kayınbabam bizi kovdu ne yapacağız şimdi

kesinlikle katılıyorum.

Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yasamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta

Huyunu biliyor diye birşey mi var? Burada bir kadın gelip kocam kıyafetim yüzünden beni dövdü dese boşan diyoruz, boşan diyemeyenlerimizi bile adama saymadığını bırakmıyor. Kız kardeş olunca ne değişiyor? Hiç. Ha karısını dövmüş bir adam ha kızını ha kardeşini. Hepsi aynı insanlık dışı işkence benim gözümde. Dayağın mazereti olmaz.
Bir de bunu anlamıyorum, "Benim huyum böyle bunu kabul et, ona göre davran." Eee benim huyum da böyle o zaman sen buna göre davran. Değil mi? Seni özel kılan ne?"
Valla insanlık gereği ben olsam açık açık görümceme destek çıkardım, eşimle aramın bozulması pahasına, ben gelemem haksızlığa.
Hayır bir de babasının yanında bir genç kıza müdehale hakkı kime düşer?

Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yasamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta

saygısızlık yapan sopayı yer diyorsun yani hımm ilginç bir bakış açısı o zaman sende ayağını denk al sakın saygısızlık yapma sonuçta daha 10 aylık evlisiniz ne olacağı belli olmaz tokatı yersin maazallah.

kayınbaba haklımı ne esinin gorumceni dovmesi hemde boyle bir sebepten hos degil evli barklı adam esinin yanında bunu nasıl yapabiliyor..

Son düzenleme:
Dün kaynanam diyor ki madenm ayri ev istiyordunuz diyeydin kendi elimizle ayırt ederdik diyor eşimde istemiyordum ama babam kovdu kızını bagrina basti beni attı diyor bana da eksik alınacak ne varsa yaz dedipis görümcem eşimin 6boynuna tırnağıni gecirmis gördüm ya içim çiz etti abi olarak görmedi hic eşimi

bazen dıyorum esım tek cocuk olmasaydı keske.. yada ne bıleyım kayınpederım bızı de kovsaydı.. kendı tırnagımızla bıseyler basarmanın verdıgı hazla yasardım.. gerekırse tası as yapar ama evımı duzenımı kurardım.. sımdıkı halımden sıkayetcı deılım kayınvalıdem aannem kayınpederım babamdan otedır.. ama ev ev ustune zor cok zor.. bı de cocugumuz var.. ne evlılıgı anladım ne esımı.. benm de sadece yatak odam var benm dıyecegm kı onu da annem aldı.. emegımle aldıgım esyaları dusunuyorum da.. ahh keskeee.. hakkında hayırlısı olsun canım her serde bır hayır vardır.. tevekkul et takdırı mevlaya bırak.. canını da sıkma..

Görümcenizin kıyafeti nasıldı ki eşiniz babasının yanında dövdü kardeşini.....

Hiç hoş bır durum değil bu...

ben bu kadar kocaya aşık kadın görmedim hemcinsi dayak yerken o kocasına üzülüyor psikoloğa git hiç normal değilsin.

ben öyle bir durumda görümcemin yanında olurdum.kızı kaldırır eşime bağırır çağırırdım merhamet insani bir duygu.

kabul edilir bir şey değil.

Haydaa eşinizin ki canda görümcenizin ki patlıcan mı ? Hayret birşeysiniz..

Eşinize Allah muhafaza bir saygısızlık yaparsanız o da meşhur tokatını bu kez size uygularsa aman siz karşılık vermeyin.. Sonra o pis görümcenizden farkınız kalmaz

Görümcenizde ne gibi darp izleri var? Yoksa eşiniz iz bırakmadan profesyonelce mi darp etti? Yahu benim aklım oynayacak kardeş dövmenin karı dövmekten ne farkı var? Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz. En azından madem aranız çok iyi kocacığınızla tatlı dille kızı savunup girseydiniz araya. Aaa ama mazallah kocanızla aranız açılır değil mi? Olsun varsın, sizin ağzınızın tadı kaçacağına bir genç kız kocaman haliyle abisindne dayak yesin.
Eşinizde kızın tırnak izi varsa baya bir arbede olmuş demek ki, öyle bir tokatla falan bitmemiş iş. Baya kız kendini savunmak zorunda kalacak kadar dövülmüş.

kardeş kardeşin ne olduğunu istermiş ne öldüğünü
kardeşler aralrında kavgada eder barışırlarda ama siz görümcenize pis derseniz olmaz yakışmadı ..dövdüğünede memnun olmuşsunuzdur o zaman..

ne olursa olsun kardeş dövülmez
görümcenızı sevmıyor olabılırsınız ama en azından sız araya gırseydınız
allah korusun ya sızın başınıza gelseydı eşınız sızı herkesın ıçınde dövseydı ve kımse karışmasaydı bu duruma
hala tırnaklarını boynuna geçırmış dıyorsunuz
abım yok, ama olsa ve benı dövmeye kalksa
bırak tırnaklarımı boynuna geçırmeyı, kafasını koparırım

görümcenın kıyafetını bende merak ettım ?

ona dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…