kayınbabam bizi kovdu ne yapacağız şimdi

yorumlarınızı okumadan once daha ılımlıydım ama kusura bakmayın sız bu saygısızlıgınızla hak etmıssınız zaten

ohhhhh kaynana evınde ekmek elden su gölden yaşa görumce nası gezer nası yer ıcer onada karıs evın saltanatnı sur kımse sıze bısı demesın gorumceyı dovmekde kendınızı haklı gorun evden kovuluncada vay efendım bız sımdı ne yapıcagız. valla kendınızde o kadar cok hak gormussunuz kı KOVULMAKDA HAKKINIZ .

Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz

siz konu sahibi ile aynı kişi misiniz ?

bu forumdaki bazı olaylarda bazı yorumlar cidden insanın sabrını zorluyor ya.. şaka mısınız siz ?? bu nasıl bir bakıştır hayata.. yazık ya.. o hemcinsiniz daya yiyen.. onu gectim bir insan ..

sebepsiz yere birsey olmaz dogru !!!! yarın öbür gün sizin basınıza da gelir yazarsınız buraya... o zaman sizinki can olur ama !!

yazıklar olsun !

Eşinizin uygun bir zamanında, görümcenize el kaldırmasına çok çok şaşırdığınızı,üzüldüğünüzü,ondan beklemediğinizi ifade edin.
Şaşırmadıysanız bile yine şaşırmış gibi yapın.
Hem haksızlığa evet dememiş olursunuz, hemde bunu ne kadar anormal karşıladığınızı aklının bir köşesine yazar eşiniz, Allah korusun bir gün sizede denemeye kalkmasın diye !!

Son düzenleme:
Zor durumda kalırsak düşünürüm tabi kayseride yaşıyorum 300den gidiyor normal evler

eşinin maaşı 880 300 kira, faturalar minımum 100 desek, yıyecek alışverişi de ayda hergün makarna falan yerseniz 300 tutsa, en az 700 lira gider geriye kalır;

180 tl e onuda mesela bi dışarıya çıksanız gezmeye bi yemek yedin sinemaya gittin zaten 60 70 tl tutar geriye kalır 110 tlnız

sağlık sigortanız vardır umarım yoksa özele para dayanmaz

yani kısacası her şekilde geçinemezsiniz geçinmek kişiden kişiye değişir onun için bir an önce iş aramaya başlamalısın

mesleğin var mı bi 800 de sen alsan daha iyi olur...

Son düzenleme:
Şaşırmıştı herhalde ondan bakış attı zaten kesin giyme filan demedi,mayon filan yokmu demişti babamda uyarmıştı o anda sorun olmadı sonra yani..

yok genel anlamda söylemıştım zaten
babam varken başkasına laf söylemek düşmez
bende mını elbısemıde şortumuda gıyerım, oturmasını kalkmasını bıldıkten sonra sorun olmuyor
geçen ay enıştem kızdı hatta bu ne hal daha kısa bırşey bulamadın mı değıştır dıye
babam atladı hemen sana ne oluyo yakışıyo kerataya bırak gıysın dedı

880 tl maaş la 5 kişiye bakabiliyorsa eşiniz ( anne baba dayak yiyen görümce siz ve eşiniz ) aynı maaşla 300 tl kira verip iki kişiye kolaylıkla bakabilir .

kesinlikle katılıyorum arkadasım.bu kadar güzel anlatılırdı.

880 tl maaş la 5 kişiye bakabiliyorsa eşiniz ( anne baba dayak yiyen görümce siz ve eşiniz ) aynı maaşla 300 tl kira verip iki kişiye kolaylıkla bakabilir .

katılıyorum

aynı şekılde madem kayınbabanız ışsız maddı durumu ıyı değıl
sızı evden kovdu ya şımdı, sız gıdınce nasıl geçınecekler

Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
Haklısınız.
Saygısızlık diz boyu.
Ne demek şort giymek.
Abinin hatası evde dövmek olmuş.
Dolayacaktı saçları eline, doğru sokağa.
İbreti alem için gösterecekti abiliği, erkekliği.
Kız hak etmiş sonuçta, şort giymek gibi bir saygısızlık yapmış.

