• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder ile aynı evde yasamak

Kızlar anlatayım benm meselem degil öncelikle buraya yazdıö cünkü bemde ne yapacagımı ne dıyecegımı bilmiyorum acıkcası o yuzden fikir almak istedim.arkadasım evli kaynana kaynpdr ile yasıyor ama kaynpdr i ne yaptıgını bilmiyor bana sapıklık yaptı dedi dşnledim olayı ama eşime söyledim oda ne yapacagını bilmiyor dedi bide kaynpderi sanki birsey yapmamıs gibi davranıyor tanlız kalınca kıza sen benm kızımsın diyormus farklı bi gunde sarkımtılık yapıyormus
Allah aşkına kelimeleri yutmadan yazın.
Kapı önü sohbeti yapar gibi yazmayın.

Kızlar anlatayım benm meselem degil öncelikle buraya yazdıö cünkü bemde ne yapacagımı ne dıyecegımı bilmiyorum acıkcası o yuzden fikir almak istedim.arkadasım evli kaynana kaynpdr ile yasıyor ama kaynpdr i ne yaptıgını bilmiyor bana sapıklık yaptı dedi dşnledim olayı ama eşime söyledim oda ne yapacagını bilmiyor dedi bide kaynpderi sanki birsey yapmamıs gibi davranıyor tanlız kalınca kıza sen benm kızımsın diyormus farklı bi gunde sarkımtılık yapıyormus
16 eylülde de aynı konuyu açmışsın.Kp senin kp mi?

E o zaman niye daha önce beterin beteri var dediniz,kendinizi anlatırken birden ona döndürdünüz işi?
Amaç ne?

Evet tatlım actım ama benm degil sorunlar oldugu için devamını getiremedim yanı üstünde duramadım ondn

Keşke konuyu birazcık detaylandırarak anlatsaydınız biz nasıl yorum yapalım ki?

Evet tatlım actım ama benm degil sorunlar oldugu için devamını getiremedim yanı üstünde duramadım ondn
Anladım.Boşansın arkadaşın o zaman ,çok pis bir olay bu.Sonu feci biter yoksa.Şakası olmaz.

Adam hiçbirsey yokmus yapmamıs gibi davranıyor dedi bana

Dalgaya alır gibi olmasın ama kp şuan sapıklık yapıyor herhalde ve arkadaş diye bahsettiği şahıs konu sahibi sanırsam acil yardım edin acil yardım edin diyip konuyu doğru düzgün yazamadan gitti. Arkadaşınız yerinde olsam namusuma kp el sürecek dil uzatacak durumdaysa çeker giderdim o evden hele kocam birde bu duruma inanmıyorsa yada elinden birşey gelmiyorsa. İlgili yerlere gerekli şikayettede bulunurdum ayrıca kp miş yaşıymış göz yaşıymış bakmazdım asla.

Kocasini taşinmaya ikna etsin taşınamıyorsa boşansın. kayınpedere nikâh düşmez ensest sapıklık bu boşanma hapse atma vs her şeye sebep

Gitsin şikayetçi olsun.. hatir bela dinlemez böyle syler
K.pederiyse k.pederi.. haddini bilsin.. !

Önce kayınpeder çift karakterli pis falan dedin sonra arkadaşının kayınpederine döndü olay. Daha açık net ve anlaşılır olsak?

Arkadaslar dediğim gibi olayı kendi ustumden anlatmak istedim ki daha iyi yazabıleyim ondan arkadasıma gectim.kız arkadasım kaynpdr kv kocası aynı evdeler adam kıza sarkıntılık yapıyor yani yanına cagırmas cok güzelsin demiş iyice yanasınca bu sefer kız uzaklasmıs kp de tamm senden uzak duracam demiş kocasına anlatıyor durumu kocası sok oluyor babasıma yakıstıramıyor da karısına ınanamıyorda kızda sana ıspatlayacam cekip gidecem demiş olay bu ama kp öyle bir şnsan ki sanki yapmamıs gibi davranıyor bana diyo bazen yanlız bile kalsak evde sen bnm kızomsın diyor dedi bana cok degişik bi olay ondm size danısayım dedm

Yani bekleyip ispatlasın o zaman yapıcak birşey yok böyle giderse iftira attı olacak hareketleriyle uzak durup şüpheci yaklaşımda bulunduğunu çok belli ederse ortaya çıkmaz söylediğiyle kalır birde iftiracı olur

Back
X