Kayinpeder sapik!

2.5 yaşındaki çocuğun annesi olmadığı yerde ne işi var ? Göndermeyin çocuğunuzu
3 yasindan sonra 15 gunde bir gece genelde yatili veriyor sanirim korkusu o üyenin 1 gece bile oyle kp ile kalirsa korkusu .bence cocuklar 5 6 yasinda kdr yatili verilmemeli cocuk tam anlamiyla ifade edebilmeli doğru yanlisi bilmeli lakin veriliyor normal aile olsa alsin dersin de kp sorunlu

Merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim iki buçuk yaşında oğlum var. Bugüne kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık. Beni hep kıskandılar. Eşim yanımdayken sesleri çıkmazdı. Ondan çekinirlerdi. Fakat eşim yokken kv sürekli bana laf sokardı. Ben 6 aylık hamileyken eşimin küçük kardeşi vefat etti. Sonra ben dogum yaptim. Eşim çok değişti. Sürekli bana karşı öfkeliydi, kolay şeyler yaşamadı dedim, sustum. Ama ailesi de bunu kullandı. Eşimi benden soğuttular. Çocuğu beden öyle kıskanıyorlardı ki gelip elimden alacaklar mümkün olsa. Biz çok şükür doğuda yaşıyoruz, okullar açılınca evimize döndük. Yazın geldiğimizde çocuk üzerinden çok üstüme gelmeye başladılar. Sürekli laf sokmalar falan ben de sinirlendim aldım çocuğu ciktim. Eşim de bana sinirlendi. Dedim boşanalım , çok sinirliydim. Merdivenden inerken eşim çantayı kafama fırlattı. Ne olduysa o günden sonra oldu artık her şey çok değişti. Bizim aramıza girdiklerini anladılar. Saygisizliklari iyice artti. Artık eşimin yanında her türlü lafı ediyorlardı bana. Eşim çok pasifti. çocuğu sürekli benden kıskanıyorlardı.Asıl katlanamadigim sey ise bu yaz gittigimizde fark ettim. Kayinbabam bacaklarıma bakıyordu gözleri pörtlemiş şekilde.Yüzünde iğrenç bir ifade vardi. Ilk once yanlış anlamışımdır dedim. Bir ay once yine memlekete gittim gezmeye, eşim kaldi. Bir gün kayinvalidemlere gittim kayinbabam bacaklarıma yine öyle bakışını yakaladım. Yüzünde yine o igrenc ifade. Bir kere de ben hamileyken evin icinde telefonunu ariyordu. Ben de vermek icin kalktim. Ekran acikti. Ciplak kadin profili vardi. Cok sasirmistim kimseye bahsetmedim. Ama bana karsi bu igrencligi kaldiramiyorim.Tiksinmeye başladım artık. Çok sinirliyim. Namazında niyazında adam sözde. Artık iyice psikolojim bozuldu. Ben onun geliniyim ya gelini bu nasıl olabilir, ben nereye düştüm. Nasıl bi aile. Artık dayanamıyorum. Çocuğu ona elletmek istemiyorum. Eşime nasıl söylerim. Inanmaz bana. Büyük kavga çıkar. Bazen boşanmak istiyorum. Ama çocuğumu o adama göstermek istemiyorum. Boşanınca belli zamanlar baba da kalacak çocuk. Çocuğumu onlarla yalnız bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım ben yardım edin. Akıl verin. Eşime nasıl söyleyeceğim. O adamı hayatımızda istemiyorum. Annen istediği kadar gelsin görsün. O adamı hayatımızdan çıkar demek istiyorum. Ama inanmayacak çıldıracak. Eşimden de soğudum artik bu iğrençlik karşısında onlarla bir bağım kalsin istemiyorum. Çok kotuyum o adamı hayatımızdan çıkarırsak devam edebilirim ancak.
Gerçekten çok zor bir durum.Epey düşündüm ne yapılabilir diye.Ama bu konular artık o kadar çoğaldı ki.Çocukları koruyacağız bu sapıklardan.Kimseye anlatmayın çünkü inanmak kimsenin işine gelmez.Bizim ülkede böyle ne yazık ki.
Benim önerim yalnız denk getir ve adama ne yaptığını sor.Siz bir babasınız neden bana böyle bakıyorsunuz buna devam ederseniz hekesee bunu anlatırım dyeceksiniz.Kısa kesin ve bundan sonrası muhatap olmayın adamla.Benim önerim bu.Çocuğunuz büyüdükçe de burada bunu daha iyi bilen gençler vardır çocuğun kendini nasıl koruyacağını anlatacaksınız.

