kayınbabam bizi kovdu ne yapacağız şimdi

Orada babası varken abisi ne oluyor ki. O adam aptalmı akılsızmı bilmiyormu kızına terbiye vermeyi. Evladını istediği gibi yetiştirir ona ne oluyor? Kirada oturmayı gözü kesmeyen başka horozun çöplüğünde ötmez. Demekki eşiniz kendisine güveniyor ki böyle cesur(!) hareketler yapıyor. Abinizden dayak (Allah'ım adı bile ürpertiyor) yediğiniz için bu normal geliyor olabilir. Ama biliyormusunuz gerçekte bu böyle değil.

Arkadaşlar bence görümcenin şortla dışarı çıktıgını,
konu sahibi eşine söylemiş,
hatta biraz da eşini doldurmuş,
abi de yemekte dayanamayıp konuyu açmış,
görümce de karşılık verince abi de karısının yanında ,
erkeklik yapacak ya kızcagızı dövmüş!

Kayınpeder de oglu ve gelinini evden kovmuş.

Olay bu kadar basit bence...

Konu sahibi eger sen eşine görümceni şikayet etmeseydin,
o evden kovulmazdınız bu 1,

şimdi diyeceksin ki sen benim söylediğimi nereden biliyorsun,
eşin gündüz işte,
görümce abisinin kızacagını bildiği için o işteyken giyip çıkmıştır,
kayınvalide kayınpeder de tutup abinin olay çıkaracagını bildikleri için,
kızlarını abilerine şikayet etmezler.

Dolayısıyla görümceni eşine şikayet eden sensin.
Bu da 2 !!!

Kendi kazdıgın kuyuya kendin düşmüşsün!!
Bu da 3 olsun !!!

Son düzenleme:

Eşin için üzülemeyeceğim. Haketmiş.

Ayrıca ne bekliyordunuz, yıllarca ailenizin eline mi bakacaktınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmalısınız.

esiniz kardeside olsa dövmemeliydi saygiszlik ettiyse kardesi tavir alir konusmaz ya da hadi bagrir diyelim

ama dövmek hic hos degil...sizi kovduguna degil ama kizina sahip ciktiigi icin babayi kutluyorum..

esiniz sizi dövse saygisizlik ettim demezdniz dövmenin bahanesi yok..

sizde kendi hayatiniza bakacaksiniz artik bundan sonra iyi kötü zorda olsa mecburen

bir yerden baslaycaksiniz kötü bir vesile olmus ama hayirlisi olsun...

ramazan ayinda hic hos seyler olmamls

at sahibine göre kişner.. değer görmek için değer vermek gerekir...şahsen böyle abim olsa bende muhatap olmak istemezdim kendisiyle..

Yedi el düşmanımda olsa, kalkıp dayak yese, bir erkekten. Ayırırım ALLAHın izniyle.
Ben dayanamam öyle şeylere...
Kötüyle , kötü oluyorsanız, kötülüğü hak ediyorsunuzdur. Her zaman bunu söylerim.

hemcinsinin,üstelik aynı evde yaşadığı,aynı sofraya oturduğu insanın dayağı hak ettiğini düşünen,benim keyfim hiç bozulmasın,iş güç kafamı yormayım ,kocam baksın işi ne mantığında bir zihniyet için 15 sayfa yazı yazmışız ya,bize de bravo bence

azcık nasiplenebilse bari

yaşadığınız ortam,alıştığınız zihniyet gereği sadece kendinize üzülüyorsunuz...evden kovuldunuz ya!
ben de o genç kıza üzüldüm...o evden biran önce taşınmanız herkes için doğru olan,geç bile kalınmış...
evlenirken de o eve güvenmiyordunuz herhalde evlenmek,ev kurmak,destek olmak böyle bir şey işte on yıl sonra anlamış oldunuz.

Eşin iftar sofrasında kardeşini dövdü ya bütün tuttuğu oruç boşa gitti işte koca gün boşuna aç susuz kalmış oldu.Ben de bu sıcaklarda şort giymeyi bırak utanmasam çırılçıplak dolaşıcam valla.Kayınpederin sizi kovmakla az bile yapmış hiç kusura bakma babasının yanında bir kızı dövmek ne demek.Ben görümcenin yerinde olsam abim bana el kaldırıcak ha boğazını parçalarım,gece uyurken kulağından içeri kızgın yağ dökerim,çöp şiş yaparım kim oluyomuş da benim giydiğime karışıyor o

Eşimin yaptigi iyi birşey değil biliyorum ama abisine saygısızlık yapmamasi gerekirdi huyunu biliyor sonuçta

canım dikkat sakın eşine saygısızlık yapma madem huyu böyle senide döver sonra boşanıyorum diye konu açmayasın sonra..
hey allahım bide normal karşılıyorsun dövmesini, sende kadınsın işte ...

sevinmelisin tatlım niye üzülüyosunki...az maz boşver kıt kanaat te olsa yepyeni bir hayata başlarsınız...kurtulursun sırtındaki yüklerden sadece sizin olan küçücük bir ev ne güzel olur...eşyayı falan da dert etme huzurunuz olsuz zamanla herseyiniz olur

boş ver ya çıkman daha iyi. az aşın ağrısız başın. hatta ne yap biliyormusun. olabildiğince uzağa git onlardan. ve olabildiğince annenlere yakın otur. öyle babamı olurmuş. tamam eşin haksız görümceni dövmekle ama... bu şekilde tepki vermemeliydi.
bak birde her şeyde vardır bir hayır. senin onlardan uzaklaşman için, şans sana. üzülme

kovdu derken ne dedi yani canım defolun gidin en kısa zamanda falan mı dedi...
bence bunu değerlendir ve çık git o evden geçinirsiniz korkmayın dişini sık azıcık aşım kaygısız başım..aynı evin içinde büyüklerin küs durması nedemek bilirim ekmekleri bişe boğazından geçmez...bende tam tersi salmıyorlar geçinemessiniz diye..

ben ankaradayım kayın babamlar bize 4 saatlik uzak olan mesafede başka bir şehirde yaşıyorlar; adam ta ordan karışıyor bizim aile düzenimimze. hiç sevmiyorum zaten kayınbabamı karı gibi çenesi var.hiç susmaz her şeye karışır.hatta birdefasında herkesin içinde benim mesleğimle alakalı eleştirmişti beni. hiç öyle meslek olurmuymuş git hemşirelik oku gibi salakça konuşmuşştu. pısırık eşimde ağzını açmamıştı. nefret ediyorum. her hatırladıkça adama daha da kinleniyorum. eşiminde burnundan getiriyorum hatırladıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…