Kayınpeder

Bakın önemsemezseniz, kendi önleminizi alarak bu durumları yasamazsınız..

Evine gidince ellerinizle bir çay yapar içer evinize dönersiniz..

Dekoltenize bakma olayını anlayamadım öyle bir şey hissettiyseniz mümkün mertebe uzak durun..

Evde yalnızsaniz kapıyı açmayin

Torununu ondan uzak tutun..

Hayatınızda biraz çözüm odaklı olun!
Benim dekoltem degil eltimin. Benim de kilolarıma yorum yapıyor, "Ne zaman kilo alacaksın?" gibi. Ben eltime ve onun cocuguna karsı olanları gördügüm için endişe ediyorum. Kadın ne kadar dikkat etse de bir yerde bir şeylere engel olamıyor. Zaten yemek konusunda hep bahane üretiyorum ama illa bahane bulamadığım oluyor. Yerken hissettiğim şeyleri anlatamam.

Ama sizden çekiniyormuş,eltinizle yüzgöz olmuşlar daha fazla size nazaran.
Bu sebeple her seferinde söylersiniz,baktınız devam ediyor,alırsınız kucağından mesela. Yada yemek mi yedirdi,sonraki görüşmenizde gece acile götürdük,ateşi çıktı,bir daha yemek yedirmeyin diye yalan söylersiniz. Dikkat etmek zorunda kalır. Bence cekinip dikkat edecek zaten,siz hiç sıkmayın kendinizi. Lohusalıkta da bebeğinizi alır geçersiniz odanıza,emziricem,uyutucam,altını temizleyeceğim diye,yalanda değil zaten,ilk günlerde rutininiz bu olacak,o da kalkar gider yüz bulamayınca
Ay inşallah ya! Gerçekten inşallah çekinir diye dua ediyorum. Yorumunuz biraz içimi rahatlattı :)

Yaptırmam zaten ama onun böyle her şeye burnunu sokmasına örnek vermek için anlattım. Bir de diyelim buna engel oldum, peki ya olamadıklarım ne olacak. Beni bu endişelendiriyor
Size ne yazalım söyleyemem eşim aileme çok destek oldu vs vs diyorsunuz.
Söyleyemezseniz katlanmak durumunda kalacaksınız.

Size ne yazalım söyleyemem eşim aileme çok destek oldu vs vs diyorsunuz.
Söyleyemezseniz katlanmak durumunda kalacaksınız.
Her şeyi degil bazı şeyleri söylemem. Mesela sapık gibi gördüğümü, pis olduğunu. Eşime söyleyebilirim dediklerim de var. Ama bunun dısında asık sorunum bu adamın laf anlamaz yüzsüz biri olması.

Nasıl bir bahane bulabilirim ki? Bir de her defasında el öpme faslı var. Hastalığı bahane ediyorum haftalardır. İnşallah bi daha yeltenmez. Evlerine gittigimizde yemeleri de genelde o yapıyor. Hep bahane buluyorum ama nereye kadar. Bir de annemin yanında gösteriş için eliyle patates soyup veriyor. Tiksiniyorum. Arkamdan konuştuğu şeyleri de biliyorum
Mesafe koyun gitmeyin evine. Sizde çağırayım. Eşinize de rahatsız olduğunuzu kibarca kırmadan belirtin

Merhaba arkadaşlar
Kayınpeder dün akşam yine canımı sıktı
Çaya gitmiştik. Durduk yere konu açtılar kv ile kp. Eltim lohusalıkta bunları da kendi annesini de istememiş. Yanında arkadası kalmış. Hatta kaynım kv ye demiş ki " kız uyudu ben bakmak zorunda kaldım " kaynım da çok dedikoducu biri, babasına çekmiş. Neyse işte kp ordan diyor ki " çok yanlış yaptı çok. O kızın kalması çok yanlış. Biz de çektik geldik " demek ki öyle olmasa o da kalacak erkek haliyle. Kv oradan devam ediyor " şimdiki aklım olsa dinlemez kalırdım " bu ne hadsizlik? Onlar bu konuyu açınca yüzümü astım ve sadece " olabilir, kendisi bileceği bir şey" tarzında bir cevap verdim.
Bence bunlar konuyu bilerek açtı. Amaçları lohusalıkta gelip kalmak. Zaten şüphem vardı iyice kesinleşti. Buna kp de dahil. Üstelik kv aşırı panik. Şimdiden cocugu çok kucağına alma vs diyor. Neyse eşimle açık açım konuştum. Eşim ben konusurm zamanı gelince dedi ama şimdiden strese girdim. Beni bu hale getirmeye ne hakları var? Eşime açık açık dedim " ailene karşı bir garezim yok ( aslında gıcık oluyorum) ama lütfen dogru düşünüp karar ver. Ben bir ilk yaşayacağım, çok farklı psikolojide olacagım. Bu mahremiyeti sadece annemle paylaşabilirim. Babanın gelmesi çok yanlış olur. Annenle de sorunum yok ama panik ve mudahaleci oldugu için benim açımdan zor geçer, lohusalıkta yaşanan şeyler unutulmuyor, lütfen gerekeni yap " aynen böyle söyledim. Ama gelirse nasıl gelme diyecegim. Hadi dedim, onlar yüzünden bunları düşünüp stres olmak zorunda mıyım?

