• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınaile kaç günde bir ziyaret edilmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme kayınailemin onlardan kalan yanı yok.Sanki onların da korona çok umrunda gibi. Daha dün manisadan misafirleri geldi.Ayrıca gündemdeki sorunlar hakkında bile konuşulmuyor. Tek dedikleri Allah yardım etsin, amin....Sanki gündemi takıp ediyorlar ya. Onların gündemi kim ne yapmıs... Bilip bilmeden yorum yapmak ıcın yapmayın bence.
Ben cevap alamadım kadının paralarını me zaman vereceksin hazır çalışıyorken🤭

İşte gidip pc başında takılması yanlış. Kardeşi evde olsa onun yanına kaçar. Hayır madem öyle gitme yani.
Bunları neden eşinle konuşmuyorsun?
Acaba eve,evliliğe mi alışamadı?
Olabilir yani.
Bazı insanlar annesinin evini kendi evi gibi görmeye devam ediyor uzun yıllar boyunca...

Merak etme kayınailemin onlardan kalan yanı yok.Sanki onların da korona çok umrunda gibi. Daha dün manisadan misafirleri geldi.Ayrıca gündemdeki sorunlar hakkında bile konuşulmuyor. Tek dedikleri Allah yardım etsin, amin....Sanki gündemi takıp ediyorlar ya. Onların gündemi kim ne yapmıs... Bilip bilmeden yorum yapmak ıcın yapmayın bence.
Biliyorsun ki bilip bilmeden yorum yapmıyorum
Eski tanıdık sayılırız nerdeyse 😂😂

Ben kayınvalideniz çok entelektüel biri demedim zaten
Sadece sizin ailenizin aynısı
Aile bağları kuvvetli bi aileler sadece
Tek "talihsizlikleri" sizin gibi bi geline denk gelmiş olmaları olmuş
Umarım eltiniz olunca bu sorun çözülür de
Siz de evinizde tek başınıza oturur anlaşamadığınız kardeşinizle kafayı bozarsınız
Veya babanızın ailesiyle de olabilir

Size bir öneri, part time çalışıyorsanız mümkünse sabah erkenden yarım saatliğine gidin. En büyük sıkıntınız bu gezmelerin çok uzaması, gece 2 nedir ertesi gün ruh gibi dolaşmışsınızdır.

7-8 saat oturup içinizin bayılmasındansa kısa ziyaretler daha verimli olacaktır. İşten önce olunca da ısrar falan işlemez yoksa kovulacaksınız. 😱

Eş ailesi de zamanla erken kalkmanıza alışır merak etmeyin. O zaman akşamdan da erken kalkmanıza o kadar itiraz etmezler.

Her ziyaret büyük bir olaya dönüşüyor, bu döngüyü kırmak lazım.

Bak bunuda yazacaktım nişanlıyken para için yapışmıştı çocuk oluncada gitmeyen konu sahibi eteğinin dibinden ayrılmaz afhjk
Böyle yapısık aıleye torun verılır mı sence. Neyse senı de gözardı edıyorum. İşsiz gıbı sacmasapan yorum yapıyorsun. Kadın kendıne zor bakıyor be. Kendını bana baktırmasında

Size bir öneri, part time çalışıyorsanız mümkünse sabah erkenden yarım saatliğine gidin. En büyük sıkıntınız bu gezmelerin çok uzaması, gece 2 nedir ertesi gün ruh gibi dolaşmışsınızdır.

7-8 saat oturup içinizin bayılmasındansa kısa ziyaretler daha verimli olacaktır. İşten önce olunca da ısrar falan işlemez yoksa kovulacaksınız. 😱

Eş ailesi de zamanla erken kalkmanıza alışır merak etmeyin. O zaman akşamdan da erken kalkmanıza o kadar itiraz etmezler.

