saygısızlık yapan sopayı yer diyorsun yani hımm ilginç bir bakış açısı o zaman sende ayağını denk al sakın saygısızlık yapma sonuçta daha 10 aylık evlisiniz ne olacağı belli olmaz tokatı yersin maazallah.
Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yasamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta
Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yasamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta
her ser gibi gorunende vardir bir hayir..gecinirsiniz merak etmeyin,biraz sikin disinizi..hic olmazsa kendi oturma odaniz kendi wcniz banyonuz ...vb olacak..tum ev size ait olacak..simdilik az esyaniz ama cok huzurunuz olur..ev ustune ev olmayacagini kendi evinize ciktiginizda net olarak anlayacaksiniz..Allah yardimsiniz olsun ev arama surecinizde... hersey cok daha guzel olur..seneye tesekkur edersiniz iyiki kovmussun yasamak buymus diye..
Dün kaynanam diyor ki madenm ayri ev istiyordunuz diyeydin kendi elimizle ayırt ederdik diyor eşimde istemiyordum ama babam kovdu kızını bagrina basti beni attı diyor bana da eksik alınacak ne varsa yaz dedipis görümcem eşimin 6boynuna tırnağıni gecirmis gördüm ya içim çiz etti abi olarak görmedi hic eşimi
Dün kaynanam diyor ki madenm ayri ev istiyordunuz diyeydin kendi elimizle ayırt ederdik diyor eşimde istemiyordum ama babam kovdu kızını bagrina basti beni attı diyor bana da eksik alınacak ne varsa yaz dedipis görümcem eşimin 6boynuna tırnağıni gecirmis gördüm ya içim çiz etti abi olarak görmedi hic eşimi
eşinin maaşı nasıl peki? her şerde bir hayır vardır. belki de daha iyi olacak böylesi
Görümcenizin kıyafeti nasıldı ki eşiniz babasının yanında dövdü kardeşini.....
Hiç hoş bır durum değil bu...
Görümcenizde ne gibi darp izleri var? Yoksa eşiniz iz bırakmadan profesyonelce mi darp etti? Yahu benim aklım oynayacak kardeş dövmenin karı dövmekten ne farkı var? Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz. En azından madem aranız çok iyi kocacığınızla tatlı dille kızı savunup girseydiniz araya. Aaa ama mazallah kocanızla aranız açılır değil mi? Olsun varsın, sizin ağzınızın tadı kaçacağına bir genç kız kocaman haliyle abisindne dayak yesin.
Eşinizde kızın tırnak izi varsa baya bir arbede olmuş demek ki, öyle bir tokatla falan bitmemiş iş. Baya kız kendini savunmak zorunda kalacak kadar dövülmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?