• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınailemin evime olan merakı

Tadilat işlerinde yardımcı olması iyi niyetle. Büyükler o konuda görev üstlenmeyi seviyorlar bırakın yapsın. Mutlu oluyordur size yardımcı olduğu için

Ama ben evde değilken evimde kalmalarından ben de hoşlanmam doğrusu. Eşiniz uygun bir dille konuşsun bu konuda

Ne münasebet canım çaylar,kahveler içilmiş, usta gitmiş 3 saat geçmiş sizde çıkıyormuşşunuz bi zahmet kp de kalksın gitsin sizinle, kapıyı çeker çıkarım ne demek. Mümkün olduğunca kendi işlerinizi kendiniz halledin bilmelerine gerek yok!

Arkadaşlar belki beni fazla kuruntulu ve cadı gelin bulacaksınız ama yine de konumu açacağım.
Kv ve daha çok da kp nasıl desem, evimde olmak istiyor. Fırsat buldular mı kaçırmıyorlar. Ben aslında mesafeliyimdir evlendiğimden beri evimize sık sık gelmelerini engelledim (kavgalı gürültülü tatsız değil de işte biz yoğun çalışıyoruz şeklinde) beni rahatsız eden 2-3 olay oldu, mesela birşey yapılacak evle ilgili, kp hemen ben geleyim şunu yapayım gibi fikir beyan edip bizi es geçip kendi evi gibi bildiğini okuması beni rahatsız ediyor. Bugüne kadar bahçe demirlerinin boyanması gibi erkek işleri olduğundan pek ses etmedim. Birkere biz evde olmayacağız haftasonu otele gideceğiz vs dediğimiz halde (evde ufak bir tadilat vardı ve gündüz usta gelecekti) olsun biz kalırız diyip zorla kaldılar ben de hanımı olmayan evde kalınır mı bunlar ne yapıyor diye eşime carladım ve haftasonu planımı iptal edip ben de evimde kaldım. Bugün de yine bir tadilat işi vardı geldi sağolsun ustanın başında durdu, ustanın işi bitti. Bizim bir devlet dairesi randevumuz vardı üçte, hazırlandık çıkalım diye, ordan da yazlığa geçeceğiz. Yine “siz gidin ben biraz sonra kapıyı çekip çıkarım” diye ısrarcı oldu. Anlamıyorum sahibi olmayan evde 💩 mu var. Benim annem babam asla yapmaz sıkılır yani. Bunun karısı da demiyor ki ne işin var çık gel diye. Nedeni ne olabilir düşünüyorum bulamıyorum. Ev güzel bir sitede havuzlu vs ama mesela mayosu yok ki havuza girsin veya kendi yazlığı zaten deniz dibinde. Şimdi biz yollardayız o bizim evde. Zor bir durum olur anahtarını unutur vs anlarım da siz gidin ben kalıp sonra çıkayım diyebilmesi bile çok abes geliyor bana. Evden birşey alır vs diye asla aklıma gelmez öyle insan da değil (zaten herşey bankada) ne bileyim yine de zorunlu olmadıkça evimde birinin olması fikrinden hoşlanmıyorum. Kendi evleri yirmi dk mesafede bu arada. amaç ne ben şaşırdım siz bi akıl verin.
Benim k.peder ve kv de yeni evliyken öyleydi, hele kv gelir gelmez yatak odama dalardı, bende fazla üstlenmedim zamanla azaldı , bide eşim de devreye girdi bazı konularda, yeni evlilerin evleri onlara çok cezbedici geliyor bence 😅

Ben sizi haklı gördüm siz evde yokken kayınpederinizin evde kalmak istemesi çok gereksiz bence. Ama genel anlamda aranız iyiyse ve samimiyetlerine güveniyorsanız kalplerini kırmayın orta yolu bulun derim. Sizin işlerinize koşturuyor olmaları sizi sevdikleri ve sahiplendiklerini gösterir tabi çok aşırıya kaçmadıkları sürece:) :)

Bir çok kişi normal demiste pardonda neresi normal ev sahibi yokken evde kalmak sen çık ben çekerim kapıyı falan olmaz benimde iki oğlum var asla böyle birşey yapamam sonuçta benim evim değil mesafe ve sınır güzeldir izin vermeyin mesela sen git ben kapıyı çeker çıkarım dediğinde birşeye mi ihtiyacınız var ben ilgileneyim boşuna kalmanıza gerek yok beraber çıkalım gibi alttan alarak fırsat vermeyin

sık tekrar ediyorsa benimde hoşuma gitmezdi ama nedense konuyu ve yorumları okurken gözümde iyi niyetli , tonton bir amca canlandı sanırım onu kıramazdım.

Ya nekadar abartmissiniz oglumun evi benimde evim moduna giriyo kayinvalide kayinpeder bence buda oyle ama tatsiz degil yani inanilmaz baski ve sahiplenme yokki biyle ufak tefek seyleri bukadar takarsaniz yandiniz

