- 14 Haziran 2019
- 16.039
- 81.226
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yalnış yapmamışsın daha fena kız hatta suratınada söyle bazısı böyledir sen ondan daha deli olduğunu göstermezsen hakkını aramazsan tepene çıkar. Kimse benim evime habersiz gelemez paralarım çenemle başına yıkarım o evi. Pasif olma sınırını iyice çiz gerekirse kov yada açıkça söyle habersiz gelmeyin müsait olmuyoruz de. Kp seni pasif sessiz görmüş tepene çıkarma. Evine kimse zorla giremez gelemez eve alma eşinle gelmeden. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Millete eli maşalı lazım. Bu ne canım?Kızlar merhaba.. Kayınpederim hiç haber vermeden geliyor, kalıyor. Sormuyor bile. Eski evimizdeyken karşıda bir kahvehane vardı orda oturur eşim geldikten 5 dk sonra arar eve damlardı, başka yere taşındık şimdi aramıyor bile aniden geliyor kalıyor hemde öyle bir geliyorki eşim eve gelirken aşağıda yakalıyor, bekliyor onla birlikte içeri giriyor. Birde üstüne kalıyor. Ben çalışıyorum. Pek düzenli bir insanda değilim. Geçen sefer geldiğinde çok yorgundum eşimle eve girerken seslerine uyandım. Sonrada odadan çıkmadım. Oda oturmuş eşime de işe giderken bana haber ver birlikte çıkalım demiş ve uyumuş eşim kal falan demeden. Aradan bir hafta geçti eve geldim yarım saat sonra kapı çaldı bende delikten baktım ve açmadım kapıyı Üstüm başım müsait değildi hemde haberli gelsin dedim. Ama gidip aşağıda beklemiş 1 saat sonra eşimle girdiler eve. Bende hiç yüzüne bile bakmadım montumu giydim eşim işimiz var çıkacağız demiş. Girince bana hazır mısın dedi hazırım dedim söylenerek indim. Adam anlamıyor hiç birşeyden. Evlenmeden önce ne aradı ne sordu evimizde hiç bir katkısı yok el gibi gelip atkısını taktı düğünden 1 ay sonra başladı aniden üstüste gelmelere. Bir kere kızdım eşime duydu oda, uzunca gelmedi şimdi yine başladı. Yanlış davrandım biliyorum ama ne o beni sever ne ben onu. Ben olsam bir daha gitmem istenmediğim yere yuvamızı dağıtmak için bilerek yapıyor artık diye düşünüyorum.
Al benden de o kadarSadece kp değil, hiç kimse çat kapı gelmemeli
Şöyle sürekli hapislere girip çıkan birisi. Maddi durumu bazen iyi bazen kötü. Ama böyle olmasının tek sorumlusu da kendisi. Hiç geleceğini düşünmemiş, çocuğunu düşünmemiş, işine gelince aniden ortaya çıkıyor, sürekli para istiyor, sürekli çocuğunun başına iş açıyor. Çocukları üzerinde sadece biyolojik baba olması dışında hiç bir hakkı yok öyle söyleyeyim her ayak var kadınlar falan.
Kv yok mu yalnız mı yaşıyorHiç beceremez o kimseyi kırmayım derdinde. Ama herkes bizi çatır çutur kırıyor. Biz herkese iyi davranıyoruz, düşünceli davranıyoruz ama kimse bizi düşünmüyor. Ya da bilerek yapıyorlar.
İletişim iletişim iletişim. Söylenmeyerek laf yapmayarak haklı çıkmalısınız. Mesela üstünüz müsait değil diyin ki “ baba hoşgeldin ama ben müsait değilim şuan”. Anlamıyorsa bunu söylicek kişi siz değilsiniz eşiniz. “ baba habersz gelme” diyecek. Baba eşim müsait olmuyor bizde çalışıyoruz düzenimiz var diyecek. Alınırsa alınsın yapcak bişey yok.Kızlar merhaba.. Kayınpederim hiç haber vermeden geliyor, kalıyor. Sormuyor bile. Eski evimizdeyken karşıda bir kahvehane vardı orda oturur eşim geldikten 5 dk sonra arar eve damlardı, başka yere taşındık şimdi aramıyor bile aniden geliyor kalıyor hemde öyle bir geliyorki eşim eve gelirken aşağıda yakalıyor, bekliyor onla birlikte içeri giriyor. Birde üstüne kalıyor. Ben çalışıyorum. Pek düzenli bir insanda değilim. Geçen sefer geldiğinde çok yorgundum eşimle eve girerken seslerine uyandım. Sonrada odadan çıkmadım. Oda oturmuş eşime de işe giderken bana haber ver birlikte çıkalım demiş ve uyumuş eşim kal falan demeden. Aradan bir hafta geçti eve geldim yarım saat sonra kapı çaldı bende delikten baktım ve açmadım kapıyı Üstüm başım müsait değildi hemde haberli gelsin dedim. Ama gidip aşağıda beklemiş 1 saat sonra eşimle girdiler eve. Bende hiç yüzüne bile bakmadım montumu giydim eşim işimiz var çıkacağız demiş. Girince bana hazır mısın dedi hazırım dedim söylenerek indim. Adam anlamıyor hiç birşeyden. Evlenmeden önce ne aradı ne sordu evimizde hiç bir katkısı yok el gibi gelip atkısını taktı düğünden 1 ay sonra başladı aniden üstüste gelmelere. Bir kere kızdım eşime duydu oda, uzunca gelmedi şimdi yine başladı. Yanlış davrandım biliyorum ama ne o beni sever ne ben onu. Ben olsam bir daha gitmem istenmediğim yere yuvamızı dağıtmak için bilerek yapıyor artık diye düşünüyorum.