Baba bişey demiyorsa kimseye laf söylemek düşmez zaten ama eniştede takılmış bence lafite etmiş

eşinin görümceni dövmesini kınıyorum çok yanlış bir hareket evinizi ayırmanız herkes için iyi olacak.zor da olsa geçinirsiniz gerekirse sende iş bul çalış.ev ev üstüne olmuyor görüldüğü gibi mutlaka sorunlar sıkıntılar oluyor ayrı evde daha huzurlu olursunuz

aslında konu sahibi adına da üzüldüm ben..bir kadının dayağı hak ettğini düşünüyor ve döven erkeği haklı görebiliyor.çünkü öyle öğretilmiş.

800 lira maaşla geçinirsiniz,çalış demeyeceğim zaten eşin çalıştırmazmış (buna hiç şaşırmadım nedense)..8 bileziği zorda kaldıkça bozdurursunuz nolcak? yeter ki kadın çalışmasın..

Sorun ne biliyormusunuz arkadaşlar? Bu tip insanlar herkesin tek tip olmasını ister aslında. Kocasının eline bakan, ses çıkarmayan, dışardan çok mazbut ve iyi görünelim de 4 duvar arasında ne olursa olsun.

Kadınlar 4 yaşından beri rollerine alıştırılmıştır kızsın çayı sen götür, bunu giyme, şu saatten sonra çıkma vs. Sonra kadın ilk başlarda yadırgayıp etrafındakiler gibi olmak istese de zamanla sistemi kabul etmek zorunda kalır ve istediğini yaşayan, mutlu, istediğini giyebilen tüm kadınlara kin duymaya başlar ve bunu örf adet gibi laflarla örtüleyip satar bizlere..

Erkekler de aynı şekilde dışarda gördüğü tüm dişilere bakma,rahatsız etme hakkını kendinde bulur, kendi ailesini de ''korumaya'' çalışır ki kendi gibi erkekler onun dişilerine bakamasın onun diğerlerine baktığı gözle. Eh tabi bunun bir de pohpohlanma evresi vardır aile babası aferin vs. gibi.

Sorun şu ki bu toplumda 13 yaşındaki kızlar tecavüz edilmekte, ve Türkiye ensest ilişkide dünya 3. dür. Çünkü felsefe 'dışarıya mazbut görün evde ne yaparsan yap' tır.

Bu arada iftar saatinde bu çok örflü adetli insan tarafından Allah'ın yarattığı canlıya yapılan şiddetin günahı tartışılmaz bile, hepimiz kızın ne giydiğini sorarız sanki 'aşırıya' kaçsa çıksa hak edecek şiddeti.. Ki aşırı nedir? Kime göredir? Ama yok sen doğrusun ve herkes senin istediğin gibi yaşamalıdır. Yanlış gördüğüne hemen bir ters bakış fırlat aferin sana..

Boşuna uğraşmayın arkadaşlar anlamayacak. Böyle yaşayan hiçbir insan anlamayacak çünkü çok köklü birşey bu. Biz sadece kendi yetiştirdiklerimize aşılamalıyız doğru şeyleri. Yeni gelenlere, büyüyenlere, değişebilecek açık fikirli insanlara..

Ne diyeyim çok üzülüyorum!

Merhaba sen çalışsan guzel olur ama madem esın dışarıda calışmanı istemiyor evde en azından kırayı çıkarabilsek isler yapabilirsin örgü, dikiş nakiş, altin kesesi, nikah şekeri vs. Bunimkanlari araştır derim. Eşyaları da altınlarla halledersin bı sekilde.

bugün canparçası olan kardeşine bunu yapabiliyorsa o adam, yarın karısından sıkılınca oooo düşünemiyorum bile...

unutulmamasi gereken bir soz vardir "her ofkeli yumrugu,sevgiye ac bir yumruk yonetir"..ayrica tetikte durun savundugunuz,icten ice alkis tuttugunuz kocanizin attigi o dayak size hergecen gun artarak donebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…