kayinbaba ve kaynana

Çoğu yaşlı insanın maddi durumu iyi değil kesin kışı sizde geçirecekler
işte o zaman 2 ay değil bildiğin 8 aylığına geliyor oluyorlar yeni evli çifte hayırlı uğurlu olsun insan salonunda sere serpe uzanmak ister sevmek sevilmek ister ama aile büyükleri buna müsade etmez..bakıma muhtaçlar mı bence hayır 2 aylığına geliyoruz diyen adamlar kılıf uydurarak geliyorlar..yavaş ve derin gelin ürkmesin maksat..yoksa kimse anaya babaya tabiki sırt çevirmemeli ama balım gülüm günlerinde değil..(senin mesajının üstünden toplumsal bir mesaj veryim dedim konu sahibine )

b
bekarken suratına bakmamışlardır oğlanın evlenince erkek oluyorlar zaar

evet evet erkek çocuklar toprakta biter kendi kendine büyür

Valla anne baba bise denmiyor cok dogru ama onlarin dusunmesi gerekir..ayni seui bende yasadim ben kv de butun karfeslerini toplayp haftada en az uc gun gelirdi en guzel Günlerimizn icine ettilet ben esimle aylarca sorun yasadim bunun yannsa esimin ailesinden sogudum vs vs bisuru olumsuz sey işte. ..olumlu bir şey olmadi..hala da hepsinden nefret ediyorum. .dusuncesizlik yaptıkları. .gelsin kalsin gitsin ama evin barkin var be kadin birak insanlari bi basbasa. .yasamayan bilmiyor malesef..atip tutmak kolay..

Çok ilginç ben başkasının evinde asla ama asla rahat edemem o kadar süre inanamıyorum böyle birsey planladıklarına....

saygıda kusur etmek değil inan mesele. sonuçta kovacakta değiliz. ama biz daha yeni evliyiz yani daha birbirimizi yeni tanıyoruz. yoksa tabi ki kalacaklar ama süre de çok uzun bilmiyorum

sebepsiz yere mi 2ay kalacaklar?? ayiptir ya.. ne biliyim hastane isi olur, cookk uzaklardan (mesela avusturalya filan) geliyolardir, anlariz da, oylesine misafirlige gelip 2ay postu sermek nedir?

Bunlarda eşimin ailesi familyasındanmış,1,5 ay 2 ay ben alıştım sende alışırsın.

kendim ve ailem maksimum 3 gün misafirliğe alışık olduğumuz için bende çok ama çok yadırgamıştım ilk başlarda.

hoş halada yadırgamıyor değilim eşimin hatırına saygı duyuyorum sabrediyorum ama zor.

allah kolaylık versin.

2-3 HAFTA KALIP DÖNMELERİ LAZIM EŞİN KONUŞSUN BENCE 2 AY ÇOK UZUN BİR SÜRE. BİR DE 2 AY KALIP 2 AY SONRA TEKRAR GELİRLER BU DA BÖYLE GİDER

neyse ki sonradan düzelmiş durum. bu duruma düşen kızın ailesi olunca pek sorun olmuyo kız tarafı bi şekilde anlatıyo ailesine gelmemesi veya yapmaması gereken şeyleri ama erkek tarafına toz kondurulmuyo nedense onlara hep ayıp. veya söylense bile gelin suçlanıyo ben etrafımdan böyle gördüm

niye kalıyorlar bilmem ama mutlaka bir nedeni vardır bir de şu pencereden bakın sizin de anne babanız olabilirdi eşiniz onların gitmesini istese üzülmez misiniz ayrıca evliliğinin ilk gününden ömür boyu birlikte kalanlar var yaşlılara bakmak onları mutlu etmek dualarını almak iyidir :)

niye kalıyorlar bilmem ama mutlaka bir nedeni vardır bir de şu pencereden bakın sizin de anne babanız olabilirdi eşiniz onların gitmesini istese üzülmez misiniz ayrıca evliliğinin ilk gününden ömür boyu birlikte kalanlar var yaşlılara bakmak onları mutlu etmek dualarını almak iyidir :)

siz birşey söyleyemezsiniz ki zaten.misafirler onlar ama 2ay çok uzun bir süre.daha evliliğinize adapte oluyorsunuz birde hoopp kayınvalide kayınpederin gelişi sizi yıpratada bilir.sonuçta yeni evli bir çiftlerin evinde 3.şahısların olması zor oluyor hep.
böyle durumlarda k.v ve k.p kendileri düşünmeliler ve bu kadar süre kalmamalılar.hiç değilse 1 hafta kalsınlar gitsinler.
bilemedim ki şimdi.eşin ne diyor bu duruma? ne desin ki anası babası.seviniyordur evine geldikleri için.eşinin hatrına sabret canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…