işte o zaman 2 ay değil bildiğin 8 aylığına geliyor oluyorlar yeni evli çifte hayırlı uğurlu olsun insan salonunda sere serpe uzanmak ister sevmek sevilmek ister ama aile büyükleri buna müsade etmez..bakıma muhtaçlar mı bence hayır 2 aylığına geliyoruz diyen adamlar kılıf uydurarak geliyorlar..yavaş ve derin gelin ürkmesin maksat..yoksa kimse anaya babaya tabiki sırt çevirmemeli ama balım gülüm günlerinde değil..(senin mesajının üstünden toplumsal bir mesaj veryim dedim konu sahibineÇoğu yaşlı insanın maddi durumu iyi değil kesin kışı sizde geçirecekler
bekarken suratına bakmamışlardır oğlanın evlenince erkek oluyorlar zaarşu durumda bile anne baba saygılı olcaksınız sizin gelininiz inş size yapmaz diyolar ya ayar oluyorum..
3 aylık evliler ya yeniler rahat etmek isterler kp kv desinin yanındamı gecelikle oturup öpüşüp koklaşcaklar..
maksat nedir burda anlayamıyorum şu kv deler oğullarının yakasından çeksinler ellerini evlendiler gitti.
kız veya erkek saygısızlık yaparsa ozaman konuşun..
erkek evlatları oalnlar şimdiden kv moduna girmişler bile. ama kendi kızlarına bu yapılsa aman ne işleri var evleri yokmu denir elinizi biraz vicdanınıza koyun ya...
b
bekarken suratına bakmamışlardır oğlanın evlenince erkek oluyorlar zaar
Hızmet edicem diye kendini paralama. Belki seni test etmek icin gelmisledir. Ayrica sen esinin bu durumu bilmediginden eminmisin?
Rahat ettirme diyenlere cok kizdim. Eşinin ANNE ve BABAsi. Onu bu yaşa getirmisler. Emek vermisler. Ayni sey sizin başiniza gelse yaygara koparirsiniz. Kim olursa olsun eve gelene hurmet ederim, hizmet ederim.
Konu sahibi, sen oyle diyenlere bakma. Hurmet et. Saygida kusur etme. Anne-baba napcaksin. Sakin eşine sorma neden kaldiklarini. Araniz acilabilir. Sen saygi gosterdikce eşinin gozunde buyursun.
neyse ki sonradan düzelmiş durum. bu duruma düşen kızın ailesi olunca pek sorun olmuyo kız tarafı bi şekilde anlatıyo ailesine gelmemesi veya yapmaması gereken şeyleri ama erkek tarafına toz kondurulmuyo nedense onlara hep ayıp. veya söylense bile gelin suçlanıyo ben etrafımdan böyle gördümEşimin arkadaşı evlenince kızın ailesi sabah kahvaltıya gelirmiş adet olarak.Adam isyan ediyordu gelsinler donla acicam kapıyı diye.Allahtan kız engellemiş gelmemişler.Cok gulmustum o aklıma geldi okuyunca.Insanda biraz düşünce olur ya.Gerci benim kayinvalidem de alt sokagimizda oturuyordu.3 günlük evliyken bir çuval bezelye yollamisti ayiklayip buzluga atın kışın yenir diye.Zavalli eşimle oturup bir guzel ayiklamistik mecbur.Kizsam mı memnun mu olsam bilememistim.Buyukler bazen tuhaflasabiliyor böyle...
Elbetteevet evet erkek çocuklar toprakta biter kendi kendine büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?