kayinbaba ve kaynana

Konu sahibi nerelerdesin ? hergun giriyorsun ama hic yazmiyorsun konuna. Konuyu kapattirmak istiyorsan kapatmalarini bildir mune ye mesela. Yoksa burda senin yazmadigin konunda insanlar birbirine girecek bak.

Ben cevap vermek istiyorum 27.11 yasindayim erkek cocuk annesiyim kiz ve erkek kardesim var kaynanamla kalmiyorum

kırılma ama az düşüncesizlermiş 3 aylık evli çiftin evıne 2 ay yatılı gidilmez

Kızlar

10 gün once evlendim.evlendiği gece otele gidemedik bir priz çıktı bende annemler gelinliği mi çıkaralım sonra düşünürüz derken o gece evde kaldık. Sabah kahvalyıldan sonra evin içinde kaza yapıp kolum ciddi anlamda yaraladı. 17 dikis im var.bugün dikisler alındı daha.eşime bu halde ben yola çıkmam sen işlerinizi hallet gel diye yolladım mecburen.

Bu arada evimiz kaynanam karı. Olduğu şehre taşımıştır. Daha ben gidip oturmaya gidip yerleşmiştir karı koca.yaslilar ya köy rahat değilmiş diye.düşünün durumu.eşim benden fazla ki kızıyor bu duruma ama yaptıkları terbiyesizlik bakın.

Bizde yakınız Yardımınız geliriz derken gelip yerleşti, er.... Eşim bir gitti eve salona yerleşmiş orda yiyip içiyorum oraya yatak kurmus yatıyorum. Babası koyde lazım eşya ne varsa kendine toplayıp gelmiş. Mesela eski tv getirmiş neymiş mutfağa kuracaktır

-10 günlük gelinim ama ko ama 1 gece bile kalmadı m kolum yaralanan balayı kaldı. Öyle gelinligjmle annemler döndüm kaldım eşim 2 güne gelip alacak ama ben onla or dayken gitmek istemiyorum.bu ne saçmalık. O kadar adaman biride ya ne isininiz var daha gelin kendi evine gelip oturması demiyor herkesin işine geliyor anne babasının sorumluluğunda kurtuluyor ya......

Onlarla yaşamayı bukesinde ama bu 15- 20 günü bulacak.yani daha kocaman 1 gece geçirmeden onlarla mi kslacagim

A

Ah canim cok iyi anliyorum seni. Sanırım bastan alistirmak icin boyle yapiyolar. Bi de kadınları onemseyen yok ki. Onlara göre o ev oğullarının. Sanki sen yasamiyomussun gibi.
Benimkiler odama bile cat cat giriyorlardi. Valla artık zor gelirler. Kendileri ettiler. Sana da sabir diliyorum canim benim

kavga mı ettınız, zor gelırler demişsiniz?

Cok teşekkür ederim
37 gün kaldilar canim
Sebep ne olursa olsun,sana sorulması,fikrinin alınması lazım.Bu alışkanlığa döner haberin olsun.Hem de yeni evli bir çiftin evinde.Bu erkeke ailesi de,oğullarının evini kendi evleri sanıyor.Her şeyi yapmaya muktediriz zannediyolar.

Ne güzel

Tühhh 2 ay az değil mi? Neme lazım sonra oğullarını aç koyarsın sefil kalır biraz daha kalsalarmış ya!!! Hatta temelli gelip kalsınlar. Yuh artık ne diyim

Ana bu konu 2014 yılınınmış ya. Valla çok pardon. Şimdi farkettim

Ya ben anlamıyorum biz mi tuhafız millet mi tuhaf? 2 ay kalmak nedir yeni evlenen birinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…