturuyorum 9 aylık evliyim ve çalışan bir bayanım, ne kadar mesafe koymaya çalışsam da eşimin küsmeleri kırılmaları yüzünden bu zamana kadar pek olmadı. Ama dün eşimle evde başbaşa vakit geçirmeye çalışırken hergün görmeden durmayan meraklı kaynanam ve kayın pederim kapıyı çaldı ve bu hafta neredeyse her gün bir aradaydık. Eşim hayret verici bir şekilde kapıyı açmadı. Anlasınlar biraz dedi bende akşama yine çalacaklar bak görürsün dedim daha neler dedi ve akşam yine kapımızı çaldılar içeri almadım kapıdan sorduğu hiçbir soruya cevap vermedim( napıyosunuz? nerdeydiniz? sabah çaldık kapınızı açmadınız; açmıyoruz diye 3 kere çaldılar buarada ) eşim şuan müsait değil (lavobadaydı ) uğradığınızı söylerim dedim . Bozuldular; ki umarım bozulmuşlardır. 9 ay boyunca bizi rahat bırakmamalarından dolayı çok bunaldım ve sayelerinde eşimle birlikte beraber doğru düzgün hiçbir paylaşımımız yok. ve bugün kandil yine görmem gerekecek ne yapacağımı bilmiyorum artık mesafe koymak lazım gerçi koysamda anlamıyorlar ne kayın validem ne kayın pederim . kızlar anlayacağınız bende bir değil 2 dert var :) ama kayın pederim daha sıkıntılı ( meraklı, kontrolcü , herşeyi ve herkesi yönetmek isteyen bir adam ). sizde nasıl bir yol izlenmeli, yorumlarınızı bekliyorum...