Merhaba arkadaşlar
Kayınpeder dün akşam yine canımı sıktı
Çaya gitmiştik. Durduk yere konu açtılar kv ile kp. Eltim lohusalıkta bunları da kendi annesini de istememiş. Yanında arkadası kalmış. Hatta kaynım kv ye demiş ki " kız uyudu ben bakmak zorunda kaldım " kaynım da çok dedikoducu biri, babasına çekmiş. Neyse işte kp ordan diyor ki " çok yanlış yaptı çok. O kızın kalması çok yanlış. Biz de çektik geldik " demek ki öyle olmasa o da kalacak erkek haliyle. Kv oradan devam ediyor " şimdiki aklım olsa dinlemez kalırdım " bu ne hadsizlik? Onlar bu konuyu açınca yüzümü astım ve sadece " olabilir, kendisi bileceği bir şey" tarzında bir cevap verdim.
Bence bunlar konuyu bilerek açtı. Amaçları lohusalıkta gelip kalmak. Zaten şüphem vardı iyice kesinleşti. Buna kp de dahil. Üstelik kv aşırı panik. Şimdiden cocugu çok kucağına alma vs diyor. Neyse eşimle açık açım konuştum. Eşim ben konusurm zamanı gelince dedi ama şimdiden strese girdim. Beni bu hale getirmeye ne hakları var? Eşime açık açık dedim " ailene karşı bir garezim yok ( aslında gıcık oluyorum) ama lütfen dogru düşünüp karar ver. Ben bir ilk yaşayacağım, çok farklı psikolojide olacagım. Bu mahremiyeti sadece annemle paylaşabilirim. Babanın gelmesi çok yanlış olur. Annenle de sorunum yok ama panik ve mudahaleci oldugu için benim açımdan zor geçer, lohusalıkta yaşanan şeyler unutulmuyor, lütfen gerekeni yap " aynen böyle söyledim. Ama gelirse nasıl gelme diyecegim. Hadi dedim, onlar yüzünden bunları düşünüp stres olmak zorunda mıyım?
Konu açarak olmaz, direk söyleyeceksiniz...
Fakat sizde eşinize gebesiniz aileme çok destek oldu eşime bişey diyemem diyorsunuz.
Peki bu durumda biz size ne diyelim.
Nerde görülmüş kp rin gelini doğum yapınca evinde kalması...
Anlattıklarınız da haklısınız da ya ben sizi istemiyorumu kibar ince bı diller söyleyeceksiniz. Ya da kv ve kp sizin logusalığınız boyunca evinizde kalacak. Ve istemediğiniz şeyleri yapacaklar.

Konu açarak olmaz, direk söyleyeceksiniz...
Fakat sizde eşinize gebesiniz aileme çok destek oldu eşime bişey diyemem diyorsunuz.
Peki bu durumda biz size ne diyelim.
Nerde görülmüş kp rin gelini doğum yapınca evinde kalması...
Anlattıklarınız da haklısınız da ya ben sizi istemiyorumu kibar ince bı diller söyleyeceksiniz. Ya da kv ve kp sizin logusalığınız boyunca evinizde kalacak. Ve istemediğiniz şeyleri yapacaklar.
Ama bu kez eşimle açık açık konuştum. Normalde bu kadar açık konuşamazdım. Eşim halledecegini söyledi. Ben de kendimi hazırlıyorum. Ama iki şeyden korkuyorum ya söyleyemezsek o an veya söylesem bile takmazlarsa. Zaten şimdiden bunları düşünmek zorunda bıraktıkları için iyice öfkeleniyorum

Ama bu kez eşimle açık açık konuştum. Normalde bu kadar açık konuşamazdım. Eşim halledecegini söyledi. Ben de kendimi hazırlıyorum. Ama iki şeyden korkuyorum ya söyleyemezsek o an veya söylesem bile takmazlarsa. Zaten şimdiden bunları düşünmek zorunda bıraktıkları için iyice öfkeleniyorum
Bakın gerçekçi olalım, şimdi eşim benden aileme rahatsız olduğu konuyu söylememi istese kırmadan incitmeden çok germeden söylerim.
Sizin eşinizde söyleyecek ama nasıl söyleyecek ki kp rinizin nasıl bı kişilik olduğunu siz yazdınız.
Ya siz söyleyeceksiniz ya da acı ama gerçek gelecekler...

