Kayinpeder sapik!

Merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim iki buçuk yaşında oğlum var. Bugüne kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık. Beni hep kıskandılar. Eşim yanımdayken sesleri çıkmazdı. Ondan çekinirlerdi. Fakat eşim yokken kv sürekli bana laf sokardı. Ben 6 aylık hamileyken eşimin küçük kardeşi vefat etti. Sonra ben dogum yaptim. Eşim çok değişti. Sürekli bana karşı öfkeliydi, kolay şeyler yaşamadı dedim, sustum. Ama ailesi de bunu kullandı. Eşimi benden soğuttular. Çocuğu beden öyle kıskanıyorlardı ki gelip elimden alacaklar mümkün olsa. Biz çok şükür doğuda yaşıyoruz, okullar açılınca evimize döndük. Yazın geldiğimizde çocuk üzerinden çok üstüme gelmeye başladılar. Sürekli laf sokmalar falan ben de sinirlendim aldım çocuğu ciktim. Eşim de bana sinirlendi. Dedim boşanalım , çok sinirliydim. Merdivenden inerken eşim çantayı kafama fırlattı. Ne olduysa o günden sonra oldu artık her şey çok değişti. Bizim aramıza girdiklerini anladılar. Saygisizliklari iyice artti. Artık eşimin yanında her türlü lafı ediyorlardı bana. Eşim çok pasifti. çocuğu sürekli benden kıskanıyorlardı.Asıl katlanamadigim sey ise bu yaz gittigimizde fark ettim. Kayinbabam bacaklarıma bakıyordu gözleri pörtlemiş şekilde.Yüzünde iğrenç bir ifade vardi. Ilk once yanlış anlamışımdır dedim. Bir ay once yine memlekete gittim gezmeye, eşim kaldi. Bir gün kayinvalidemlere gittim kayinbabam bacaklarıma yine öyle bakışını yakaladım. Yüzünde yine o igrenc ifade. Bir kere de ben hamileyken evin icinde telefonunu ariyordu. Ben de vermek icin kalktim. Ekran acikti. Ciplak kadin profili vardi. Cok sasirmistim kimseye bahsetmedim. Ama bana karsi bu igrencligi kaldiramiyorim.Tiksinmeye başladım artık. Çok sinirliyim. Namazında niyazında adam sözde. Artık iyice psikolojim bozuldu. Ben onun geliniyim ya gelini bu nasıl olabilir, ben nereye düştüm. Nasıl bi aile. Artık dayanamıyorum. Çocuğu ona elletmek istemiyorum. Eşime nasıl söylerim. Inanmaz bana. Büyük kavga çıkar. Bazen boşanmak istiyorum. Ama çocuğumu o adama göstermek istemiyorum. Boşanınca belli zamanlar baba da kalacak çocuk. Çocuğumu onlarla yalnız bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım ben yardım edin. Akıl verin. Eşime nasıl söyleyeceğim. O adamı hayatımızda istemiyorum. Annen istediği kadar gelsin görsün. O adamı hayatımızdan çıkar demek istiyorum. Ama inanmayacak çıldıracak. Eşimden de soğudum artik bu iğrençlik karşısında onlarla bir bağım kalsin istemiyorum. Çok kotuyum o adamı hayatımızdan çıkarırsak devam edebilirim ancak.
Adam size her türlü şiddeti uygulamış,kb kusur kalmış.
Kb olmazsa,pasif koca şiddetini çekmeye devam edeceksiniz yani

Babasi cocugu benden kiskanir cocuk beni operken bi kere cok sinirli bakiyordu. Bunu esime soyledim. Tabi bana karsi bu terbiyesizligi fark etmeden onceydi bu. Baban beni hic sevmiyor.cocugu benden kiskaniyor. Ben onun annesiuim cok pis bakiyir demistim. Esim ise nasil bakiyor falan diye bir suru soru sordu sadece bakma kismina odaklandi. Esim babasini boyle huylarini biliyorsa o zamna bana inanir. Gorusmez zaten kendi de cok sevmiyor babasini annesine
O zmn gizli bi sapığın var srni düşünüp düşünüo 31 yapması felan iğrenç. Açtın mı boşanma davasını

Esim o donem kardesini kaybetti psikolojisi yerinde degildi. 2 sene oldu simdi oyle degil cok konustuk ailesi her gun arayip rahatsiz ederdi sonra engelledi bunu artik o ararsa konusuyirlar yazin memlekete gidince de bana laf etmelerine izin vermedi ne soyledilerse karsilik verdi degisiklik var yani hatasini anladi ama babasindan dolayi soguyorum cesaret edio soylersem babasini hayatimizdan cikarirsa bir sans veririm ama inanacagini dusunmuyorum.
Önerdiğim gibi bu adamla konuşmayı neden düşünmediniz.