Her ziyaret büyük bir olaya dönüşüyor, bu döngüyü kırmak lazım.
Evlerimiz ters. Ben işten önce gidemem ki. Bu sefer alısır gunduz bekler. Eşimle gıtmeyı tercıh edıyorum. Genelde haftaıcı gıtmeyı tercıh edıyorum. Ertesı gun ıs var dıye kacıyorum.

Ben kadından para falan almadım. Kendi altınlarım onlarda. Kasaya atacak para ayarlayıp altınlarımı alabilirsem zaten içim rahat edecek. Para aldıgımı nerden çıkardı. Saçmasapan yorum yapıyorsun
Ooo unuttun mu bütün çeyizini eşyalarını o yaptı kınanıda yaptırdın bunların parası olsbilir mi? Haaa pardon hakkını yemiyim 1,500 a blender tost seti almıştın bi tek agjkk

Bunları neden eşinle konuşmuyorsun?
Acaba eve,evliliğe mi alışamadı?
Olabilir yani.
Bazı insanlar annesinin evini kendi evi gibi görmeye devam ediyor uzun yıllar boyunca...
Pc ye oyun oynamak için gidiyor. Söyledim napayım oyun oynuyorum diyor.Ki kardeşinin yanına neden kacıyorsun dıyorum. Ee özledım onu sende gel otur bızle dıyor. Yanı aile oturmalarımız bu sekılde. Bizimkilere gıdınce herkes salonda oturur. Bunlar ayrı yerde. Babası balkona gıder oturur. Ne bıleyım ya degısık.

Ben kadından para falan almadım. Kendi altınlarım onlarda. Kasaya atacak para ayarlayıp altınlarımı alabilirsem zaten içim rahat edecek. Para aldıgımı nerden çıkardı. Saçmasapan yorum yapıyorsun
Eee haklı olarak almış baktı nişanlıyken kapıdan kovsam bacadan girip yapıştı her şeyı aldırdı şimdi yüzüme bakmıyor verdiğim paraları öyle çıkarayım dedi helal olsun kadına sevdim kadını saf diye çok üzülüyordum afhjkk

Noldu canım, para deyince bi celallendin. Annenin evinde kına yapmadın, gittin kaynana evinde yaptın. Paraya gelince ver ver, gelinliğe gelince ben mıç mıç sevmem. Hadi canım hadi.

Pc ye oyun oynamak için gidiyor. Söyledim napayım oyun oynuyorum diyor.Ki kardeşinin yanına neden kacıyorsun dıyorum. Ee özledım onu sende gel otur bızle dıyor. Yanı aile oturmalarımız bu sekılde. Bizimkilere gıdınce herkes salonda oturur. Bunlar ayrı yerde. Babası balkona gıder oturur. Ne bıleyım ya degısık.
Çok ilginçmiş gerçekten.

Misafirlik böyle mi olur?
Gidersin,yemek,çay,kahve neyse yiyip içersin.
3 sohbet,5 gülüş,tamam.
Hadi Allaha emanet olun,bitti,gitti.

Dediğim gibi adam orayı misafirlik olarak görmüyor,kendi evi sanıyor hala.
Alışamamış bence asıl evine.

Ben gitmiyorum kv ye gidenede engel olmuyorum. Bunun bir kuralı yok canınız ister gidersiniz canınız istemez gitmezsiniz. Kv niz keyiflidir eli lezzetlidir ne bileyim tüm çocukları toplanır güzel vakit geçer gidilebilir.

Çok ilginçmiş gerçekten.

Misafirlik böyle mi olur?
Gidersin,yemek,çay,kahve neyse yiyip içersin.
3 sohbet,5 gülüş,tamam.
Hadi Allaha emanet olun,bitti,gitti.

Dediğim gibi adam orayı misafirlik olarak görmüyor,kendi evi sanıyor hala.
Alışamamış bence asıl evine.
Haklısın yoksa neden öyle yapsın. Zaten annesi desin gelmıyorsun dıye ee gelsem nolacak senın kuzucuk pc basında ya da kardesının yanında, böyle ailece toplanıp oturmuyosunuz, sıkılıyorum bende gelmıyorum dıycem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X