Bakın gerçekçi olalım, şimdi eşim benden aileme rahatsız olduğu konuyu söylememi istese kırmadan incitmeden çok vermeden söylerim.
Sizin eşinizde söyleyecek ama nasıl söyleyecek ki kp rinizin nasıl bı kişilik olduğunu siz yazdınız.
Ya siz söyleyeceksiniz ya da acı ama gerçek gelecekler...
Tamam, şimdi cesaretimi topladım,gerçekten en başından beri canıma tak etti. Ama inşallah zamanı gelince bi sıkıntı olmaz :(

Kayınpeder ile kayınvalideyi karıştırmış olmayasanız adam kadın gibi olmuş.Bebek tuzlamak nedir allah aşkına? Sert bir şekilde tepkinizi belli edin çocuğunuz doğduğu zaman başka türlü olmaz.

Kayınpeder ile kayınvalideyi karıştırmış olmayasanız adam kadın gibi olmuş.Bebek tuzlamak nedir allah aşkına? Sert bir şekilde tepkinizi belli edin çocuğunuz doğduğu zaman başka türlü olmaz.
Kendisi kadınlarla ilgili olan bütün konulara karşı aşırı ilgilidir. Evet, başka bir yolu yok gibi. İnşallah beceririm

Tamam, şimdi cesaretimi topladım,gerçekten en başından beri canıma tak etti. Ama inşallah zamanı gelince bi sıkıntı olmaz :(
Boşver canım sen kendini düşün...
Bak kv ve kp seni kesinlikle düşünmüyor.
Senin yanında senin kırılacağın konuşmaları gayet güzel yapıyorlar.
Sen neden bu hassas dönemde kendini düşünmüyorsun.
Ben öyle zor bı doğum yaptım ki...
Ay ben haftalarca yataktan tek başıma kalkamadım.
Kalkarken bayılacak gibi oluyordum gözlerim kararıyordu. Biri beni kaldırmadan hiç bir iş yapamıyordum.
Bana annem, abim, eşim baktı.
Şimdi düşünsene kp rin evde olduğunu.
Sıkıntı olma emin ol, bebeğin dünyaya gelince artık bı aile olacaksınız eşinde sen ve çocuğuna bak gör nasıl güzel davranacak💞

Boşver canım sen kendini düşün...
Bak kv ve kp seni kesinlikle düşünmüyor.
Senin yanında senin kırılacağın konuşmaları gayet güzel yapıyorlar.
Sen neden bu hassas dönemde kendini düşünmüyorsun.
Ben öyle zor bı doğum yaptım ki...
Ay ben haftalarca yataktan tek başıma kalkamadım.
Kalkarken bayılacak gibi oluyordum gözlerim kararıyordu. Biri beni kaldırmadan hiç bir iş yapamıyordum.
Bana annem, abim, eşim baktı.
Şimdi düşünsene kp rin evde olduğunu.
Sıkıntı olma emin ol, bebeğin dünyaya gelince artık bı aile olacaksınız eşinde sen ve çocuğuna bak gör nasıl güzel davranacak💞
Öncelikle size geçmiş olsun, atlatmışsınızdır diye düşünüyorum :) mesajınız içimi ferahlattı, çok teşekkür ediyorum:KK200::anne:
Ben de o bahsettiğiniz mahrem anları eşim ve annemle yaşamak istiyorum, kp ve kv ile degil :)

Öncelikle size geçmiş olsun, atlatmışsınızdır diye düşünüyorum :) mesajınız içimi ferahlattı, çok teşekkür ediyorum:KK200::anne:
Ben de o bahsettiğiniz mahrem anları eşim ve annemle yaşamak istiyorum, kp ve kv ile degil :)
Gerilme sakın istemediğini söyle, ya zaten kendini bilen adam gelir mi hiç.
Söyledikten sonra gelirse artık zaten sen tavrını koy ve çok haklısın. Bu konuda sana kimse haksız diyemez.
Herkes benim gibi olacak değil ama annem içerde bebeğime bakıyor, eşim işte, ben WC ye girdim kalkamıyorum. Abim geldi. Simdi bu durumda olsanız kp riniz gelemez.
Abim beni kaldırdı. Arkasını döndü ben üzerimi çektim. Ellerimi yıkadım. Beni yatağa götürdü ay yatmamda bı dertti. Yatağa yatırdı beni. İyileştim iyileşmem mı ama bı ara iyileşemeyecegimi sandım😀
Kp rin ne işi var...
Hele bı doğsun bebeğin eşin aile olduğunun farkında olacak ve size laf söyletyemeyecek.

Back
X