9 aydır evliyim. Konularımı bilenler olacaktır.Başlarda eş ailesinin beklentisi karşısında çok pasif durup sürekli gidip geldim.Sonra evlerinin oradan geçmek bile istemez oldum.Çok kavga ettik, çok araştırdım.Sürekli bununla ilgili arkadaşlarıma dert yanıp tavsiye istedim.
Şuan ben part time işe girdim. Ek olarak fırsat oldukça başka işede gidiyorum. Bu aralar yogunum. Eş ailesi ne günler işe gittigimi bile bilmiyor. Kayınvalidem sürekli çagırdığı için ayrıntılı anlatmadım.
Ben sürekli gidip gelmekten çok sıkıldım ailesine. En son 2hafta önce bize geldiler. Bugün ben işteydim, eşim ugradı. Eşim gidelim baskısı yapmıyor. Bende sırayla gitme taraftarıyım. Ama gitme konusunda kendimi sıkmak istemiyorum. İlla git git diye.. Şuan ayda bir bile gidince bana çok geliyor, o kadar sıkıldım.Bi de sürekli annesi çagırıyordu, sürekli bir gidip gelme muabbeti vardı.1buçuk ayda bir gitsem nasıl sizce. Ya da bunun bi süresi var mı? Aramızda problem yok. Haftada bir annesi ile konuşuruz.Ama illaki her ay gitmem mi lazım. Haftanın 5 6 günü işe gidiyorum.Gitmeyince vicdan yapıyorum. Gidince de uzun süre gitmek istemiyorum