Kayınbabama gıcık oluyorum

Anonim-011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
30
11
3
Yeni evlendik şansımıza taşınacağımız evde sorun çıktı tadılata girdi 1 ay kaynanamın evinde kalacaz ama birakıp babamın evine dönmemek için zor tutuyorum eşimle gece hayatımız yok Pat diye kaldığımız odaya dalıyor oda tam mutfağın karşısında akşama kadar orda oturuyor e tabi ses yapamıyoruz duşa bile giremiyoruz ya da bişey konuşalım odada gülelim filan hemen gelip soruyor noldu diye cevap verene kadar soruyor sanane dememek için zor duruyorum. Dün oturuyor bütün gün tam duşa girdim on kere kapıya vuruyor ben girecem diye durup durup baban gil az takı taktı diyor salon parasını takılan paralarla ödedi yetmedi üstüne ekledi onun lafını yapıyor napacam ya kocamla da aram bozulacak oda babasına laf dedirtmiyor

Umarim evinizin bir an evvel tadilati biter. Hepimizin basinda farkli sorunlar olabiliyor simdi burda birak terket git diyenler falanda olur yok bosan bilmem ne de oyle kolay degil unutmayin hepimizin sinavi farkli senin kayinpederin otekinin kayinvalidesi otekinin evladi otekinin esi. Sabir etmeliyiz. Bende bazen cok sinirlenebiliyorum esimin ailesine ama esim var sonucta arada diye saygisizlik etmiyorum sonucta buyugumdur deyip geciyorum ve ben bunu ne zaman yapsam esim bana karsi daha duskun oluyor daha cok savunuyor. Yikici degilde yapici olmak lazm allah kolaylik versin ☺ bu arada bende daha 4 aylik evliyim.

Kayinbaba çok meraklı..Ya sabredecekseniz ya da kendi Ailenizin yanına geçeceksiniz.

1 ay uzun biz zaman degil dayanmaya bak bence ama fazlada taviz verme nasil aliştırırsan oyle gider

Zaten susuyorum ama o kadar nefret ettirdi ki oda dan çıkasım gelmiyor sabahları eşime anlatmıyorum sürekli akşama kadar çalışıyor yazık ama oda gelip babasını övdü mu cinlerim tepeme çıkıyor

Kocanızla aranızı kayınpederiniz değil kendi eliyle bozacak. Az kalmış biraz daha dayanmaya çalışın.

Ben olsam kv ile konuşurum. Anne yanlış anlama ama ancak sen söyleyebilirsin kendisine. Rahatsız oluyorum dustayken kapıya vuruyor. Odanın kapısını çalmadan giriyor. Yeni evliyiz sonuçta deyin.

Anliyorum zor bi durum diyorumya herkes farkli cesidini yasiyor. Biraz sabir zaten eviniz tadilattaymis en gec ne zaman bitebilirki ? Heralde surse surse en fazla 1 2 ay surer . Bende kayinvalifemle cok sıkıntı yasiyordum bazen ama bana ailemin soyledigi hep suydu sen esinle iyi olmaya bak. Evliliginde kimse icin kavga etme esinle kotu olma derdi. Allah sabir versin umarim eviniz hemen biter

Amin canım çok sağol

Amin canım çok sağol
Bende aniden parlayip sinirleniyorm ama sonrasinda pisman oluyorum cunku degmiyor gereksiz yere esimle kotu oluyorum. Henuz yeni evliyim neden onun bunun icin evliligimi yipratayimki . Hepimiz icin gecerli bu arkadaslar hersey sabirdan geciyor. Hele annelerimizin donemini dusunun bide neler cekmisler... hersey hepimizin gonlune gore olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…