millete sinirlenmiyorum, size de sinirlenmedim. herkes fikrini beyan etsin elbette bunun için açtım konuyu. ben tek bir kişiye tek bir sebepten sinirlendim o da fikrini beyan ederkenki üslubuydu. ben endişenizi ve iyi niyetinizi anlıyorum, zaten akıl fikir almak için bunlara açık olarak açtım konuyu. sadece üslubu bilerek güzellikle söylemenin yani insanın kalitesinin görgüsünün burada büyük önemi var. üzgünüm beyan ettiği fikir değil bunu belli ederken kullandığı hakaretamiz kelimeler bana saygısızca geldi. çocuğu değilim beni kimse o şekilde azarlayamazMillete boşuna sinirlenmeyin, sizin yaşadıklarınız eğitimli bi kadından beklenen şeyler değil bu yüzden böyle diyolar. Her şeyi geçtim tüm altın konularını kenara koy, sen her ay eşine para veriyosun o 10gram altın yapıp anasının kasasına koyuyor (!). Senin 10gram almaya kafan yetmez diyor, size cahil ve aptal muamelesi yapan kişi nikahlı kocanız.
Kendi hakkını savunamayan, üç kuruşunu kocasına yediren, koluna takacağı bileziğe kadar hesap veren bir kadın 10 üniversite bitirsede olmuyor, çok silik bi karakter imajı çiziyorsunuz işte.
Eşiniz yatırımcı değil bi şey değil aldığı şey altın yani her orta zeka birinin yapacağı klasik yatırım. Sizi koyduğu konum belli, bu kadar kocasından korkan kadınların sonuda belli malesef.
-Banada kızacaksınız biliyorum sizi tanımıyorum,sadece hemcinsim bi kadının böyle ezilmesi beni sinirlendiriyor, umarım silkelenir hakkınızı kimseye yedirmezsiniz-