kayinbaba ve kaynana

Benim adıma demediklerimi konuşmayın.
Neden rol kessin ki diyorsunuz.
Benim böyle bir lafım mı oldu?
Daha önce ilk bana yazdığınızda da kimse öyle böyle yapın demedi diyerek konuya girdi dediniz.
Benim böyle bir cümlem de yoktu.
Siz istediğinizi düyünürsünüz ben istediğimi.
Ben bana uymayan şeyleri yazarım siz kendinize.
Ayrıca ben sizi baz alarak da yazmadım yorumumu.
Var mı sizden bir alıntı.
Neden üzerinize alınıp benim demediğim şeyleri de katarak üstelik yazıyorsunuz bana?

Bakın ben kendi adıma sizin yorumunuza karşılık verdim, kendi üzerime bu şekilde bir alma oldu, hem alıntı yapmak için yorum içinde isim geçmesi gerekmiyor. Üstelik '' ben sizin gibi öyle yapın'' demiyorum derken benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi bahseden sizsiniz, ama sonra kalkmış bana benim adıma demediklerimi konuşmayın diyorsunuz önce iyi anlayın, ben siz rol kessin istiyorsunuz demiş miyim? Memnun kalmadığı durumlar da maskelememesi gerektiğini söyleyerek bence rol yapmaması gerekiyor anlamında kendimce fikrimi, yaptığım yorumda ne demek istediğimi açıkladım ama siz bunu, sizin yaptığınız yoruma göre benim çıkardığım anlamın rol kesmek olduğunu algılamışsınız.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki iki ay kadar dediler
benimde yoktu fobim ama sık sık gelip çokça kaldıkları için şu an çok feci fobi oluştu bende.Sana tavsiyem baştan tavrını koy yoksa önünü alamazsın.3 aylık evlilerin evinde insan 1 gece kalmaya bile çekinir nu ne yahu iyice zıvanadan çıkartıyorlar insanı

Kendileri düşünmesi lazım yani ne diyebilirsinizki asluında mesafe iyi de siz yapacak karaktede degilsiniz heralde idare edin

Aaa 2 aycııık mı? deseydin. Toplasınlar pıllarını pırtlarını taşınsınlar madem size.

Ne kadar kaldilar sizde? Mutfagina yatak odana filan girip karisiyor muydu?

hahaha ne güldüm ya

Ne kadar kaldilar sizde? Mutfagina yatak odana filan girip karisiyor muydu?
valla birkaç sene önce nerdeyse 3 ay kadar kalmışlardı bıktırana kadar.haftasonları çocuğumu alıp çıkıyodum evde durmuyodum.Sonrasındada ara ara hep gelirler en az 1 hafta kalırlar.Gerçi kayınvalidem çocuğu okula getirip götürürüm faydam olur diyor ama ben istemiyorum fayda falan.Bende fobi oluştu çünkü.

Sabret canim. Sevablarini al
Gelmeseler iyimis o kadar uzun sure ama o kadar dusunememisler heveslenip gelmişler.
Sorunumuz yok madem esinde gidin artik diyemez

iki ay kalmaya niyet edenler kendi anneniz ve babanız olsaydı bukadar sorun yapıp buraya yine konu açarmıydınız?çok merak ettim

ya gerçekten bazı insanlar çok düşüncesiz oluyorlar...en sinir olduğum konulardan biridir bu.

oğlunun bekarken yüzüne bakmayan insanlar evlenince tutuşuyorlar

iki ay kalmaya niyet edenler kendi anneniz ve babanız olsaydı bukadar sorun yapıp buraya yine konu açarmıydınız?çok merak ettim

hıcbır kız annesı babası bunu yapmıyor cunku o yuzden bole bır konu goremezsınız
ben hıc gormedım kızımın evıdır gelırım damat rahatsız olursa olsun kızımla bızım yuzumuzden tartısırsa tartıssın banane kızımın evı gelıcem ıste dıyen bır kız aılesı gormedım

goren varsa berı gelsın
bu terbıyesızlık sevıyesızlık erkek anaarında var _ bı onlar evlat dogurmus bızım analarımız ana degıl-

Bu soruyu size sorduğumu hiç hatırlamıyorum.
Ben ortada terbiyesizlik görmedim.evladının evine gidip kalması kadar doğal birşey olamaz.

Bu soruyu size sorduğumu hiç hatırlamıyorum.
Ben ortada terbiyesizlik görmedim.evladının evine gidip kalması kadar doğal birşey olamaz.
evet konu sahıbıne sordunuz ama ortaya yazılıyor ve yazılanlara herkesın bı yorum yapmaya hakkı var
evet resmen terbıyesızlık gelırler kalırlar ama herkesın annesı babası var 2 ay kalınmaz
damadın anası babası 2 ay kalır e o zaman gelının anası babası yokmu 2 ay da onlar kalır ee ne anladım evlenmeselerdı o zaman herkes anasıyla kalsaydı
ben kesınlıkle ınanmıyorum bole yapanların evdekı ınsana verdıklerı rahatsızlıgın farkında olmadıklarına
bu resmen tebıyesızlık

bırde merak ettım yanı hem sızı hemde bole yorum yapanları gercekten merak edıyorum sorularımı yanıtlarsanız eger neden bole yazdıgınızı anlayacagım ve benım gıbı merak edenler de anlayacak

1- kac yasındasınız
2-kız annesı mı erkek annesı mısınız
3-kac kardesssınz - eltı yada gorumce falan olup olmadıgınız anlamak ıcın-
4- kendı kaynananızdan ayrı mı beraber mı yasıyorsunuz
amacım sorguya cekmek degıl ama akıl sır erdıremıyorum su - kendı annen olsa- ıle baslayan yorumlara
yanı sıze kaynananız 2 ay sende kalıyorum be gelıyorum dese seve seve aman - gel annecım bır ay da benım ıcın kal - der mısınız

her gelinin korkulu rüyası bu olsa gerek :) yapacak bir şey yok.eşinin ailesi artık mecbur katlanacaksın.eşine de bir şey söyleme bence güzelcede söylesen kırıcı olabilir.eğer 2 ay kalacaklarsa eşin zaten istediğiniz gibi samimi rahat davranamayacağınz için rahatsız olacaktır.yani eşin kendi farketmeli bunu

not: burdaki açılan konulara herkes istediğini yazabilir.benim konu sahibine sorduğum soruyu sadece konu sahibi cevaplayabilir.onun avukata ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
kayınvalidelere karşı kini olan bir bayan diyebilir terbiyesiz diye.sizin annenizede deniyor olabilir hanımefendi haberiniz ola

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…