Kayınpeder

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.878
133
Merhabalar..Eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzak biyerde yaşıyoruz 2 3 ayda bir eşimin ailesinin yanına gidiyoruz aynı şekilde 3 ayda birde kendi ailemin yanına gideriz..eşimin ailesine gidince en az 4 5 gün kalıyoruz her gitmemde burnumdan getiriyorlar..en son gitmemde saat 2 3 gibi yola çıkarız diye konuştuk eşimle neyse saat oldu 2 ben artık valizi hazırlamaya başladım üstümü giyindim beklemeye başladım kp hazırlanırken gördü beni hayırdır hazirlanmisin dedi bende yavaş yavaş çıkarız dedim bi bağırmaya başladı hadi git sen git dışarda bekle diyo üstüme yürüyo bi taraftan kapıyı gösteriyor felan ben şok oldum bişey diyemedim eşim kalktı hazırlandı çıktık dışarı..gitsem olmuyo gitmesem olmuyo nasıl böyle devam edecek bilmiyorum..

Yada rahat ettirmiyorlarsa 2 gün eşinin ailesinde kalın 5gün çok fazla 2 günde kendi ailende kalın sonra kalan günlerde tatil yapın başbaşa

Merhabalar..Eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzak biyerde yaşıyoruz 2 3 ayda bir eşimin ailesinin yanına gidiyoruz aynı şekilde 3 ayda birde kendi ailemin yanına gideriz..eşimin ailesine gidince en az 4 5 gün kalıyoruz her gitmemde burnumdan getiriyorlar..en son gitmemde saat 2 3 gibi yola çıkarız diye konuştuk eşimle neyse saat oldu 2 ben artık valizi hazırlamaya başladım üstümü giyindim beklemeye başladım kp hazırlanırken gördü beni hayırdır hazirlanmisin dedi bende yavaş yavaş çıkarız dedim bi bağırmaya başladı hadi git sen git dışarda bekle diyo üstüme yürüyo bi taraftan kapıyı gösteriyor felan ben şok oldum bişey diyemedim eşim kalktı hazırlandı çıktık dışarı..gitsem olmuyo gitmesem olmuyo nasıl böyle devam edecek bilmiyorum..

Eşin duymuş sonuçta onun bir tepki gostermesi gerekir. İnsan ufacık çocuğa bile böyle davranmıyor kaç yaşında kadınsın.
Kimse sesini çıkarmıyorsa da senin çıkarmam gerekmez mi?
Siz benimle böyle nasıl konuşabilirsiniz diye?
Sen kendine önem vermezsen ne koca ne Kp hickimse vermez bacim:bicak:

Bunun bi acıklamasi olmalı davranisinin altinda yatan sebep nedir?Sizin kalmak istemediginizi mi dusunuyor?Sanki biraz yarim kalmis anlatmak istediginiz.
Zaten çok iyi anlaşamiyoruz eltimle araları çok kötü bende eltimle iyiyim diye böyle bişey yapmış olabilir

Anlamadım neden hazırlanmanıza tepki verdi? Gitmenizi mi istemiyor? orasını anlamadım. Bunamaya başlamış olabilir mi?
Benim babam da demans oldu. Bir arkadaşı gelmişti ziyaretine bir iki gün kaldı sonra gitmeye yeltenince babam bu gidiyor diye bir kızdı. Nasıl bağırıyor "defol git, gelme bir daha, cenazeme de gelme" falan diye eline geçen öteberileri fırlattı.

Ben senin yerinde olsam bir daha ayak basmam kendi anamız babamız tırnağımızın ucuna kıyamazken ona bu hakkı kim veriyor ki ? Neyden cesaret almış ki bu kadar ? İyi sessiz kalmışsın çoğu insan senin gösterdiğin sabrı gösteremez
Allah yardımcın olsun

Anlamadım neden hazırlanmanıza tepki verdi? Gitmenizi mi istemiyor? orasını anlamadım. Bunamaya başlamış olabilir mi?
Bende öyle düşündüm yaşlılıktan kafa gidiyo bazen. Gitmemizi istemiyo evet ama sonsuza kadar kalacak halimiz yok saat 2 de değil 3 de engeç yola çıkacaktık zaten saatte 3 e çeyrek vardı yani sanki sabahın köründe hazirlanmismda bekliyomusum gibi davrandı

Ben senin yerinde olsam bir daha ayak basmam kendi anamız babamız tırnağımızın ucuna kıyamazken ona bu hakkı kim veriyor ki ? Neyden cesaret almış ki bu kadar ? İyi sessiz kalmışsın çoğu insan senin gösterdiğin sabrı gösteremez
Allah yardımcın olsun
Ya işte gitmemekte olmuyo bu sefer eşimde bende senin ailenle görüşmem diycek olay büyüyecek öyle olsunda istemiyorum..gittiğimde muhattap olmamaya karar verdim

Valla ben k.p imin gelini olabilirim ,ama kendi anne babaminda gözlerinden sakınarak büyüttükleri kizlariyim. ağaç kavuğundan çıkmadim bende . hic kimse bana bu şekilde davranamaz. Allah a büyük konuşmayayimda bana bu şekilde davranacak k.pederin suratina 1 kez tükürürüm , izin veren kocanin suratina 2 kez tükürürüm. ( bence kocamin susmasi izin vermekle ayni şey)...

Back
X