- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.207
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ama o kadar zamanım yok şuan. Ayrıca hem benım aıleme hem onun aılesıne ne ara gıtcez kıAynı şehirdeysemiz ayda bir baya az bence . Haftada bir yada en fazla ıkı haftada bir ıkı aıleye de gidilmeli
Ben her gun gidiyordum yeni evlendigimde Allahin her gunu gidiyordum, aylarca surdu bu. Bunaldim daraldim sıkıldım tiksindim. Kavgalar tantanalar derken simdi canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. 3-4 ayda bir ancak gidiyorum. En son ramazan bayraminda gittim bir daha da gitmedim.9 aydır evliyim. Konularımı bilenler olacaktır.Başlarda eş ailesinin beklentisi karşısında çok pasif durup sürekli gidip geldim.Sonra evlerinin oradan geçmek bile istemez oldum.Çok kavga ettik, çok araştırdım.Sürekli bununla ilgili arkadaşlarıma dert yanıp tavsiye istedim.
Şuan ben part time işe girdim. Ek olarak fırsat oldukça başka işede gidiyorum. Bu aralar yogunum. Eş ailesi ne günler işe gittigimi bile bilmiyor. Kayınvalidem sürekli çagırdığı için ayrıntılı anlatmadım.
Ben sürekli gidip gelmekten çok sıkıldım ailesine. En son 2hafta önce bize geldiler. Bugün ben işteydim, eşim ugradı. Eşim gidelim baskısı yapmıyor. Bende sırayla gitme taraftarıyım. Ama gitme konusunda kendimi sıkmak istemiyorum. İlla git git diye.. Şuan ayda bir bile gidince bana çok geliyor, o kadar sıkıldım.Bi de sürekli annesi çagırıyordu, sürekli bir gidip gelme muabbeti vardı.1buçuk ayda bir gitsem nasıl sizce. Ya da bunun bi süresi var mı? Aramızda problem yok. Haftada bir annesi ile konuşuruz.Ama illaki her ay gitmem mi lazım. Haftanın 5 6 günü işe gidiyorum.Gitmeyince vicdan yapıyorum. Gidince de uzun süre gitmek istemiyorum
İlk zamanlar annesi sürekli cagırdı. Bizde hep gıttık. Eşim gıt gel dıye baskı yaptık. En son gıttıgımızde gece 2ye kadar gıttık. Hıc ıcımden gelmıyorBunun bir rutini olmaz ki bence. Bazen haftada bir gidersin bazen isin olur bir ay gitmezsin. Aranizda problem yoksa neden gitmek istemiyorsunuz?
Bende az gıtmek ıstıyorum. Sorma bızde her fırsatta gıderdik.Ya inan bıktım ıcımden gelmıyor artıkBen her gun gidiyordum yeni evlendigimde Allahin her gunu gidiyordum, aylarca surdu bu. Bunaldim daraldim sıkıldım tiksindim. Kavgalar tantanalar derken simdi canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. 3-4 ayda bir ancak gidiyorum. En son ramazan bayraminda gittim bir daha da gitmedim.
Keske 1 2saat kalsak. Biz daha uzun kalıyoruz. Aılesıne hayatta yetmez 1 2saat.bugün ben ısteydim. Eşim sabah 10 da gıttı aksama kadar ordaydıBen eşimin ailesi ya da kendi ailemle aynı şehirde yaşasam haftada bir giderdim herhalde. Yani illa haftasonu olmasına gerek yok, haftaiçi iş çıkışı uğrar, akşam yemeğini orda yer, 1-2 saat oturur, onların gönlünü yapardım. Sonuçta yaşlı insanlar, bugün var yarın yoklar. İnada bindirmeye gerek yok.
Haftada iki kez her iki aileye de gidilecekse geriye kaç gün kalıyor? Hangi ara evde otursun bu kadın?Aynı şehirdeysemiz ayda bir baya az bence . Haftada bir yada en fazla ıkı haftada bir ıkı aıleye de gidilmeli
Ozaman herkes kendi ailesine gitsin, siz ozlemıyor musunuz ailenızı.Ama o kadar zamanım yok şuan. Ayrıca hem benım aıleme hem onun aılesıne ne ara gıtcez kı
Aynen zaman kalmıyor. Ben kendı arkadasıma fırsat bulamadım. Bi de sürekli gıdınce konusacak sey kalmıyor. Ki ailesi herseyden haberdar olmak ıstedıgı ıcın uzagım birazHaftada iki kez her iki aileye de gidilecekse geriye kaç gün kalıyor? Hangi ara evde otursun bu kadın?
Ben aıleme haftada bır gıdıyorum. Onun aılesını özlemıyorum hıcOzaman herkes kendi ailesine gitsin, siz ozlemıyor musunuz ailenızı.
Haftaiçi bi aksam annesinde yemek yiyip eve gecer yatar, bir gun de kaynanasına yemege gider ,yer cıkar satlerce otırmaz, hem onların gonlu olur hem yemek olayo kolaylar:)))Haftada iki kez her iki aileye de gidilecekse geriye kaç gün kalıyor? Hangi ara evde otursun bu kadın?
Öyle 1saat olmuyor işte. Eşim trafık var dıye erken cıkalım dıye. Ayrıca ben bugun işteydım. İşten gelelı 2saat oldu. Ayrıca acayıp yorgunum. Kafam sohbet falan kaldıracak durumda degil.Haftaiçi bi aksam annesinde yemek yiyip eve gecer yatar, bir gun de kaynanasına yemege gider ,yer cıkar satlerce otırmaz, hem onların gonlu olur hem yemek olayo kolaylar:)))
Gelinin Ailesi damat gelmese olay çıkarmaz ama oğlan tarafı olay çıkarır hep. Burda aksini görmedim. Ben damadını arayıp gelin gelin diye darlayan bir kv duymadım ama gelini görmeyince kuduran kaynanayı çok okuduk burda.Ozaman herkes kendi ailesine gitsin, siz ozlemıyor musunuz ailenızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?