Cocuk ne olacak. Mahkeme onlara verecek belli günler. Ben olmadan yanında onların yanında olacak. Bunun bir çözümü var mi yani çocuğu onlara vermeme gibi bir durum var mi?

Baba çocuğa fiziksel bir zarar veriyorsa mahkeme pedagog eşliğinde görüşme şartı verebilir. Siz kayınpeder görsün istemiyorsunuz ama ortada kanıtlı bir durum yok. Adam çocuk tacizcisi mi tecavüzcü mü ortada ispatlanmış bir suçu var mı? Yok. O zaman mahkeme nasıl görüştürmesin?

Eşinizden de ailesinden de kaçın kurtulun hiç sağlıklı görünmüyorlar yazık yıllarınıza Allah sabırlar versin

3 yasindan sonra 15 gunde bir gece genelde yatili veriyor sanirim korkusu o üyenin 1 gece bile oyle kp ile kalirsa korkusu .bence cocuklar 5 6 yasinda kdr yatili verilmemeli cocuk tam anlamiyla ifade edebilmeli doğru yanlisi bilmeli lakin veriliyor normal aile olsa alsin dersin de kp sorunlu
İnanmiyirum ya bir de yatili mi veriyorlar. Ben doguda olucam ama yaz tatillerinde alabilecekler o zaman

Diyelim ki adam çıplak kadınlara bakıyor, bu torununu taciz edeceği anlamına gelmiyor ki. Niyeyse bana şuan haklı çıkmak için biseyler uyduruyorsunuz gibi geldi. Yoksa konunuzda deginirdiniz cocuk tuvaletini yaparken bakmak istiyor diye.
Dogdugundan beri oylelerdi. Ben altini degistirmeye baska odaya gecerdim tuhaf tuhaf bakarlardi. Bahsetmemis olabilrim arkadas sorunca aklima geldi, yasadigimi ben biliyorum. Keske haksiz olsam. Ayrica kv de de surekli bakmak ister garipler yani anlamadim.

Gerçekten çok zor bir durum.Epey düşündüm ne yapılabilir diye.Ama bu konular artık o kadar çoğaldı ki.Çocukları koruyacağız bu sapıklardan.Kimseye anlatmayın çünkü inanmak kimsenin işine gelmez.Bizim ülkede böyle ne yazık ki.
Benim önerim yalnız denk getir ve adama ne yaptığını sor.Siz bir babasınız neden bana böyle bakıyorsunuz buna devam ederseniz hekesee bunu anlatırım dyeceksiniz.Kısa kesin ve bundan sonrası muhatap olmayın adamla.Benim önerim bu.Çocuğunuz büyüdükçe de burada bunu daha iyi bilen gençler vardır çocuğun kendini nasıl koruyacağını anlatacaksınız.

Bütün problem kayınpedermiş gibi bir sona bağlamışsınız!

Kayınvalide tavırları, kıskançlıkları, ara bozma çabaları, eşin pasifliği, şiddet eğilimi vs hepsi düzelmiş yani!

Pes!
Esim o donem kardesini kaybetti psikolojisi yerinde degildi. 2 sene oldu simdi oyle degil cok konustuk ailesi her gun arayip rahatsiz ederdi sonra engelledi bunu artik o ararsa konusuyirlar yazin memlekete gidince de bana laf etmelerine izin vermedi ne soyledilerse karsilik verdi degisiklik var yani hatasini anladi ama babasindan dolayi soguyorum cesaret edio soylersem babasini hayatimizdan cikarirsa bir sans veririm ama inanacagini dusunmuyorum.

Bunca şeye rağmen, kp hayatımızdan çıkarırsak devam edebiliriz diyorsunuz.

