Aynı fikir de olun demedim ki? Üstelik şöyle yap, böyle yap ta demedim, eğer memnuniyetsizsen, ki konudan da öyle anlaşılıyor ona göre davran dedim sadece, neden rol kessin ki? Zaten kalmaları için bir sebep mi var yoksa öylesine mi konu sahibi ilerleyen günler de paylaşır diye tahmin ediyorum, hepimiz de öğrenmiş oluruz. Zaten, bir sebep varsa amenna, yine söylüyorum kalabilirler tabii, en doğal hakları ama öylesine planlanmış sadece gezmek sebebiyetinde ise yine söylüyorum bana göre çok fazla, 2-3 ay da bir 2 aylığına gelip kalmaları bana göre çok gerekli bir durum değil, bu da benim düşüncem herkesin de kendi düşüncesidir elbette.
Benim adıma demediklerimi konuşmayın.
Neden rol kessin ki diyorsunuz.
Benim böyle bir lafım mı oldu?
Daha önce ilk bana yazdığınızda da kimse öyle böyle yapın demedi diyerek konuya girdi dediniz.
Benim böyle bir cümlem de yoktu.
Siz istediğinizi düyünürsünüz ben istediğimi.
Ben bana uymayan şeyleri yazarım siz kendinize.
Ayrıca ben sizi baz alarak da yazmadım yorumumu.
Var mı sizden bir alıntı.
Neden üzerinize alınıp benim demediğim şeyleri de katarak üstelik yazıyorsunuz bana?
benimde yoktu fobim ama sık sık gelip çokça kaldıkları için şu an çok feci fobi oluştu bende.Sana tavsiyem baştan tavrını koy yoksa önünü alamazsın.3 aylık evlilerin evinde insan 1 gece kalmaya bile çekinir nu ne yahu iyice zıvanadan çıkartıyorlar insanıBilmiyorum ki iki ay kadar dediler
benimde yoktu fobim ama sık sık gelip çokça kaldıkları için şu an çok feci fobi oluştu bende.Sana tavsiyem baştan tavrını koy yoksa önünü alamazsın.3 aylık evlilerin evinde insan 1 gece kalmaya bile çekinir nu ne yahu iyice zıvanadan çıkartıyorlar insanı
Geceleri bol bol duşa gir :))
Benim kp (takip edenler bilir çoook severim) cici kv yi alıp gelmişti ve geceleri ısrarla banyoyu kullanıyordu tuvalet için. Ara kapıyı kilitledim :)
Klozetin kapağını açık bırakıyordu (gerçi hala bırakıyor) bir kaç kez eşime kızdım onların yanında aşkım klozetin kapağını kaç kez kapat dedim diye. Eve geç gidip yemek yapmadım mesela cicinin yapmasını sağladım. Onlar varken yıkadığım çamaşırları yattıkları odaya serdim, cici toplamak zorunda kaldı.
Bir bayramda oturma odasında yatmalarını istemediğim için yer yatağı yaptım, beyimiz rahat edememiş dedikodumu yapıyor karısına odasına girdim "babacım söylediklerinin hepsini duydum çok üzüldüm keşke bana rahat edemediğini söyleseydin" dedim. Artık geldiğinde kalamıyor öyle 3 günden fazla. Ve ben hiç kötü olmadım :)
valla birkaç sene önce nerdeyse 3 ay kadar kalmışlardı bıktırana kadar.haftasonları çocuğumu alıp çıkıyodum evde durmuyodum.Sonrasındada ara ara hep gelirler en az 1 hafta kalırlar.Gerçi kayınvalidem çocuğu okula getirip götürürüm faydam olur diyor ama ben istemiyorum fayda falan.Bende fobi oluştu çünkü.Ne kadar kaldilar sizde? Mutfagina yatak odana filan girip karisiyor muydu?
e o kadar kalınca haliyle her yere girip çıkıyolar.Çalışıyorum birde o yüzden ele alamıyorumNe kadar kaldilar sizde? Mutfagina yatak odana filan girip karisiyor muydu?
