- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.808
- 158
- Konu Sahibi tomris1234
Adam size her türlü şiddeti uygulamış,kb kusur kalmış.Merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim iki buçuk yaşında oğlum var. Bugüne kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık. Beni hep kıskandılar. Eşim yanımdayken sesleri çıkmazdı. Ondan çekinirlerdi. Fakat eşim yokken kv sürekli bana laf sokardı. Ben 6 aylık hamileyken eşimin küçük kardeşi vefat etti. Sonra ben dogum yaptim. Eşim çok değişti. Sürekli bana karşı öfkeliydi, kolay şeyler yaşamadı dedim, sustum. Ama ailesi de bunu kullandı. Eşimi benden soğuttular. Çocuğu beden öyle kıskanıyorlardı ki gelip elimden alacaklar mümkün olsa. Biz çok şükür doğuda yaşıyoruz, okullar açılınca evimize döndük. Yazın geldiğimizde çocuk üzerinden çok üstüme gelmeye başladılar. Sürekli laf sokmalar falan ben de sinirlendim aldım çocuğu ciktim. Eşim de bana sinirlendi. Dedim boşanalım , çok sinirliydim. Merdivenden inerken eşim çantayı kafama fırlattı. Ne olduysa o günden sonra oldu artık her şey çok değişti. Bizim aramıza girdiklerini anladılar. Saygisizliklari iyice artti. Artık eşimin yanında her türlü lafı ediyorlardı bana. Eşim çok pasifti. çocuğu sürekli benden kıskanıyorlardı.Asıl katlanamadigim sey ise bu yaz gittigimizde fark ettim. Kayinbabam bacaklarıma bakıyordu gözleri pörtlemiş şekilde.Yüzünde iğrenç bir ifade vardi. Ilk once yanlış anlamışımdır dedim. Bir ay once yine memlekete gittim gezmeye, eşim kaldi. Bir gün kayinvalidemlere gittim kayinbabam bacaklarıma yine öyle bakışını yakaladım. Yüzünde yine o igrenc ifade. Bir kere de ben hamileyken evin icinde telefonunu ariyordu. Ben de vermek icin kalktim. Ekran acikti. Ciplak kadin profili vardi. Cok sasirmistim kimseye bahsetmedim. Ama bana karsi bu igrencligi kaldiramiyorim.Tiksinmeye başladım artık. Çok sinirliyim. Namazında niyazında adam sözde. Artık iyice psikolojim bozuldu. Ben onun geliniyim ya gelini bu nasıl olabilir, ben nereye düştüm. Nasıl bi aile. Artık dayanamıyorum. Çocuğu ona elletmek istemiyorum. Eşime nasıl söylerim. Inanmaz bana. Büyük kavga çıkar. Bazen boşanmak istiyorum. Ama çocuğumu o adama göstermek istemiyorum. Boşanınca belli zamanlar baba da kalacak çocuk. Çocuğumu onlarla yalnız bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım ben yardım edin. Akıl verin. Eşime nasıl söyleyeceğim. O adamı hayatımızda istemiyorum. Annen istediği kadar gelsin görsün. O adamı hayatımızdan çıkar demek istiyorum. Ama inanmayacak çıldıracak. Eşimden de soğudum artik bu iğrençlik karşısında onlarla bir bağım kalsin istemiyorum. Çok kotuyum o adamı hayatımızdan çıkarırsak devam edebilirim ancak.
Kb olmazsa,pasif koca şiddetini çekmeye devam edeceksiniz yani