Arkadaşlar belki beni fazla kuruntulu ve cadı gelin bulacaksınız ama yine de konumu açacağım.
Kv ve daha çok da kp nasıl desem, evimde olmak istiyor. Fırsat buldular mı kaçırmıyorlar. Ben aslında mesafeliyimdir evlendiğimden beri evimize sık sık gelmelerini engelledim (kavgalı gürültülü tatsız değil de işte biz yoğun çalışıyoruz şeklinde) beni rahatsız eden 2-3 olay oldu, mesela birşey yapılacak evle ilgili, kp hemen ben geleyim şunu yapayım gibi fikir beyan edip bizi es geçip kendi evi gibi bildiğini okuması beni rahatsız ediyor. Bugüne kadar bahçe demirlerinin boyanması gibi erkek işleri olduğundan pek ses etmedim. Birkere biz evde olmayacağız haftasonu otele gideceğiz vs dediğimiz halde (evde ufak bir tadilat vardı ve gündüz usta gelecekti) olsun biz kalırız diyip zorla kaldılar ben de hanımı olmayan evde kalınır mı bunlar ne yapıyor diye eşime carladım ve haftasonu planımı iptal edip ben de evimde kaldım. Bugün de yine bir tadilat işi vardı geldi sağolsun ustanın başında durdu, ustanın işi bitti. Bizim bir devlet dairesi randevumuz vardı üçte, hazırlandık çıkalım diye, ordan da yazlığa geçeceğiz. Yine “siz gidin ben biraz sonra kapıyı çekip çıkarım” diye ısrarcı oldu. Anlamıyorum sahibi olmayan evde 💩 mu var. Benim annem babam asla yapmaz sıkılır yani. Bunun karısı da demiyor ki ne işin var çık gel diye. Nedeni ne olabilir düşünüyorum bulamıyorum. Ev güzel bir sitede havuzlu vs ama mesela mayosu yok ki havuza girsin veya kendi yazlığı zaten deniz dibinde. Şimdi biz yollardayız o bizim evde. Zor bir durum olur anahtarını unutur vs anlarım da siz gidin ben kalıp sonra çıkayım diyebilmesi bile çok abes geliyor bana. Evden birşey alır vs diye asla aklıma gelmez öyle insan da değil (zaten herşey bankada) ne bileyim yine de zorunlu olmadıkça evimde birinin olması fikrinden hoşlanmıyorum. Kendi evleri yirmi dk mesafede bu arada. amaç ne ben şaşırdım siz bi akıl verin.
Allah sizin gibi gelinlerden bizi uzak etsin.pardon da o ev sadece sizin mi ? Eşinizin annesi de babası da gelebilir gelirken size soracak değiller . Size hep iyilik yapmaya çalışıyorlar siz de nankörlük yapıyorsunuz . Kv kp çok acıdım sizin gibi gelinle Allah onlara kolaylık versin . Elinizden gelse bir kaşık suda boğarsınız🤦🏼‍♀️

şahsen ben sizin kadar rahatsız olmazdım. kurban bayramında tatile gittiğimizde kayınvalidem, kayınpederim, babam eve gelip etleri yerleştirmişti dolaba. onun dışında bir gecelik bile bir yere gitsek anneme anahtarı veririm, kedinin yanında kalmasını isterim gece kalmasa bile gün içinde mutlaka iki üç kere uğrar. bazen de eşimin kardeşi kalır kediyle. hiçbirinde evin hanımı yokken bu insanlar niye gelsin diye düşünmedim. benim babam da ev işleriyle ilgilenmeye bayılır, sürekli sizin şuraya şunu, buraya bunu yapayım der durur. kendi ailem nasıl rahatsız etmiyorsa, eşimin ailesinden de rahatsız olmam. bu kadar derin düşünmeye gerek yok bence her şeyde. nihayetinde yabancı insanlar değil.

Hanımı olmayan evde niye kalınmiyormus anlamadım? Bu mantıkla siz evde olmasaniz, eşiniz evde olsa yine de babası orada kalamayacak mi yani? Adam tadilat işlerinin başında duruyor, sizi de evladı gördüğü için kapıyı çeker çıkarım demiş. Kişi kendinden bilir işi derler ya, siz de onlar evde yokken onlarda kalsanız sorun etmez mesela bu amcamız ama siz ediyorsunuz?

Ne var ki dursa donlarınızı bayrak bayrak odalara mi asiyorsunuz ?
Hanımı olmayan ev lafı çok keko geldi kusura bakmayın .
Adam ustaların başında duruyormuş , değerli eşyaların bankada olması ne alaka ?
Evde olsa alabileceklerini mi düşünüyorsunuz ?
Eşimin böyle bişey düşüneceğini bilsem feleğini sasirtirim onun ..
Bı de havuzlu site demiş daha önce nasıl bir yerde oturuyordunuz yok muydu hiçbir şeyiniz üzüldüm şimdi bak ..
+Sonsuz

Anahtarını unutsa bile kp in sizin evde olmasına carlardınız bence. Eş ailenizde bir anormallik görmedim, yardımcı olmaya çalışmışlar. Evinizi çok kıskanıyorsunuz.

Sizede iyilik yaramıyor ya

Siz onların yazlığına falan gidip kalmıyorsunuz yani k.valideniz yokken. İyiymiş, gelinim beklediği saygıyı bana da gösteriyorsa sorun yok..

Ben de gunlerce gelip kalip hizmet bekliyorlar sandim. 🙄
Adam tadilat işlerini yapiyormuş, ustanin basinda beklemek istiyormuş ne var bunda ki?

"Hanımı olmayan evde kalınır mı bunlar ne yapıyor diye?"
Ben de şu kafayi anlamiyorum. Siz evde olmayinca noluyor o evde?

Dusunuyorum kendi annem babam ben evde yokken evimde olsa beni rahatsiz eder mi diye, hayir etmez neden etsin?

Cocukken kendinize ait odaniz olmadi mi sizin ya da oldu da kişisel alaniniza aileniz saygi gostermiyor muydu?
Yani psikolog filan degilim de anlam.vermeye ugrasiyorum. 😁😁 Bu derece burasi bennnimm kalem, evin hanimiyim tavirlarini
Sizin eviniz de havuzlu lüx sitede mi ? Hayır normal apartman dairesiyse belki konu sahibini anlayamayız diye şeyettim. :confused::KK70:

Kendi kayınpederim cok sacma bir insandir.Sizinkinde de hafiften var bi tuhaflik.Gereksizlik abideleri.

Ben gelemem ama.

Back
X