Siteyi yıllardır takip ediyorum ilk defa konu açma ihtiyacı hissettim kızlar dertleşeceğim kimsem yok eşimi de üzmek istemiyorum çünkü konu ailesi olduğunda çok hassas.Kendimi çok yalnız hissediyorum bu konuda. Konuya gelecek olursak.
Bugün görümcemin oğlunun doğum gününe gittik başka bir ile. K.babam, k.validem, eşim ,18 aylık bebeğim ve ben. Bebeğim uykusunu alamadığı için çok huysuzdu tüm gün yapışık gezdik. Akşam üzeri eşimden aşağıya indirmesini istedim, indirdi sadece 15 dakika kaldılar bebeğimin yemek saati geldi yukarıya çağırdım.
O sırada görümcemin eşi oğluyla (benim oğlumla aralarında 1 yaş var)birlikte dışarıya çıkacaklardı eşimi de davet etti. Görümcemin eşinin annesi de o gelemez çocuk bakıyor dedi ben o sırada mutfakta oğlumun yemeğini hazirliyordum. K. Babamda benim duymadığımı sanarak "Anası baksın biraz da ana varken babaya mı düşer " diye bir laf söyledi. Ben de dönüp "Damadını çocuğuyla yollayıp geline geldiği zaman anası baksın demek ne kadar doğru acaba diye cevap verdim. Sonrası sessizlik... Ama çok üzüldüm bu şekilde konuşmasına saygıda hürmette kusur etmezken bunu hakettiğimi düşünmüyorum... Ara ara laf dokunduran bi insan ilk defa bu kadar net cevap verdim ama içim çok huzursuz. Eşime de anlatamadım üzülür diye. Neden değer görmediğimi anlayamıyorum