- 5 Ağustos 2019
- 30
- 11
- 3
- Konu Sahibi Anonim-011
-
Saygısız biri ya insanı çıldırtıyorAf buyrun da oha diyecegim
Bu nasil kp? Kendini sizinle yasit ev arkadasi falan mi saniyor nedir?
Aynen bi evime geçiyim anca bayramda gelirim bida1 ay uzun biz zaman degil dayanmaya bak bence ama fazlada taviz verme nasil aliştırırsan oyle gider
O bi işe yaramıyor ki ondan beter yaniBen olsam kv ile konuşurum. Anne yanlış anlama ama ancak sen söyleyebilirsin kendisine. Rahatsız oluyorum dustayken kapıya vuruyor. Odanın kapısını çalmadan giriyor. Yeni evliyiz sonuçta deyin.
Yaşlı adam tutamaz tuvalete sıkışmıştır diye kestirip atıyorsapık gibi adam eşiniz ne rahatmış. banyoya girince rahatsız etmekte ne demek.
Kayınvalidesi konuşun kayinbabaniza böyle şeylerin ayıp olduğunu anlatsimYeni evlendik şansımıza taşınacağımız evde sorun çıktı tadılata girdi 1 ay kaynanamın evinde kalacaz ama birakıp babamın evine dönmemek için zor tutuyorum eşimle gece hayatımız yok Pat diye kaldığımız odaya dalıyor oda tam mutfağın karşısında akşama kadar orda oturuyor e tabi ses yapamıyoruz duşa bile giremiyoruz ya da bişey konuşalım odada gülelim filan hemen gelip soruyor noldu diye cevap verene kadar soruyor sanane dememek için zor duruyorum. Dün oturuyor bütün gün tam duşa girdim on kere kapıya vuruyor ben girecem diye durup durup baban gil az takı taktı diyor salon parasını takılan paralarla ödedi yetmedi üstüne ekledi onun lafını yapıyor napacam ya kocamla da aram bozulacak oda babasına laf dedirtmiyor
Yeni evlendik şansımıza taşınacağımız evde sorun çıktı tadılata girdi 1 ay kaynanamın evinde kalacaz ama birakıp babamın evine dönmemek için zor tutuyorum eşimle gece hayatımız yok Pat diye kaldığımız odaya dalıyor oda tam mutfağın karşısında akşama kadar orda oturuyor e tabi ses yapamıyoruz duşa bile giremiyoruz ya da bişey konuşalım odada gülelim filan hemen gelip soruyor noldu diye cevap verene kadar soruyor sanane dememek için zor duruyorum. Dün oturuyor bütün gün tam duşa girdim on kere kapıya vuruyor ben girecem diye durup durup baban gil az takı taktı diyor salon parasını takılan paralarla ödedi yetmedi üstüne ekledi onun lafını yapıyor napacam ya kocamla da aram bozulacak oda babasına laf dedirtmiyor
neden cevap vermiyorsunuz kp e bence cevap verinZaten susuyorum ama o kadar nefret ettirdi ki oda dan çıkasım gelmiyor sabahları eşime anlatmıyorum sürekli akşama kadar çalışıyor yazık ama oda gelip babasını övdü mu cinlerim tepeme çıkıyor
Eşiniz nasıl görmüyor peki bu saygısızlığı? Özel hayat denen bir şey var ya.O bi işe yaramıyor ki ondan beter yani
Yaşadığınız yer madem saygı duyması için eşinize söyleyin canım babasına laf söyletmez ama saygısızlık sizde değil onda... Benimki evime bile pek nadir gelir rahatsız olmayim diye önemli olan düşünce odaya giremez bile.Evet yani kocam gelmeden giriyorum belli belli beni acele ettiriyo çıkıyorum tek yaptığı lavaboda yüzüne bi avuc su dökmek görüyüm diye kapıyı da kapatmaz
Benim 5 yaşındaki cocuk yapiyor bunu ama cocuk dusa girdi mi tak tak çişim geldi :)Duşda kapıya ı vurulur ya bu ne saygısızlık
Çocuk diyordunuz aynı şeyi??Benim 5 yaşındaki cocuk yapiyor bunu ama cocuk dusa girdi mi tak tak çişim geldi :)
Yaşlı adam tutamaz tuvalete sıkışmıştır diye kestirip atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?