Short giyip disari çıkmış meraklilar:)-
Sanane kız istemiyorsan çıkarsın konudan olupr biter hadi yallah
Short giyip disari çıkmış meraklilar:)-
Ne kadar çok dövülmeyi benimsemiş kadın var yazık.
Ey hanımlar silkinin kendinize gelin artık hayvanların bile hakları var onları bile dövmek suç unsuru, nasıl yakıştırıyorsunuz kendine dayak yemeyi.
her ser gibi gorunende vardir bir hayir..gecinirsiniz merak etmeyin,biraz sikin disinizi..hic olmazsa kendi oturma odaniz kendi wcniz banyonuz ...vb olacak..tum ev size ait olacak..simdilik az esyaniz ama cok huzurunuz olur..ev ustune ev olmayacagini kendi evinize ciktiginizda net olarak anlayacaksiniz..Allah yardimsiniz olsun ev arama surecinizde... hersey cok daha guzel olur..seneye tesekkur edersiniz iyiki kovmussun yasamak buymus diye..
Sanane kız istemiyorsan çıkarsın konudan olupr biter hadi yallah
demek şort giymiş vay vaaayyy...dövmek az gelir,tez kellesi vurula terbiyesizin!!
Görümcem hakkında konuşacaklar konudan çıksin lütfen benle gerçekten dertleşmek isteyenler kalsin
işe girmeyi düşünüyor musun hangi ilde yaşıyorsunuz? kiralar kaç para oralarda?
Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
Genç kızdım tatile gittik giydim bikinimi abimde gelmişti beni öyle görünce bakış attı babamda dur bakalım sana ne oluyor ben babası olarak bişey demiyorum sana ne oluyor karışamazsın demişti....
İyiki dayak filan yemedim biraz sıkardı yani helede babam varken...
Görümcem hakkında konuşacaklar konudan çıksin lütfen benle gerçekten dertleşmek isteyenler kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?