e o kadar kalınca haliyle her yere girip çıkıyolar.Çalışıyorum birde o yüzden ele alamıyorum
iki ay kalmaya niyet edenler kendi anneniz ve babanız olsaydı bukadar sorun yapıp buraya yine konu açarmıydınız?çok merak ettim
hıcbır kız annesı babası bunu yapmıyor cunku o yuzden bole bır konu goremezsınız
ben hıc gormedım kızımın evıdır gelırım damat rahatsız olursa olsun kızımla bızım yuzumuzden tartısırsa tartıssın banane kızımın evı gelıcem ıste dıyen bır kız aılesı gormedım
goren varsa berı gelsın
bu terbıyesızlık sevıyesızlık erkek anaarında var _ bı onlar evlat dogurmus bızım analarımız ana degıl-
evet konu sahıbıne sordunuz ama ortaya yazılıyor ve yazılanlara herkesın bı yorum yapmaya hakkı varBu soruyu size sorduğumu hiç hatırlamıyorum.
Ben ortada terbiyesizlik görmedim.evladının evine gidip kalması kadar doğal birşey olamaz.
Selam kizlar. Bugün itibariyle 3 aylık evliyim. Yani cok yeni. Es durumu atamam olmadığı icin de ücretsiz izindeyim, evdeyim yani. Bugün kaynanam ve kayinbabam bize geldiler bir hafta kalmaya. Öyle kaynana fobim de yok. Yabi sonucta sevdiğim adamin annesi babasi. Kalacaklar tabi. Ama farkettik ki yaklaşık 2 ay kadar kalacaklarmis
yani onlari kiramam. Sonucta buyugumuz ama cok yeni de evliyiz.
Bana bi fikir verin. Ne yapacağım? Nasıl olacak bu is?
ediyorum tabi yüzümün şekliyle bazen lafla ama benimkiler biraz vurdumduymaz,napalım idare ediyoruz.Ben 11 yıllık evliyim ama yeni evlilere tavsiyem baştan sınırlarını koysunlar..Cok sinir bozucu. Tepkini belli ettin mi?
evet konu sahıbıne sordunuz ama ortaya yazılıyor ve yazılanlara herkesın bı yorum yapmaya hakkı var
evet resmen terbıyesızlık gelırler kalırlar ama herkesın annesı babası var 2 ay kalınmaz
damadın anası babası 2 ay kalır e o zaman gelının anası babası yokmu 2 ay da onlar kalır ee ne anladım evlenmeselerdı o zaman herkes anasıyla kalsaydı
ben kesınlıkle ınanmıyorum bole yapanların evdekı ınsana verdıklerı rahatsızlıgın farkında olmadıklarına
bu resmen tebıyesızlık
bırde merak ettım yanı hem sızı hemde bole yorum yapanları gercekten merak edıyorum sorularımı yanıtlarsanız eger neden bole yazdıgınızı anlayacagım ve benım gıbı merak edenler de anlayacak
1- kac yasındasınız
2-kız annesı mı erkek annesı mısınız
3-kac kardesssınz - eltı yada gorumce falan olup olmadıgınız anlamak ıcın-
4- kendı kaynananızdan ayrı mı beraber mı yasıyorsunuz
amacım sorguya cekmek degıl ama akıl sır erdıremıyorum su - kendı annen olsa- ıle baslayan yorumlara
yanı sıze kaynananız 2 ay sende kalıyorum be gelıyorum dese seve seve aman - gel annecım bır ay da benım ıcın kal - der mısınız
kendimi kaynana gelin programında veya oğluna almaya niyetli kaynananın testinden geçmeye hazırlanan kızmış hiissi yaşadım.
nüfus cüzdanımı vereyimde boşuna bukadar soru sormayın siz kendiniz araştırın.
30 yaşındayım bir kız annesiyim,4 tane ablam var,
Ben kayınvalideme yalvarırdım geçen seneye kadar anne gel kal diye.ama kayınvalidem hiç kimseye kolay kolay gidip kalmaz.bu yılda yurt dışında olduğum için çağıramıyorum.sebebi ise kayınvalidem asla uçağa binemez.
umarım sorularınızı yanıtlamışımdır.kayınvalide adayımız.beklediğiniz gibi erkek annesi değilim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?