Boşanmak ve bu aileden kurtulmak da bir çözüm. Pedagog'a eşinizin kök ailesinde yatılı kalmasını istemediğiniz söylersiniz
Biz turkiyenin bir ucundayiz. Karidesi Nisan kaybettigi donem oldu esi tavirlari. Yazalri memlekete gdiiyoruz ni
Benim eşim 8 yaşında iken annesinden ayrılmış, annesi ile babası boşanınca babasında kalmış. Baba desen anca çalışmayı bilmiş, çalışıp getirmiş, eşim beyyle ortada büyümüş gitmiş. Bu adam bile anasının babasının damarından akan kana kadar biliyorsa, bu anasının kucağında babasının ocağında paşa paşa büyüyen herifler bana hiç vıdı vıdı etmesi
Yani esim babasini biliyor
yuhh artik adamda gercekten potansiyel sapiklik var gibi ALLAH korusun cocugunuzu yalniz sizsiz birakmayin ufacik torununa sen yanindayken böyle sapik sapik bakan yalnizken neler yapmaz cocugu o adama emaneten 1 kac saatligine birakip gittiginizde
Hic birakmadim. Bu durumu anlamadan once de birakmazdim kv falan bana sinir olurlardi bu yuzden doya doya vakit gecirmelerine izin vermezdim hic.

Eşin babasının ne b.k oldugunu biliyordur. Ama sen diyince tabikide kabul etmicek. İçi fesat olan sen olcan.
Benim ex kayınbabada gelir gelir öperdi beni. Eşime dedim istemiom öpmesin ben alışkın değilim. Babam öperek sevmiyo omu sevicek. Gitsin kızlarını sevsin seveceği varsa. Kayınbaba dediğin ağır oturaklı olur ne bilim. Saygı sevgi hiç qbişey bırakmıyor bu durumlar
Babasi cocugu benden kiskanir cocuk beni operken bi kere cok sinirli bakiyordu. Bunu esime soyledim. Tabi bana karsi bu terbiyesizligi fark etmeden onceydi bu. Baban beni hic sevmiyor.cocugu benden kiskaniyor. Ben onun annesiuim cok pis bakiyir demistim. Esim ise nasil bakiyor falan diye bir suru soru sordu sadece bakma kismina odaklandi. Esim babasini boyle huylarini biliyorsa o zamna bana inanir. Gorusmez zaten kendi de cok sevmiyor babasini annesine

İnanmiyirum ya bir de yatili mi veriyorlar. Ben doguda olucam ama yaz tatillerinde alabilecekler o zaman
Standart bu prosedür var cok elzem baba istismar vs bisey olmadığı normal baba oldugu surece .3 ile 6 yas arasi mesafe yakinsa 15 gunde bir gece yatili 6 yastan sonra agustosta yada temmuzda 15 gun 1 ay arasi komple yatili somestr da 1 hafta yatili .uzaga gudeceginiz icin hakime kalmis belki 3 yasta 15 gun verri suan tam bilmiyorim size ne olur bosaninca hakim be eder. Belki uzak yasi küçü bosanmislar yazarsa bi fikir olur ben yakin mesafedeyim böyle ilerliyor resmiyet

Cocugu da kurtarabilecegimi bilsem. Esim bunu kabullenip onlarla gorusmese her sey hallolacak aslinda
Anlattıklarınıza göre maalesef eşinizin size inanıp sizi tutup savunacağını düşünmüyorum. Çocuğa gelince yasal yollar size vericektir bence bir şekilde çocuğu alırsınız zorlu süreçte olsa ama diğer türlü ömür boyu onu çekmek var ki dediğiniz gibi kayınpederiniz yarın öbürgün Allah korusun çocuğunuza öyle baksa hoş mu olur yani

Peki bu mumkun mu kanitlayamam ki babasinin bu durumunu
Kanıta gerek yok. Çünkü çocuk hassas bir konu. Önce çocuğun güvende olması sözkonusu. Ben hiç sanmam mahkemenin haaa kanıt yok çocuk bir gitsin başına bir iş gelirse bakarız diyeceğini. Eminim ki özenli davranılır. Ama yasal yolunu avukat bilir tabi.

Back
X