Konu ne olur olsun ailelerin yaninda eşlerin birbirine bagirmasini, anne babaliklarinin sorgulanmasini dogru bulmuyorum. Biz de birbirmize alişma donemimizde hatalarimiz olsa da asla birilerinin yaninda belli etmedik kirildigimizi. Yalnizken konuşduk hep. Saygi bittiyse hersey biter. Örtü için, bulaşik yerleştirilmedi diye kavga gurultu tersleme bana gore yersiz. Yardim etmeli tabiki dedigim gibi ama uslup çok çok onemli. Diger tarafdan dikkat ettigim birşey var. Gelinler eş ailesi gelince rahatsizliklarini hep huysuzlukla belli ederler. Eve geleni hani davranişlarla kovmak var ya oyle. Yapmayin. Evinize eşinizin ailesi gelmiş. Oglumun guzel huzurlu ailesi var diye düşünsünler. Sizin aileniz de gelince eşinizden size karşi sevgi gorup mutlu olsunlar. Akşam ayni odada oluyorsunuz. Canimla, hayatimla başlayam sakin uslupda soyleseniz ne guzel olur. Hayatim yoruluyorum bu konularda dikkatli olursan çok sevinirim dersin. Belki 2 dersin 3 dersin. Huzur giderse huzur başka yerlerde aramaya başlarlar. Arkadaş çevresinde, dizilerde, baska insanlarda. Kendi ailenize diyecek bir konu yok ortada. Siradan aile içi ve eşlerin bile rahatlikla hallede bilecegi konular