Kayınbabama gıcık oluyorum

Allah akıl fikir versin kp ne diyim hiç bişey söyleme cunk azıcık beyin olsa şimdiye kadar çoktan kullanırdı.

dustayken veya yatakodasındayken bırı kapıyı calmadan pat dıye dalsa ımdat dıye bagırırdım ben ortalıgı ayaga kaldırırdım ozellıkle abartırdım kı utansın ele gune karsı mahcup olsun dıye
sapık mı ne
ve o delıyle aynı evde yasanmaz gece yatana kadar oturun yatmaya annenıze gıdın olmazsa yada anahtar alın kılıtleyın

Anahtar deligine selpak sikistir odanin kapisini kilitli tut yatarken filan kocan babasini cok ovuyorsa onunla en iyisi kendi evinize gecene kadar birlikte olma.bu ne boyle banyo nuz bile goz altinda.Belli bir yastan sonra kpler gercekten sapitiyorlar .

Oha. Kayınbabalar sevilir ya benim bildiğim bu neymiş böyle

Peess kayınvalide deseniz anlayacağım da kayınbabanın banyo kapısında odada işi ne?

Tövbe tövbe kayınpederin gelinin odasına çat diye girildiği nerede görülmüş. Ya o an bişey yapıyor olsanız yada üzerini değiştiriyor olsan ne olacak bu ne rezillik.
Art niyetli diyeceksiniz ama ben adamın tavırlarından haz etmedim gelinin odasına dan diye dalmak pek meraktanmış gibi gelmedi.

Hadi kayınpeder dengesiz langır lungur bir adam belli. Eşin neden uyarmıyor babasını? Uygun bir dille söyleyebilir. Duştayken içeri girmek neyin nesi ayıp denen birşey var!

Kaldığınız oda oturma odası salon falan mı acaba? Yani öyleyse hadi bir nebze kabul edilir de. Bildiğin yatak odasıysa medeniyetsizmiş.

ALLAH'tan eviniz tadilatta ya süresiz hepberaber kalsaydınız ne olacaktı. Biraz daha dayanın ya da biraz da kendi babanızdan kalın

Uzak durun birbirinizden bir ay
Onlar sizin eve gelmemiş siz onların evine gitmişsiniz

Sonradan okudum kayınbaba har dengesizmiş aileniz yakındaysa siz ailenize gidin iş yerim daha yakın falan diye

Eşinde bir garip bu işte bir tuhaflık olmadığını mı düşünüyor cidden?

Eviniz hızlıca biter umarım. Dayanmaya çalışın. Adam biraz dengesiz birisi belli. Eşinizle babası yüzünden kavga etmeyin. Herkes kendi davranışından sorumlu.bu davranışlardan babası sorumlu. Eşiniz değil.
Ama siz yeni evlisiniz. Eşinizin sizi rahat ettirmeye çalışması lazım. Babasını bu kadar savunması hoşuma gitmedi. Huyunu bu yaşa kadar öğrenmiştir. Sizden onun adına özür dileyip birsüre sabretmenizi rica etmeliydi.
“Babamı savunacağım.evlendiğim kadına ailemi ezdirmeyeceğim “ kaprisine girmesine gerek yoktu.
Tabiki evlendiğimiz insanlara ailemizi ezdirmeyeceğiz ama bir hataları varsa ve ona rağmen savunmaya devam edersek bu sefer eşimizi ezmiş oluruz. Dengeleri kurmak lazım.
Eşinizin Bu tavırları umarım ilerde daha büyük sorunlara sebep olmaz.

Nerde olursan banyo yatak odası kapını kitle açmazsan alışır. Eşinle gülde sevde kapın kilitli olunca açmazsın bilir müsait değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…