Bence baristirmanin vakti gelmis onlariYok onlar boşanmış eşim çok küçükken
Eşi yok muKızlar merhaba.. Kayınpederim hiç haber vermeden geliyor, kalıyor. Sormuyor bile. Eski evimizdeyken karşıda bir kahvehane vardı orda oturur eşim geldikten 5 dk sonra arar eve damlardı, başka yere taşındık şimdi aramıyor bile aniden geliyor kalıyor hemde öyle bir geliyorki eşim eve gelirken aşağıda yakalıyor, bekliyor onla birlikte içeri giriyor. Birde üstüne kalıyor. Ben çalışıyorum. Pek düzenli bir insanda değilim. Geçen sefer geldiğinde çok yorgundum eşimle eve girerken seslerine uyandım. Sonrada odadan çıkmadım. Oda oturmuş eşime de işe giderken bana haber ver birlikte çıkalım demiş ve uyumuş eşim kal falan demeden. Aradan bir hafta geçti eve geldim yarım saat sonra kapı çaldı bende delikten baktım ve açmadım kapıyı Üstüm başım müsait değildi hemde haberli gelsin dedim. Ama gidip aşağıda beklemiş 1 saat sonra eşimle girdiler eve. Bende hiç yüzüne bile bakmadım montumu giydim eşim işimiz var çıkacağız demiş. Girince bana hazır mısın dedi hazırım dedim söylenerek indim. Adam anlamıyor hiç birşeyden. Evlenmeden önce ne aradı ne sordu evimizde hiç bir katkısı yok el gibi gelip atkısını taktı düğünden 1 ay sonra başladı aniden üstüste gelmelere. Bir kere kızdım eşime duydu oda, uzunca gelmedi şimdi yine başladı. Yanlış davrandım biliyorum ama ne o beni sever ne ben onu. Ben olsam bir daha gitmem istenmediğim yere yuvamızı dağıtmak için bilerek yapıyor artık diye düşünüyorum.
Ayyy uzak olsun gereksiz biriŞöyle sürekli hapislere girip çıkan birisi. Maddi durumu bazen iyi bazen kötü. Ama böyle olmasının tek sorumlusu da kendisi. Hiç geleceğini düşünmemiş, çocuğunu düşünmemiş, işine gelince aniden ortaya çıkıyor, sürekli para istiyor, sürekli çocuğunun başına iş açıyor. Çocukları üzerinde sadece biyolojik baba olması dışında hiç bir hakkı yok öyle söyleyeyim her ayak var kadınlar falan.
Ayy nasil bir hikaye bu.Evine cagirmayan kadin hayat boyu etkisinden kurtulamaz bunun.Cok uzuldum kendini asana yazikMaddi durumu nasıl? Yani ne bilim belki evi çok soğuk, belki yiyecek yemeği yok yalnızlık onu bunaltiyor olabilir...
Benim babamın akrabası da vardı böyle. Ben küçükken kadın sürekli bize gelir diğer komşulara giderdi ama hiç temiz değildi tuvaletten çıkınca elini yikamazdi falan.
Bir gün başka komşumuz, bizi ve diğer komşuları evine çağırdı o kadını unutmuş ama gerçekten unutmuş o kadinda o gün mahalle bakkalından çamaşır ipi alıp kendini asıyor
Belki sizin kayınbabanızda da böyle bir psikolojik rahatsızlık var yine de surat asmayın eşiniz kendisi konuşsun önceden ara bizi diye...