Dün kaynanam diyor ki madenm ayri ev istiyordunuz diyeydin kendi elimizle ayırt ederdik diyor eşimde istemiyordum ama babam kovdu kızını bagrina basti beni attı diyor bana da eksik alınacak ne varsa yaz dedipis görümcem eşimin 6boynuna tırnağıni gecirmis gördüm ya içim çiz etti abi olarak görmedi hic eşimi
Kızlar sakinleselim mi biraz
Dün kaynanam diyor ki madenm ayri ev istiyordunuz diyeydin kendi elimizle ayırt ederdik diyor eşimde istemiyordum ama babam kovdu kızını bagrina basti beni attı diyor bana da eksik alınacak ne varsa yaz dedipis görümcem eşimin 6boynuna tırnağıni gecirmis gördüm ya içim çiz etti abi olarak görmedi hic eşimi
Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yasamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta
esinizin huyu nedir yani? sinirlenince dover mi hemen ?
pardon ama basta baba varken abiye biraz baska bisey duser!!!
Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yapmamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta
Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim kayınvalidemgİlle beraber yaşıyoruz iki gün önce iftar vakti görümcemin giyimi yüzünden eşimle tartıştı İftarda da görümcem masadan kalkip eşime laf verince kavga oldu eşim görümcemi dövdu kayınbabamda bizi kovdu şimdi ev bakıyoruz tek maaşla kirada ne yapacağız bilmiyorum üstelik yatak odamızdan başka hiçbirşeyimiz yok elimizdeki tek para benim takilarim iki gündür gözüme uyku girmiyo ayni evde kus gibiyiz onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?