• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder ile aynı evde yasamak

Linam545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
20
2
1
28
Merhaba arkadaslar cok acil yardımınıza ihtıyacım var

Kayınpedeti ile sorun yasayan varmı?

Kızlar benim kayınpederim bilmiyorum neyi var ama cok pis cift karaterli mi bilmiyorum ama ne yaptıgını bilmiyor

Cok acil yardımınıza ihtiyacım var

Benim kayınpederim bi kaç gün bizde kaldığında bile diken üstünde oluyorum.
Banyoya wc ye gitmek büyük sorun oluyor.
Kıyafetine dikkat etmek zorunda kalıyorsun.
Sürekli yaşamayı düşünemiyorum.

Huysuzun teki. Allaha sukur beterin beteri var. arkadasım var benm onun kayınpeeeri sapıklık yapıyor diyo kocasına anlatıyor olmuyor bıde adam hiçbşrsey yokmıs gibi sen bnm kızım sın dıyo herkesın içinde de yanlız da kalsa sen benm kızımsın diyo ama anlayacagınız sapık adam

Huysuzun teki. Allaha sukur beterin beteri var. arkadasım var benm onun kayınpeeeri sapıklık yapıyor diyo kocasına anlatıyor olmuyor bıde adam hiçbşrsey yokmıs gibi sen bnm kızım sın dıyo herkesın içinde de yanlız da kalsa sen benm kızımsın diyo ama anlayacagınız sapık adam
Kendi derdinizi mi başkasının derdini mi anlatmaya geldiniz,hem doğru düzgün yazmıyorsunuz parça parça kahve sohbeti yapar gibisiniz,hem de laf arası arkadaştan dem vurup şükür çekiyorsunuz,
anlamadık ki olay ne?

Arkadaşınızın kp nin dedikodusunu mu yapcaz ?

Bir önceki konusunda da aynı mevzudan bahsetmiş.Sanırım arkadaş dediği kendisi.

Kızlar anlatayım benm meselem degil öncelikle buraya yazdıö cünkü bemde ne yapacagımı ne dıyecegımı bilmiyorum acıkcası o yuzden fikir almak istedim.arkadasım evli kaynana kaynpdr ile yasıyor ama kaynpdr i ne yaptıgını bilmiyor bana sapıklık yaptı dedi dşnledim olayı ama eşime söyledim oda ne yapacagını bilmiyor dedi bide kaynpderi sanki birsey yapmamıs gibi davranıyor tanlız kalınca kıza sen benm kızımsın diyormus farklı bi gunde sarkımtılık yapıyormus

Back
X