Anlamadım öğretmen misiniz maaşınız varsa neden evlilik devam ediyor
Siz de ona çanta atın evde aileniz varken anlasın biraz

Belki pedofili değildir yaaa diyen insanlar var arkadaşlar hepimiz kadınız karşımızdakinin niyeti iyi mi kötü mü anlarız sizofren değilsek doğrudur bu taciz olayları. Kadının beyanı esastır boşuna mi? Oğlunun karısına bu sekilde bakan adam ki aralarında nereden baksaniz 25 30 yaş var kadın ve kayınpeder arasinda burda sapıklık soz konusu ve ben bunu yapan insandan her şeyi beklerim. Pedofili midir öyle midir diye düşünmem çocuğumu ve kendimi korumak isterim.

Benim eşim 8 yaşında iken annesinden ayrılmış, annesi ile babası boşanınca babasında kalmış. Baba desen anca çalışmayı bilmiş, çalışıp para getirmiş, eşim beyyle ortada büyümüş gitmiş. Bu adam bile anasının babasının damarından akan kana kadar biliyorsa, bu anasının kucağında babasının ocağında paşa paşa büyüyen herifler bana hiç vıdı vıdı etmesin.
Anasının kucağında büyüyenler objektif bakamıyor işte. Anam da anam, babam da babam, garip anam diyorlar…Samimi olmayanlar konulara dışarıdan bakabiliyor.

Anasının kucağında büyüyenler objektif bakamıyor işte. Anam da anam, babam da babam, garip anam diyorlar…Samimi olmayanlar konulara dışarıdan bakabiliyor.
Geldiğim yerde anasının kucağında büyüyen heriften geçilmiyor. Ben bu kadar ana baba kuzusunu ömrümde görmüş değilim. İnsaf yok, adalet duygusu yok, kadir kıymet bilmek yok, karısını düşman belliyorlar, ne saçma sapan herifler var ya, çok şaşırıyorum.

Geldiğim yerde anasının kucağında büyüyen heriften geçilmiyor. Ben bu kadar ana baba kuzusunu ömrümde görmüş değilim. İnsaf yok, adalet duygusu yok, kadir kıymet bilmek yok, karısını düşman belliyorlar, ne saçma sapan herifler var ya, çok şaşırıyorum.
İşte öyle kuzu olarak hayatlarına devam ediyorlar, hiç toz kondurmuyorlar. uzak olan o kadar bağlı bağımlı yetişmediğinden dışarıdan değerlendirme yapabiliyor demek ki.. hadi iyisin 👏

İşte öyle kuzu olarak hayatlarına devam ediyorlar, hiç toz kondurmuyorlar. uzak olan o kadar bağlı bağımlı yetişmediğinden dışarıdan değerlendirme yapabiliyor demek ki.. hadi iyisin 👏
Ya uzak olanı da gördük, evlenir evlenmez bir ailesi olduğu aklına gelen. C cilek4233 ün ex öküzü mesela, evlenene kadar sabah akşam ailesini gömen, yüzlerini göresi gelmeyen adam evlendikten sonra bi anam babamcılık bi yaranma çabaları..

Konu fake bile olsa … yazanın derdi sırf kayınpedere iftira atmak bile olsa…

Arkadaşlar bu ülkede tacize uğrayan, konuşamayan o kadar çok kadın varki. Dozu yavaş yavaş arttırdı diyenler… ya kendine bile dile getirmeye korktuklarını destek gördükçe açılıp anlatmaya başladıysa…
Çocuğa taciz nerden çıktı diyenler… biri de yazmış cinsel istek duyabilir falan… adam eğer gelinine farklı duygularla bakabiliyorsa adamda ciddi etik duygu yoksunluğu ve sapkınlık vardır. Kimse kusura bakmasın gelin diye ayırt edemeyen benim gözümde çocuk diye de ayırt edemez günü gelir.

Burda yazılanları bizim gibi konuyla alakası olmayanlar da okuyor aynı dertten muzdarip olup konuşamayıp çözüm arayanlar da.

Kadınlar klubü arkadaşlar burası.. burda yazılanlar eninde sonunda birine dokunacak yarasını saracak. El-insaf

Eşin babasının ne b.k oldugunu biliyordur. Ama sen diyince tabikide kabul etmicek. İçi fesat olan sen olcan.
Benim ex kayınbabada gelir gelir öperdi beni. Eşime dedim istemiom öpmesin ben alışkın değilim. Babam öperek sevmiyo omu sevicek. Gitsin kızlarını sevsin seveceği varsa. Kayınbaba dediğin ağır oturaklı olur ne bilim. Saygı sevgi hiç bişey bırakmıyor bu durumlar
Eşinize söylediğinizde eşiniz ne tepki verdi?

