Kayınbabama gıcık oluyorum

Kaldığınız oda oturma odası salon falan mı acaba? Yani öyleyse hadi bir nebze kabul edilir de. Bildiğin yatak odasıysa medeniyetsizmiş.
Valla öyle olması bile kabullenilemez. Biz kv ye gittiğimizde tv odasında yatıyoruz. Benim 1de uyandığım da oldu ben odamı toplayıp buyrun demeden kimse girmez. Bilmiyorum kayınvalide girer maksimum. Oda ben gir demeden girmez

Bu kayınbabalardan daral geldi bana allah sabit versin bize

sabredeceksin bacim.. ilgincmis gercekten ama var boyle gereksiz tipler.. esin goruyor mu sana hak veriyor mu

Tasinilacak eve dugunden en az 1-2 ay once tasiniliyor esyalar gelmeye basliyor ve dugune kadar hersey yerleşmiş oluyor. Nasil şansiniza eve giremeyecek, oturulmayacak kadar bir tadilata girdi? Kim soktu?
Ev sahibi güya yeni ev ama ısıtma da sorun çıktı 3 katlı apartmanı inşaata soktu biz eşyaları filan aldık hepsi kilerde kaldı

Olamıyoruz ki bacım zaten kardeş gibiyiz

Eski evimdeyken nerdeyse her haftasonu kaynanamlara gelirdik hic boyle seyler yasamadik. Sadece bir kez kayinvalidem odaya daldi o da isik yanikti yataklari falan yeni yapmistik. Ben hamileydim eşim ayaklarimi ovaliyodu. Kadin enk benk oldu bir dahada girmedi

hahahah gözümün önüne geldi de bi an ahahahha insan oğlunu öyle görünce ne hisseder acaba

hahahah gözümün önüne geldi de bi an ahahahha insan oğlunu öyle görünce ne hisseder acaba
Bilemiyorum artik yeni evliykende zile basip kapiyi calmislar duymamisiz. Film izliyoduk. Bir baktik yedek anahtarla kapiyi zorluyor. Neyseki kapiyi acamadi uygunsuz yakalasa napcakti acaba

Eşinize ses çıkartmıyorsunuz ailesinin terbiyesizliğine ses çıkartmıyorsunuz tabii aranız iyi olur kocişle. Sizin kocada iş yok valla. Kp sapık gibi sizin peşinizde dolanıyor diyemiyor mu 1 ay gidelim ev tutalım, apart vs. bakalım ? Sizi umursamıyor ki. Yerinizde olsam kocamla konuşur ailemin evine giderdim ev bitene kadar. İnsan ilk günlerini güzel geçirmek ister siz kardeş gibi olmuşsunuz. Cinsel soğukluk aslında bu da adam sizi arzulasa zaten kendi der sevişemiyoruz hadi otele motele yerleşelim diye.

Bilemiyorum artik yeni evliykende zile basip kapiyi calmislar duymamisiz. Film izliyoduk. Bir baktik yedek anahtarla kapiyi zorluyor. Neyseki kapiyi acamadi uygunsuz yakalasa napcakti acaba

çatlak yumurtalar sizinkiler

Akşama kadar mutfakta neden oturuyor çalışmıyor mu? eşiniz tüm gün işteyse siz gündüz tüm neden odadasınız yani tüm gün oturuyor rahat konuşamıyoruz demişsiniz ya. 1 ay fazla uzun bir süre değil. Sabredin kaynanan da mı uyarmıyor ayrıca kilitleyin kapıyı duşunuza gece alın rahatsız edemez böylece.

bi pansiyon tarzı bıyerle anlasın 1 ay kadar ucuz yollu bişey ayarlayın bence. düğündeki takılardan 3-5 bozun altın pahalı zaten.
onlarada balayına gibi bişey diyin ufak bi tatil deyin.

babanlarin taktığı takıyı ne diye kurcalıyor ona ne adama bak dedikoducu ve dengesiz biri belli ki cok güldüm af buyur bu adam kac yaşında ya
Ne diye langur lungur ordaya giriyor sizin konustugunuz seyleri merak etmesi falan gülmekten öldüm. Calismiyor mu bu adam? Daha ne kadar oradasınız?

Ne saygısız bir adam bunuj yaptığını küçük çocuk yapmaz. Hem duşta kapıya vurmak nedir? Gıcıklığına ben de aynısını yapardım. Ama işte ayıp ....

Ya 1 ay daha sabredeceksin ya da baba evine gideceksin. Muhattap oşmamaya çalış ya da zırt pırt birşey sorduğunda illa sebebini öğrenmek istediğinde kibar bir şekilde uyar ya da şaka yollu laf sok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…