kayınbabam bizi kovdu ne yapacağız şimdi

38OZLEM38

HERSEYİM BİRİCİK ESİM...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
1.180
9
108
Kayseri
Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim kayınvalidemgİlle beraber yaşıyoruz iki gün önce iftar vakti görümcemin giyimi yüzünden eşimle tartıştı İftarda da görümcem masadan kalkip eşime laf verince kavga oldu eşim görümcemi dövdu kayınbabamda bizi kovdu şimdi ev bakıyoruz tek maaşla kirada ne yapacağız bilmiyorum üstelik yatak odamızdan başka hiçbirşeyimiz yok elimizdeki tek para benim takilarim iki gündür gözüme uyku girmiyo ayni evde kus gibiyiz onlarla

kotu olmus
ama esininde ne hakki varki gorumceni dovmeye
babasi dururken basinda neden esin laf soylesin kiyafetine
olan size oldu simdi

her ser gibi gorunende vardir bir hayir..gecinirsiniz merak etmeyin,biraz sikin disinizi..hic olmazsa kendi oturma odaniz kendi wcniz banyonuz ...vb olacak..tum ev size ait olacak..simdilik az esyaniz ama cok huzurunuz olur..ev ustune ev olmayacagini kendi evinize ciktiginizda net olarak anlayacaksiniz..Allah yardimsiniz olsun ev arama surecinizde... hersey cok daha guzel olur..seneye tesekkur edersiniz iyiki kovmussun yasamak buymus diye..

vesile olmuş bence, evet çok ama çok zorlanırsınız ama ne güzel sadece ikinize iat bir eviniz olacak. Belki semtten ödün vereceksin uzak bir yere gideceksin, belki 1+1 bir yerde yaşayacaksın ama sadece senin olacak.

Herşey düzene girer, inşallah iyi olur herşey.

Sizin yerinizde olsam tarafsız davranırdım, yorum yapmazdım ne eşime ne ailesine.
Eşinizin, görümcenize yaptığı çok çok büyük bir ayıp, insanlık dışı yaptığı.

Zor zamanlar yaşarsınız ama biraz kendinizi sıkarak zamanla alışırsınız. Hem eşinizde kendi sorumluluğunu daha iyi bilir.
Belki sizde kendinize uygun bir iş bulup çalışabilirsiniz belkide evden destek olursunuz.

Sende çalış
iyi yine yatak odan ve takıların varmış?
ben evlenirken onlarda yoktu hepsini sıfırdan yaptık eşimle.
Ama yine de anne babasının evine tamah etmedik.

üzülme canım..allah bir kolaylığını verir..
hem belki daha iyi olur..karıkoca hayatınızı kurarsınız .evliliği daha iyi yaşayabilirsiniz..
sen çalış iş bul..eşine faydan olur..böyle bir imkanın yokmu..
eşya olayınıda kendiniz toparlayana kadar ikinci elden alır bir süre idare edersiniz

Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yasamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta

Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yasamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta

güzel olmuş çoğu bayan isyan ediyor burada ayırsalar evimizi diye
sizinki biraz üzücü olmus kovulmussunz ama herşey kendinize ait olacak
hem ne demişler azıcık aşım belasız başım:)

10 senedir başka eve çıkmamanız hata.Kayınpederiniz iyi yapmış,eşiniz ne hakla kızkardeşini döver!Umarım sizede şiddet uygulamıyordur.

Bence hakkınızda hayırlısı olmuş,tek maaşla geçinen onca insan var.Sizde geçinirsiniz merak etmeyin.Zor olacak diyorsanız sizde bir iş bulun.

"küs gibiyiz" demişsin

senle bir alakası yokki bu olayın

arayı sen bulamazmısın

yoksa sendemi konuşmuyorsun

ne olursa olsun seni düşünmek zorundalar

o anki durumu siz daha iyi bilirsiniz ama bence kendi evinize çıkmak için bahane olmuş bence. artık siz kendi düzeninizi kurabilir kendi evim diyebilirsiniz. karışanınız olmaz kendi düşünceleriniz olur ev hakkında iyi yönünden bakın ve bence çalışmaya başlayın..

Eşim çok iyi biridir ama çok sinirlidış damarına bastigörümcem bana daha el kaldırdığın görmedim yapmaz da çok seviyoruz birbirimizi kiralar yüksek beni de çalıştıracağıni sanmam 8 bilezikle yapacağız İşte herşeyi

Eşinize kardeşini dövme onun kıyafetine karışma hakkını kim veriyor. ne demek dövdü. kardeşi bilememiş o odayı abisinin başına geçirseymiş bi daha böyle birşeye cürret edermiymiş.
sizde huyunu biliyor ama diye destek olmuşsunuz çok ilginç...
konunuza gelirsek ennn zor hayat bile başkasının evindeki en rahat günden iyidir. vesile olmuş kendi düzenini kurarsın. sende çalış gül gibi geçinirsiniz merak etme...allah büyük dua et sen...

"küs gibiyiz" demişsin

senle bir alakası yokki bu olayın

arayı sen bulamazmısın

yoksa sendemi konuşmuyorsun

ne olursa olsun seni düşünmek zorundalar

Eşim beni dinlemez sonuçta babasi kovdu ağır geliyor ailesinin bana bazi kotu davranislari var görümcem de zaten kaynana gibi bana karşı çok soğuk bi yandan seviniyorum bi yandan da beni kotu gelin görmelerinden ailesiyle kotu olmalarından ve geçinememe korkusundan dolayi da aklım karma karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…