Babanın yanında abının dövmesını geçtım kızması laf etmesı bıle babaya karşı saygısızlık dıye düşünüyorum
Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
Eşim çok iyi biridir ama çok sinirlidış damarına bastigörümcem bana daha el kaldırdığın görmedim yapmaz da çok seviyoruz birbirimizi kiralar yüksek beni de çalıştıracağıni sanmam 8 bilezikle yapacağız İşte herşeyi
Zor durumda kalırsak düşünürüm tabi kayseride yaşıyorum 300den gidiyor normal evler
Şaşırmıştı herhalde ondan bakış attı zaten kesin giyme filan demedi,mayon filan yokmu demişti babamda uyarmıştı o anda sorun olmadı sonra yani..
Görümcenize çok üzüldüm.
Size gelince kirada da yaşarsınız o eşle, hem de huzurla.
Başkası yapamaz. Mesela görümcesini kocasının elinden alır, ne hakla bunu yaptığını sorar, haddini bilmesi gerektiğini hatırlatır, adam da onu boşar.
Ama siz eşinizle tencere kapak olmuşsunuz, kirada da sıkıntısız yaşarsınız, şayet eşinizin nabzını iyi tutarsanız.
Unutmadan bir tavsiye, birgün çocuklarınız olduğunda eşiniz onları hırpalarsa k.pederinizi anlarsınız.
Yine de ses çıkarmayın, eşiniz sizin "herşeyiniz"
880 tl maaş la 5 kişiye bakabiliyorsa eşiniz ( anne baba dayak yiyen görümce siz ve eşiniz ) aynı maaşla 300 tl kira verip iki kişiye kolaylıkla bakabilir .
Haklısınız.Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
yok genel anlamda söylemıştım zaten
babam varken başkasına laf söylemek düşmez
bende mını elbısemıde şortumuda gıyerım, oturmasını kalkmasını bıldıkten sonra sorun olmuyor
geçen ay enıştem kızdı hatta bu ne hal daha kısa bırşey bulamadın mı değıştır dıye
babam atladı hemen sana ne oluyo yakışıyo kerataya bırak gıysın dedı
O görümcem varya benim nikahimi düğünümu bana zehir etti çocuğumu istemedi beni küçümsedi şimdi herşeyi unutup onu teselli edemem
880 tl maaş la 5 kişiye bakabiliyorsa eşiniz ( anne baba dayak yiyen görümce siz ve eşiniz ) aynı maaşla 300 tl kira verip iki kişiye kolaylıkla bakabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?