Kayınbabadan ev alma mevzusu. Fikirlere ihtiyacım var

Hanımlar dün akşam kayınvalidem bendeydi. Bana sordu x sana ev işini açtımı diye. Bende; evet anne açtı konuyu ama ben oralı olmadım çünkü 300.000 euro benim bütcemi zorlar dedim. Sonra dediki; bizde türkiyeye gidicez arsa alcaz ve ev yaptiracagiz. Ayrica evin bir dairesini size vermeyi planliyoruz. O yüzden bu fiyatı düşündük, siz ne düşünüyorsunuz? dedi. Bende, 200.000-220.000'den fazla veremeyecegimi söyledim. Bunun üzerine minik oğlumun aramiza girip, babaanne gel oynayalim demesiyle konu simdilik kapandi. Bakalim hayirlisi..

Fiyatta sasilacak bir sey yok istanbulda duzgunce bir semtte 1.5, 2 milyondan asagi ev yok veya ev var ama ev demeye bin sahit ister. Salona 3lu kanepe sigmayan evler mesela :)
Parasi buranin kac misli olan yerde o fiyata ev iyi bile.

Neyse madem ki parasini verip alacaksiniz ve mademki krediye gucunuz yetiyor baska ev alin. Akrabayla ye ic alisveris is ticaret yapma...

Heleki baska kardes varsa kesin ilerde lafini edecek. Para verip aldiginizi kabul etmeyecek. Eve konmaya kalkacak vesaire yani bunlara hic gerek yok.

Hiç bulasma derim.300.000 euro ev parasi.daha buna faiz eklencek .eee noterde var.cok ucuza gelmis olmuyo zaten size.evi satip turkiye de ev yaptirip dairenin birini size vereceklermis.zaten yasal mirasci sizsiniz.size kalacak seyler icin niye borca gireceksiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…