Diyeceğim tek şey kendinize ve çocuğunuza aman dikkat edin.

Mümkün olduğunca yazın yanlarına gitmeyin zamanla mesafenizi oturttun.

Evet, boşanırsanız çocuğunuzu babaya göndermek zorundasınız ve o aile ile görüşmek zorunda o yüzden çocuğunuz için boşanmasanız bile mesafe koyun gidip gelmeyin eşiniz de zaten şiddet yanlısı artık onu dinleyip ailesinin yanına gitmeniz gerekmiyor tepkinizi koyun.

Merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim iki buçuk yaşında oğlum var. Bugüne kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık. Beni hep kıskandılar. Eşim yanımdayken sesleri çıkmazdı. Ondan çekinirlerdi. Fakat eşim yokken kv sürekli bana laf sokardı. Ben 6 aylık hamileyken eşimin küçük kardeşi vefat etti. Sonra ben dogum yaptim. Eşim çok değişti. Sürekli bana karşı öfkeliydi, kolay şeyler yaşamadı dedim, sustum. Ama ailesi de bunu kullandı. Eşimi benden soğuttular. Çocuğu beden öyle kıskanıyorlardı ki gelip elimden alacaklar mümkün olsa. Biz çok şükür doğuda yaşıyoruz, okullar açılınca evimize döndük. Yazın geldiğimizde çocuk üzerinden çok üstüme gelmeye başladılar. Sürekli laf sokmalar falan ben de sinirlendim aldım çocuğu ciktim. Eşim de bana sinirlendi. Dedim boşanalım , çok sinirliydim. Merdivenden inerken eşim çantayı kafama fırlattı. Ne olduysa o günden sonra oldu artık her şey çok değişti. Bizim aramıza girdiklerini anladılar. Saygisizliklari iyice artti. Artık eşimin yanında her türlü lafı ediyorlardı bana. Eşim çok pasifti. çocuğu sürekli benden kıskanıyorlardı.Asıl katlanamadigim sey ise bu yaz gittigimizde fark ettim. Kayinbabam bacaklarıma bakıyordu gözleri pörtlemiş şekilde.Yüzünde iğrenç bir ifade vardi. Ilk once yanlış anlamışımdır dedim. Bir ay once yine memlekete gittim gezmeye, eşim kaldi. Bir gün kayinvalidemlere gittim kayinbabam bacaklarıma yine öyle bakışını yakaladım. Yüzünde yine o igrenc ifade. Bir kere de ben hamileyken evin icinde telefonunu ariyordu. Ben de vermek icin kalktim. Ekran acikti. Ciplak kadin profili vardi. Cok sasirmistim kimseye bahsetmedim. Ama bana karsi bu igrencligi kaldiramiyorim.Tiksinmeye başladım artık. Çok sinirliyim. Namazında niyazında adam sözde. Artık iyice psikolojim bozuldu. Ben onun geliniyim ya gelini bu nasıl olabilir, ben nereye düştüm. Nasıl bi aile. Artık dayanamıyorum. Çocuğu ona elletmek istemiyorum. Eşime nasıl söylerim. Inanmaz bana. Büyük kavga çıkar. Bazen boşanmak istiyorum. Ama çocuğumu o adama göstermek istemiyorum. Boşanınca belli zamanlar baba da kalacak çocuk. Çocuğumu onlarla yalnız bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım ben yardım edin. Akıl verin. Eşime nasıl söyleyeceğim. O adamı hayatımızda istemiyorum. Annen istediği kadar gelsin görsün. O adamı hayatımızdan çıkar demek istiyorum. Ama inanmayacak çıldıracak. Eşimden de soğudum artik bu iğrençlik karşısında onlarla bir bağım kalsin istemiyorum kiitos. Çok kotuyum o adamı hayatımızdan çıkarırsak devam edebilirim ancak.
Daha da gidip gelmeyin,adim bile atmayin.Normalde Boyle dusunmen ama siz haklisiniz burada,aile cirkef ve sapik belli ki.Her sey beklenir herkesten,neler duyuyoruz.Ve kucuk bir cocugun yani annesinin yanidir digerleri ne b.k yerse yesin Bana saygisi olmayan cocugumun tirnagini bile gostermem.Bosanir Baska sehre gidersiniz belki ileride cocuk da kucuk ama sanmiyorum ki babaya kalmali versinler.

Back
X