Kayınebeveynler Geliyor ...

Kayınebeveyn ne ya. Ne itici bi kelime.

Buyursunlar gelsinler, ev sizin, ağırlayın kibarca sonra da giderler.

Simdiden kendine stress yapma ..
Düsunme..

Onlar seni bi kosede SIKISTIRIP laf sokmaya calissa sende cevaplarini verip cekilirsin

Yada esine soylersin , kendisi ilgilensin onlarla .

Ben anlamadim simdi... Siz telefon actiginizda cikmiyorlar hatta yüzünüze kapatiyorlar ama size misafirlige gelecekler ve büyük ihtimal yatili olarak... Bunu niye kabul ediyorsunuz ki? Beni takmayani ben hic takmam! 2 Senedir gelmemisler 2 sene daha gelmeseler ne olur? Önce saygi duymayi ögrensinler, telefonu yüze kapatmakta neymis...

Saygı mı literatürde böyle bir kelimeye itaat etmek onlarda yalnızca geline düşer

Saygı mı literatürde böyle bir kelimeye itaat etmek onlarda yalnızca geline düşer
Vallah ben olsam kabul etmem... Esim üzülüyorsada ilk önce aradaki dengeyi kurmasi gerekir... Ne Ailesini nede Esini ezdirmiycek... O zaman basimin üstünde yerleri olur... Sevgi gerekmez ama karsilikli saygi önemli, laf sokarken bile saygisini koruyan delik desik etsin beni ama böylesi uzak dursun vallah...

Güzel dileklerinize teşekkür ederim. Kat be kat fazlası size olsun.
Geçmiş olsun ayrıca.
Eşinizin tavrına çok şaşırdım, yemeyip içmeyip söylediklerinizi mi anlatmış.
Amaç ne ki, kime ne faydası olmuş bunun.
Bugün olmasa yarın yüzyüze bakacağınız insanlarla sizi karşı karşıya getirmiş ve eskileri açmayın deyince herşey unutulmus mu oluyor? Ne siz unutup hayatınıza devam edebilirsiniz nede o insanlar unutur bunu.
Ne diyim Allah kolaylık versin.

Dengeyi kurmak daha yeni aklına geldi eşimin deneyip göreceğiz

Amaç bana ayar çekmek sanırım ama gerekli lafı söyleyince bir adım geri atmasa da orta yolu aramaya kalktı eğer beni yine aşiret sofrasında kuzuya çevirmeye kalkarlarsa ve eşim buna kayıtsız kalırsa ertesi gün sessizce çekip gideceğim ve gerekli tüm yasal haklarımı kullanacağım aşkımdan ölsem bile

Canım ben sana dün akşam da söyledim
Ben olsam kabul etmem onları
Inşallah haklı çıkmam. .

Burada eşin suçlu af edersin de erkek haliyle karı gibi dedikodu yapmış resmen.

hemde senin hakkında

kocan düzeltsin ortalıgı
laf taşırken iyiydi
o düşünsün bunları sen neden düşünüyorsunki

Canım ben sana dün akşam da söyledim
Ben olsam kabul etmem onları
Inşallah haklı çıkmam. .
Canım ne yapayım eşim gelecekler diyor bu ev ikimizin mecbur kabul ettim keşke adam akıllı gelseler iyi niyetli olsalar ama bir yanlışları olduğunda eşim buna göz yumup köşeye çekilirse ben de gerekeni yaparım artık bıktım onların yüzünden eşimle kavga etmekten alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar deyip bırakırım bir ömür böyle geçmez

Çok strese girmişsin canım sen ya düşündüğün şeylere bak , üzüldüm valla..
Düşünme nu tarz şeyler madem eşin öyle söylüyor 2 gün he de geç yani yapacak başka bişey yok maalesef. . Sonra 20 sene laf ederler evine gittik te söyle etti böyle etti.. Eşine de şöyle sadece senin hatrına diye.. ama bi sorun çıkarsa da ( açıkçası ben onları az çok tanıdığım için çıkacağını tahmin ediyorum rahat duramaz onlar )
En kötü ihtimalle sorun olursa lütfen panik yapma sakin ol
Soğukkanlı davran kriz çıkmasın yine..
Eşine sakince durumu anlat . Esin müdahale edemezse yani hani onları tutamaz ok onu anlarım ama senin için ağzını açıp tek bir kelime dahi edemezse eğer ne diyeyim kuzu , yazık derim yani sadece......

Eski davalar dediğiniz,eltiyle olan sorun mu ? O konuyu madem eşiniz büyütmüş,topu eşinize atın.
Eğer konu açılırsa,ben yanlış anlaşıldım,hep eşim yüzünden keşke o şekilde aktarmasaydı dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…