kayınbabam bizi kovdu ne yapacağız şimdi

Sanane kız istemiyorsan çıkarsın konudan olupr biter hadi yallah

noldu konu sahibi zoruna mı gitti

birden gerçek yüzünü gösterdin işte

evde o kocaya sus pus ses çıkarmak yok mazallah yersin dayağı

bana mı burada sesin çıkıyor

sana gerçekleri söyledik hoşlanmadın herhalde

senin derdin o eve geri dönmek ne kadar sevmesende o aileyi evlerinde kalmak istiyorsun

çünkü rahatına geliyor zora gelemiyorsun ekmek elden su gölden yaşamak istiyorsun

o kadar belli ki yazdıklarından

ayrıyetten de nasıl cevap vereceğime sen karar veremezsin

demek şort giymiş vay vaaayyy...dövmek az gelir,tez kellesi vurula terbiyesizin!!

valla canım kusura bakma ama ben ayrı eve çıkmana sevindim boşver herşey yoluna girer ayrı eve çıkıyorsun sevin giderini azalt sonuçta artık kendi evin kendi düzenin var belkii ilerde birlik olduğun için başka dertlerini yazıcaktın en azından sen suçlu değilsin ve evi ayırıyorsun boşver eşyayı

aa olur mu biricik koçişleri var onların

severde döverde

Görümcem hakkında konuşacaklar konudan çıksin lütfen benle gerçekten dertleşmek isteyenler kalsin

katılıyorum kesinlikle ama keşke dövmeseymiş eşin küslük kötü şey :S

işe girmeyi düşünüyor musun hangi ilde yaşıyorsunuz? kiralar kaç para oralarda?

yani okudum,bir daha okudum,bir daha. gözlerime inanamadım yeminlekusura bakmayında şunu düşündüm ben,tabii görümcemi sevmem zaten,iyide anlaşamam ,hem eşimin huyunu da biliyor kaşınmasaydı mantığın var,ama o cici kocana birşey olduğu zaman nasıl da üzülüyorsun. O da bir annenin evladı,anlaşamayabilirsin,görümcem sevmiyorum dersin,fakat insan haklarına saygılı olmak zorundayız. zorundayız diyorum çünkü bu dünya da herkes mutlu olmaya hakkı var.hiç bir insan şiddeti hak etmiyor. madem eşinizle aranızdaki bağ çok kuvvetli,birbirinizi çok seviyorsunuz,yaptığının yanlış olduğunuda söylemeniz gerekiyor. ben burda üzüldüm görümcenize,tanımam etmem giydiği bir kıyafet yüzünden atılan bi tokat onda nasıl derin bir yara açacak düşünmek gerekir. belki erkeklere korkarak yaklaşacak,belki yuva kurmada çekinecek,kimin buna hakkı var ki

Son düzenleme:
Genç kızdım tatile gittik giydim bikinimi abimde gelmişti beni öyle görünce bakış attı babamda dur bakalım sana ne oluyor ben babası olarak bişey demiyorum sana ne oluyor karışamazsın demişti....

İyiki dayak filan yemedim biraz sıkardı yani helede babam varken...

Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz

bu nasıl bir zihniyettir böyle. bana el kaldıracak adamın anlını karışlarım. o eli alır.....
abi abiliğini bilecek kardeş kardeşliğini.
eeee o zaman abi de haddini aşmış kardeşide ona yapcak aynısı o zaman senin zihniyetle benimki kesişti bak...

Babanın yanında abının dövmesını geçtım kızması laf etmesı bıle babaya karşı saygısızlık dıye düşünüyorum

Eşiniz kızkardeşini dövüyor. Ve üstelik sizin yanınızda.
Babanın tepkisi çok da şaşılacak bir tepki değil.
Kızkardeşi sesini yükseltmiş olabilir ama..
Büyük saygısızlık eşinizin yaptığı.
Hem karışmaya hakkı olmadığı bir konu, üstüne dayak. Hem de herkesin içinde..
Ayıp...

Görümcenize çok üzüldüm.
Size gelince kirada da yaşarsınız o eşle, hem de huzurla.
Başkası yapamaz. Mesela görümcesini kocasının elinden alır, ne hakla bunu yaptığını sorar, haddini bilmesi gerektiğini hatırlatır, adam da onu boşar.
Ama siz eşinizle tencere kapak olmuşsunuz, kirada da sıkıntısız yaşarsınız, şayet eşinizin nabzını iyi tutarsanız.
Unutmadan bir tavsiye, birgün çocuklarınız olduğunda eşiniz onları hırpalarsa k.pederinizi anlarsınız.
Yine de ses çıkarmayın, eşiniz sizin "herşeyiniz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…