Kayınbabama gıcık oluyorum

Kp cidden sapık olabilir nedir bu yahu ?
Hiç normal değil anlattıklarınız.
Az biraz maddi durum iyiyse gidin bi konuk evi olur öğretmen evi olur ucuz yollu bi yerde kalmaya bakın.
Bi haftaysa bi hafta gidin kalın paraya falan acımayın.
Evliliğin ilk günleri unutulmaz kendinize bunu yapmayın bence.

Kayınvalidesi konuşun kayinbabaniza böyle şeylerin ayıp olduğunu anlatsim

Gerçek olamaz diyeceğimiz bir konu ama maalesef gerçek galiba. Ne demek odaya giriyor? Bir kp gelinin yatak odasına nasıl çat diye girer ?

Allah sabır versin, dayanılacak gibi görünmüyor. O değil kocan da laf dedirtmezmiş. Görmüyor mu babasının yaptıklarını? En azından eşinle konuş madem annengilde kal ya da biraz sabret artık ne diyelim.

neden cevap vermiyorsunuz kp e bence cevap verin
ya da şöyle diyin
"baba sen bizi bu evde istemiyorsun sanırım banyoya girerim kapıda beklersin odamızın kapısında beklersin. Tavırlarınla belli etmene gerek yok açık açık söyle" diyin.
çok sinir bozucu

Evet yani kocam gelmeden giriyorum belli belli beni acele ettiriyo çıkıyorum tek yaptığı lavaboda yüzüne bi avuc su dökmek görüyüm diye kapıyı da kapatmaz
Yaşadığınız yer madem saygı duyması için eşinize söyleyin canım babasına laf söyletmez ama saygısızlık sizde değil onda... Benimki evime bile pek nadir gelir rahatsız olmayim diye önemli olan düşünce odaya giremez bile.

Sanırım 2 hafta aileme giderdim 2 hafta da bir şekilde idare ederdim.
Ama işte şimdi yaşadıkların ömrün boyunca aklından çıkmayacak , o insanlara bakış açın da değişti insan unutamıyor böyle şeyleri
Bari eşin eve gelir gelmez banyoya gir hem eşin evde olur hem de bir şey yaptığınızı düşünmezler.

1 ay gidin kendi ailenizde kalın.
Ayrı durun eşinizden.
Herkes kendi ailesiyle tatlı tatlı atlatsın bu süreci.
Bu birbirinden ayrılamayıp böyle eziyetleri çeken insanlara şaşıyorum.
Yanında olup özlemek hem de sinir olmak daha mı güzel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…