- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Anonim-011
-
Valla öyle olması bile kabullenilemez. Biz kv ye gittiğimizde tv odasında yatıyoruz. Benim 1de uyandığım da oldu ben odamı toplayıp buyrun demeden kimse girmez. Bilmiyorum kayınvalide girer maksimum. Oda ben gir demeden girmezKaldığınız oda oturma odası salon falan mı acaba? Yani öyleyse hadi bir nebze kabul edilir de. Bildiğin yatak odasıysa medeniyetsizmiş.
Bu kayınbabalardan daral geldi bana allah sabit versin bizeYeni evlendik şansımıza taşınacağımız evde sorun çıktı tadılata girdi 1 ay kaynanamın evinde kalacaz ama birakıp babamın evine dönmemek için zor tutuyorum eşimle gece hayatımız yok Pat diye kaldığımız odaya dalıyor oda tam mutfağın karşısında akşama kadar orda oturuyor e tabi ses yapamıyoruz duşa bile giremiyoruz ya da bişey konuşalım odada gülelim filan hemen gelip soruyor noldu diye cevap verene kadar soruyor sanane dememek için zor duruyorum. Dün oturuyor bütün gün tam duşa girdim on kere kapıya vuruyor ben girecem diye durup durup baban gil az takı taktı diyor salon parasını takılan paralarla ödedi yetmedi üstüne ekledi onun lafını yapıyor napacam ya kocamla da aram bozulacak oda babasına laf dedirtmiyor
sabredeceksin bacim.. ilgincmis gercekten ama var boyle gereksiz tipler.. esin goruyor mu sana hak veriyor muYeni evlendik şansımıza taşınacağımız evde sorun çıktı tadılata girdi 1 ay kaynanamın evinde kalacaz ama birakıp babamın evine dönmemek için zor tutuyorum eşimle gece hayatımız yok Pat diye kaldığımız odaya dalıyor oda tam mutfağın karşısında akşama kadar orda oturuyor e tabi ses yapamıyoruz duşa bile giremiyoruz ya da bişey konuşalım odada gülelim filan hemen gelip soruyor noldu diye cevap verene kadar soruyor sanane dememek için zor duruyorum. Dün oturuyor bütün gün tam duşa girdim on kere kapıya vuruyor ben girecem diye durup durup baban gil az takı taktı diyor salon parasını takılan paralarla ödedi yetmedi üstüne ekledi onun lafını yapıyor napacam ya kocamla da aram bozulacak oda babasına laf dedirtmiyor
Ev sahibi güya yeni ev ama ısıtma da sorun çıktı 3 katlı apartmanı inşaata soktu biz eşyaları filan aldık hepsi kilerde kaldıTasinilacak eve dugunden en az 1-2 ay once tasiniliyor esyalar gelmeye basliyor ve dugune kadar hersey yerleşmiş oluyor. Nasil şansiniza eve giremeyecek, oturulmayacak kadar bir tadilata girdi? Kim soktu?
Kapı deliklerine ceket asıyorum valla psikolojim bozuldubence siz kapı anahtar delikleri varsa dikkat edin bnm içime hiç sinmedi
Bazen veriyor bazen abartıyorsun diyorsabredeceksin bacim.. ilgincmis gercekten ama var boyle gereksiz tipler.. esin goruyor mu sana hak veriyor mu
Olamıyoruz ki bacım zaten kardeş gibiyizAnahtar deligine selpak sikistir odanin kapisini kilitli tut yatarken filan kocan babasini cok ovuyorsa onunla en iyisi kendi evinize gecene kadar birlikte olma.bu ne boyle banyo nuz bile goz altinda.Belli bir yastan sonra kpler gercekten sapitiyorlar .
Allahım yaDaha once bir arkadasimada onermistim.sonrasintam komediydi. Sizede onereyim. Kp evdeyken bi tur sevisin esinizle kp odaya dalinca esinizin akli basina gelir
Eski evimdeyken nerdeyse her haftasonu kaynanamlara gelirdik hic boyle seyler yasamadik. Sadece bir kez kayinvalidem odaya daldi o da isik yanikti yataklari falan yeni yapmistik. Ben hamileydim eşim ayaklarimi ovaliyodu. Kadin enk benk oldu bir dahada girmedi
Bilemiyorum artikhahahah gözümün önüne geldi de bi an ahahahhainsan oğlunu öyle görünce ne hisseder acaba
Bilemiyorum artikyeni evliykende zile basip kapiyi calmislar duymamisiz. Film izliyoduk. Bir baktik yedek anahtarla kapiyi zorluyor. Neyseki kapiyi acamadi uygunsuz yakalasa napcakti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?